Kundige mondhygiënist

Aardige dame, werkt nauwgezet De praktijk zelf voel ik mezelf nooit op mijn gemak

Uitstekende tandarts

Wij kennen elkaar al lange tijd. Rustige, kundige tandart.

Heel goed geholpen

Eigen tijd voor mij opgeofferd.

Carmen is geweldig

prima geholpen

prima geholpen

Goede tandarts

Ik ben prettig geholpen door een vakkundige tandarts.

Kundige tandarts

Kundige tandarts, prettige sfeer met juiste uitleg voor de behandeling. Resultaat behandeling uitstekend.

uitstekend

keurig vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen!

Goed en duidelijke werkwijze.

Ik ben tevreden.

Gewoon goed

Fijne tandarts

Goede ervaring.

Prima geholpen

Geen lange wachttijd en allemaal heel vriendelijk

Ed is duidelijk over de behandeling

We gaan samen in overleg wat betreft de behandeling!

GOED||

Was de eerst kennismaking voor zowel mijn echtgenote als voor mij. Hier vond een eerste controle/screening van van ons beider gebit plaats. De eerste behandelingsdata waren reeds eerder bekendgemaakt, dus gaan we het ervaren.

Prima geholpen

Attent en zorgvuldig

Ruim tijd voor uitleg en overleg

vvv

vvv

Prima vriendelijk en duidelijke uitleg.

Goede kijk op je gebit.

Duur

Was er voor controle en duurde 4 min en vervolgens kost het bijna 70 euro voor dat geintje. Ik vind het nergens op slaan

Goede praktijk

Een prettige praktijk met deskundig personeel; zowel de administratie, mondhygiëniste als de tandarts. Al jaren ben ik een tevreden klant ( al is de prijs van de behandelingen pittig, maar, waarschijnlijk, marktconform ).

Behandeling goed

102 euro voor 25 minuten vind erg duur.

Geholpen zoals verwacht

Een gewone periodiek controle, goed geholpen zoals verwacht mag worden.

Vriendelijk en kundig personeel.

Er wordt geluisterd en adequaat, oplossingsgericht gewerkt, zelfs vlak voor de etenspauze geholpen

Altijd goed geregeld

FIJN

DESKUNDIG

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!