Geen goed gevoel bij de tandarts

Geen goed gevoel bij de tandarts. Vond de man denigrerende opmerkingen maken en absoluut geen rekening houden met gevoelens.

gewoon vriendelijk, vakkundig en goed

x

Snel en vakkundig geholpen

Er was een stukje van mijn kies afgebroken. Ik kon al na twee dagen terecht. Het ontstane gat werd meteen gevuld. De kies voelt nu beter dan daarvoor, dus super!

Professioneel

Zeer fijne en bekwaam personeel. Schone ruimtes

Kon parkeren voor deur en was voor mn afspraaktijd weer klaar

Ik weet niet bij wie ik een afspraak had

goede mondzorg

voor mij gaat het om de kwaliteit van de behandeling

Zeer prettig

Ik kreeg nú aandacht en dat was wel eens aders

Prima deskundige hulp

Vakkundig geholpen. Op de derde en hoogste etage is de “wachtkamer” wel erg sober. Je staat in een trappenhuis te wachten.

snel vakkundig en blij

fijne tandarts, goed team

VVV

Ik ben hartstikke blij met jullie en ik vind jullie VVV: vakkundig vlot en vriendelijk.

Prettige praktijk

Fijn dat de mondhygiëniste en de tandarts altijd achter elkaar gepland kunnenworden.

Was weer gezellig bij mevr. Rozing

Snelle afspraak, binnen 3 dagen. Op tijd geholpen. En het was weer gezellig. En ik had ook niets, dat scheelt wel´

Altijd weer bijzonder wat ze voor elkaar krijgen om mijn gebit op orde te krijgen

Alleen als ik binnenkom en me aan mag melden moet ik telkens antwoorden op de vraag: man of vrouw of in de war. Zet dit in jullie systeem, ik kom uiteindelijk voor wat er in mijn mond zit en niet wat er wel of niet tussen de benen zit. Voor de rest dik tevreden

Super Vriendelijke en professioneel! Top.

Ze zijn altijd klaar om jouw te helpen! Top provisionels!

goede behandeling

behandeling was heel netjes en secuur door voldoende tijd te nemen .

Gerichte aandacht voor een goede mond gezondheid

Ik kwam voor een half jaarlijkse controle en het bleek dat er wat gevuld moet worden. Er werd ook duidelijk uitgelegd waarom. Om te voorkomen dat het een probleem zou worden was actie op korte termijn nodig, omdat ik slechte ervaringen in het verleden bij een andere tandarts heb gehad werd mij verzekerd dat er afdoende verdoving zou krijgen en dat ik altijd mijn hand op kon steken voor een korte pauze.

Alles goed geregeld

Goed verzorgde omgeving, mondhygiëniste en tandarts zijn professionals.

superrrrrrrrrr

kroon afgebroken gebeld, kon de zelfde dag nog komen en Ed heeft hem keurig hersteld kan nu weer met een brede grijs lachen toppie toppie toppie

Goed advies

Erg snel en onvolledig

Onduidelijk advies over afspraak mondhygiënist. Terugtrekken tandvlees is niet gemeten.

Vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Gewoon fijn om naar Marijke te gaan.

Uitstekende praktijk

Vriendelijk en professioneel personeel. Voel me hier volkomen thuis wat betreft de behandelingen van mijn gebit.

Korte wachttijd. Eerst mondhygieniste meteen door naar de tandarts, prima geholpen

Prima praktijk

De mondhygiënist en tandarts Ed den Hollander zijn prima vakmensen. Alle mensen in de praktijk zijn erg vriendelijk!

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!