Zoals altijd prima bij Marijke en Carmen

Professioneel

Altijd goede ervaring, doen er alles aan om je goed te helpen.

Nette professionele praktijk. Uitstekende (rustige, relaxte) tandarts. Behandeling op afgesproken tijdstip.

Ik werd goed geholpen

Al jaren kom ik hier,altyd goed geholpen,goede ervaringen

Helaas heb ik eerst mijn bovengebid moeten laten trekken.was er heel bang voor.tandarts Blommendaal heeft dat met zoveel geduld gedaan,en heb er totaal geen naar gevoel aan overgehouden.echt heel tevreden kan ik daar op terug kijken.

Vakman

prima, vriendelijke mensen bij de receptie en super snel geholpen keurig op tijd

Professioneel, personeel en vriendelijk

Goede begeleiding tijdens de behandeling, komen de afspraken goed na. Alles keurig op tijd geen uitloop.

Tandarts prima

De tandarts en haar assistente waren zeer vriendelijk. Daar kan de dame achter de balie nog wat van leren ( zeer ongeïnteresseerd met een blik van hoe durf je me te storen tijden mijn tik tok sessie)

Makkelijk afspraken maken en kundige tandarts

Zie onder

Alles keurig op tijd, en profecionele zorg

acuraat en vriendelijk.

snelle duidelijke controle.

Zie hier onder

4september kwam ik voor een kennismaking dat was telefonisch besproken. Ik werd geroepen, gaat u zitten. Wie de tandarts was/i sgeen idee. Ik was 3september bij mijn huidige tandarts geweest voor controle. Toch raakte ik op de behandeling stoel voor wederom een controle en werden er vervolgens foto's gemaakt. Ik vind dit geen kennismaking ga ook de rekening niet betalen. 2x binnen 24 uur een controle vind ik te ver gaan. Ik heb er eigenlijk geen goed gevoel aan overgehouden.

Gewoon prima service

Kundige tandarts. Geen commerciële instelling zoals bijvoorbeeld TSN. Gewoon een normale tandarts die zijn vak bestaat verstaat.

Prima, Marijke is echt aan te raden

Dit is overigens de laatste keer dat ik de enquête zal invullen, twee keer per jaar is wat veel. Ik ben buitengewoon tevreden over Marijke Rozing. Sinds dag 1 kom ik in de praktijk, toen nog Lancelot, en dat is niet voor niets.

Helemaal prima

Alle tijd en uitleg.

Efficiënt en prettig geholpen

Praktijk ziet er verzorgd uit en de sfeer is goed. Dat geeft vertrouwen bij de patiënten. Efficiënte afhandeling van de behandeling.

Goed!

Alles wordt goed uitgelegd en ook tijdens de behandeling Wat ik erg prettig vindt.

Gewoon een hele goede tandarts!!

Geen halve maatregelen

Tijdig en vriendelijk geholpen, wordt goed nagekeken en adequaat geholpen.

prima geholpen en snel

gebeld en kon gelijksmiddags komen

Aardige mensen.

Ik werd goed geholpen.

Fijne snelle behandeling

‘s morgens gebeld en ik kon gelukkig ‘s middags al terecht, heel fijn en snel

Goede vriendelijke tandarts

Luistert goed naar mijn kleine klachten en kijkt wat ze kan doen en geeft tips voor verbetering

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!