nvt

heel gezellig en relax

Gezellig

Altijd als ik bij de mondhygiënist kom is het heel gezellig.

Kon heel snel terecht goed geholpen

Ellen is een prettig persoon , voelt je meteen bij haar op je gemak. Is kundig . Heel tevreden over behandeling

Tandarts Rozing is heel fijn en legt goed uit

Rustig, kundig en vriendelijk

heel goed

alles naar wens

snelle en goede behandeling

tijdens jaarlijkse controle ook nog gebit schoongemaakt

Prettig geholpen

Uurtje factuurtje!

Goed,maar 153.09 voor 45 min is wel een steile prijs.......

Prima en hartelijk

Je wordt hartelijk ontvangen op je gemak gesteld en is vriendelijk en lief!

Prettig en snel geholpen

Altijd een rustige sfeer. Vriendelijk en vrolijk personeel

Keurig, stipt, vriendelijk

Loop al wat jaren bij deze tandarts praktijk, en bevalt nog steeds. Zowel de mondhygiënist als tandarts geven uitzonderlijk goede zorg, zeker de mondhygiëniste, is zeer hulpvaardig en geeft advies in beter “onderhoud” van gebit. Behandelingen zijn adequaat. Afspraken zijn netjes op tijd. Mooie wachtruimte en overzichtelijke afspaakplanning.

Netjes geholpen

Zeer prettig

vriendelijke mensen

Altijd vriendelijk en super goed geholpen.

Prettige praktijk

Erg vriendelijk en schone, nette praktijk. Kennis en kundig.

efficiënt

Snap dat aanmelden bij zuil efficiënt is maar mis wel het menselijk contact bij binnenkomst..het maakt voor mij alles een beetje kil.

Kundig en zorgvuldig

Kundig en zorgvuldig geholpen

Correct en netjes behandeld

Netjes geholpen

Prettig als altijd

Prettig als altijd

Vriendelijk, verstaat haar vak

Een plezierige ervaring

Bij binnenkomst altijd vriendelijk begroet door de tandarts en assistente en vraagt altijd of er problemen zijn met mijn gebit. Geeft duidelijk en helder antwoorden op mijn vragen.

Snel en uitstekend gerepareerd

Bij deze tandarts voel ik mij volkomen op mijn gemak. Bespreekt de behandeling en kijkt wat op dat moment het beste is voor het gebit. Belangrijk is ook dat deze tandarts al jaren lang onze gebitten onderhoud.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!