Prettig en vakkundig!

Naar de tandarts gaan is nooit leuk maar door de aardige en vakkundige mensen die er werken is het toch wel wat minder erg :-) Heel tevreden!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Goed georganiseerd

Mooi interieur, fijne tandarts die alles serieus met je doorneemt, je voel je eigen op je gemak... tandarts komt uit Canada, maar weet zn naam niet meer...

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Is altijd een ontspannen sfeer en vriendelijk personeeeel.

Positief en goede uitleg

Helemaal goed

De tandarts geeft me wat goede uitleggen over mijn situatie (en ook over mijn kind die hetzelfde controle heeft geweest). Ik kan alle vragen aan hem stellen en hij neemt tijd om duidelijk antwoord te geven. Dat is perfect!

Ardeg

Op een tijdje behandeling niet lang wachten

Top!

Super lief en zorgzaam en uitgebreid, zeker naar mijn dochter toe die beperkt is!

fijn geholpen

Fijn geholpen met veel aandacht.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

perfecte vlotte behandeling

Ik werd heel goed geholpen en vlot was er een afspraak

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Okay

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

zeer goed

Ik ben geholpen om medische redenen, het was spoed en ben bizonder goed geholpen

Goede uitleg en reiniging

Goede begeleiding en reiniging

Lief en zorgzaam tandarts

Was heel vriendelijk en schoon daar bij jullie

alles volgens planing verlopem

Vriendelijk persoon en netjes geholpen

heel goed

Deskundige tandarts

Een deskundige tandarts met dito assistente. De tandarts onderzoekt het gebit secuur, vertelt wat hij doet en legt uit.

Tevreden

Tevreden over de behandeling door de tandarts.

Controle en verwijderen tandsteen goed uitgevoerd

Snel aan de beurt. Nette behandelkamer met mooie tandartsen stoel en apparatuur. Vriendelijke assistente die ook het verwijderen van het tandsteen erg zorgvuldig heeft uitgevoerd. Tandarts stelde zich niet voor en heeft de halfjaarlijkse controle gedaan. Was kort van stof en stelde nog enkele inhoudelijke vragen. Vervolgafspraak gemaakt voor kleine reparatie aan een voortand

Vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zachtaardig en behulpzaam.

duidelijke uitleg op mijn vraag

Netjes en op tijd geholpen . Duidelijke uitleg over de behandeling.

Gerustgesteld

Na een paar jaar weer op controle geweest Durfde steeds niet Ash stelde mij op m’n gemak

Snelle vakkundig geholpen. En ook nog eens aardig .

Snel, vakkundig, aardig.

Goede en vriendelijke behandeling

mijn ervaring was goed!

Ik ben keurig behandeld door zowel de tandarts als de assistente.

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.