Zeer behulpzaam en begripvol. Ook goede en duidelijke uitleg over en tijdens de controle en behandeling!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Kon snel terecht

's Nachts wakker geworden van verschrikkelijke kiespijn. Ik kon dezelfde dag nog langskomen en tijdelijk opgelost. Wát fijn!

Keurig en stipt op tijd en vakkundig

Keurig behandeld en stipt op tijd , compliment

Goede uiitleg

Super goed uitleg wat er met mijn gebit is

Een prettige behandeling

Het bovenstaande zegt genoeg.

Vriendelijk

Door alle medewerkers vriendelijk behandeld.

goede en deskundige tandarts(en) het enige dat ik mis is het bekertje met water om te spoelen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Prima tandartsenpraktijk en goede receptionisten en artsen.

Korte wachtijd, goede service d.m.v. e-mail over de afspraak en herinneringsmail vlak voor de datum van afspraak. Korte wachttijd op dag van controle, kortom prima service en goede mensen daar!

Heel fijn

Er was tijd en aandacht, dat waardeer ik enorm.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Rustige goede behandeling

Goed geholpen en aandacht En juist advies Vriendelijk

Vriendelijke en goeie zorg

Prima zorg

vriendelijk

vriendelijk

Heel goed

Nog een afspraak maken bij de tandarts.Moet zelf nog naar het Ziekenhuis.En dan een afspraak maken.

Prima.

Zeer zorgvuldige behandeling van het gebit, naast een mondelinge uitleg stand van zaken en duidelijke adviezen gekregen.

Prettige vriendelijke tandarts !

Prima tandarts

Voor tand mooi gemaakt

Netjes

Ervaren tandarts en goede zorg.

Zorgzaam. Betrokken.

Prima samenwerking tussen tandarts en mondhygiënist

Aansluitende/ overlappende tijden

Uitstekend!

Op een heel vriendelijke en kundige manier behandeld!

altijd prima

altijd een prima en correcte praktijk

Goed❗️

Correct behandeld en benaderd.

Gewoon goed!

Met pijnklachten kan ik altijd snel terecht. Vriendelijke tandarts en assistentes!

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!