Is goed

Gemoedelijk en vriendelijke omgeving om daar behandeld te worden. Ga zo door zou ik zeggen

prettig en vakkundig geholpen

Ik kwam voor een kroon. Het eerste deel van de behandeling vond plaats; de rest volgt in januari

Professioneel mondzorgcentrum

Ik ervaar het mondzorgcentrum als een fijne omgeving waar professioneel gewerkt wordt. Er wordt naar je geluisterd en met je mee gedacht.

Kom hier al jaren, goede ervaringen.

Alles werd goed nagekeken, alleen toen ik donderdagmiddag een broodje at viel er een vulling uit, dus zou graag weer een afspraak willen. Heb al via de mail aangegeven, maar ben nog niet gebeld.?

Fantastisch

Kom al jaren bij deze tandarts en altijd super geholpen. Laatst stukje van mijn voortand af en wallah nu weer zo mooi gemaakt, echt vakwerk, heel blij met mijn tandarts.

Ze luistert goed naar de wensen Naar de ervaring

Super erg tevreden goede voorlichting

Altijd goede voorlichting over problemen met gebit . En gezellige behandeling Snel plek ook

Prima behandeling

De zorg aan de behandeling is zeer professioneel

Rustig,professionele uitleg en behandeling

Rustig,professionele uitleg en behandeling

Smorgens gebeld en kon gelijk smiddag al langs komen.

In een woord betrokken en meedenken en zeer goed in meedenken

Perfect vijf sterren duidelijk een 10 En mijn probleem zeer goed behandeld door een tandarts met passie voor zijn werk dus hier gewoon heengaan Ben zelf ondernemer geweest met passie voor mijn werk dit zag ik terug in deze tandarts dus beste mensen gewoon doen als u ergens mee zit je komt er zeker uit met deze praktijk

Effectief en efficient

Helemaal prima

Tandarts Rozing is een top tandarts, zou geen andere meer willen

Vriendelijke en heel rustige en doet haar werk heel goed.

Wordt altijd met zorg en vriendelijk geholpen.

Alles is goed gegaan

Ik ben tevreden over mijn tandarts

Aardig maar onduidelijk

Ik was weer voor het eerst, de controle ging goed maar wat er gedaan moest worden erg onduidelijk en er werden foto’s gemaakt terwijl dat pas gedaan was bij mij vorige tandarts dus weer extra betalen

ik voel me elke keer weer "thuis"

Kon snel terecht

Maandag gebeld en dinsdag een afspraak, top! Dit omdat ik pijn had

Het voldoet aan mijn verwachtingen

Mijn al jaren bij deze tandarts .

Deskundige en ervaren tandarts

Wij zijn al jaren bij tandarts Tullemans. Deskundige en ervaren tandarts die je op je gemak stelt en prettig in de omgang.

Alles goed

Professionel en erg aardig en menselijk.

prima consult

Professioneel en vriendelijk.

Ik ben ook erg tevreden over de mondhygiënist mevr Paarlberg.

Mwa

De tandarts had laatst gezegd dat me verstandskiezen eruit moesten zegt die maandag, oh huh zijn die verstandskiezen eruit?! Volgens mij weet hij niet altijd helemaal wat die doet.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!