Snel, accuraat, vriendelijk

Snel, accuraat, vriendelijk

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Flexibel en kundig

Ik kreeg vrijdag in de loop van de dag veel last van kiespijn. Ondanks dat ik pas laat belde, was de tandarts nog bereid om naar deoorzaak te kijken.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Tevreden

Altijd goede ervaringen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Prima tandartsafspraak

Efficiënte afspraak * Uitleg gegeven over de behandeling * Voorgestelde aanbevelingen * Erg vriendelijk

Deskundige service en vriendelijke mensen.

Correcte afhandeling

correcte afhandeling

Deskundig

Vlotte en goede reparatie van vullingen die er uit waren.

Netjes en geduldig

Goede lieve tandarts. Die heel rustig te werk ga. Zorgvuldig en schoon is!

Afgebroken vulling

Snel en goed geholpen

controle op tijd en rustig

ik raak mijn onrustigheid voor de tandarts steeds meer kwijt,

Helemaal correct.

De afspraak was duidelijk, inclusief herinneringsmail. De consult was keurig op tijd en er was geen behandeling nodig.

Ik ben zeer tevreden.

Bij de balie werd ik zeer vriendelijk behsndeld. Ik had ook enkele vragen. Daar werd de tijd voor genomen om die geduldig en uitvoerig te beantwoorden. De behandeling bij mondhygiënist was ook prettig. Vriendelijk, voorziichtig, nauwkeurig.

Rustig en vakkundig geholpen

Op tijd binnengeroepen bij de tandarts voor halfjarig controle. Rustig en vakkundig werd mijn gebit nagekeken. Alles in orde.

Een geweldig team, van entree tot vertrek!

De overgang naar een andere tandartsenpraktijk was zeer spannend, maar nergens voor nodig. Zeer meedenkend, meevoelend en informatief. De behandeling wordt vooraf uitgelegd en vakbekwaam uitgevoerd. De tekst op het bordje in de wachtruimte wordt hier in praktijk gebracht: Bij deze tandarts helpen wij u graag, hoeft u niet bang te zijn, staat u op de eerste plaats, ......., gaat u weer lachend naar huis!

Snel, duidelijk, vriendelijk, correct en inzichtvol

De behandeling bij de tandarts was prettig, voor zover dat prettig kan zijn. Duidelijke communicatie, goede inschatting van zijn patient, meedenkend, doortastend en snel. Het enige puntje van kritiek was wat onduidelijkheid bij de balie. Mij was gezegd mijn id en zorgpas mee te nemen en bij aankomst bood ik ze aan, maar hoefde dat toen niet meer en daar was even wat onduidelijkheid over.

Altijd goed geholpen

Klant vriendelijke praktijk

Altijd op tijd geen wachttijd

Goede checkup

Goede mond zorg

Super goed

Professioneel en heel correct

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 0

Snel, vakkundig en prettig.

Fijn dat er weer een tandarts bij is!

Ik zit al 30 jaar bij tandarts Aad de Wit, het bevalt goed

Goede Tandarts en Assistente

zorgvuldig

afspraak volgens planning, behandeling correct conform afspraak

De ruimte: hal, toiletten, kamer van de tandarts zien er netjes en schoon uit. De receptionisten begroeten mij. De tandarts luistert goed naar mijn vraag en geeft een duidelijk advies

Prima service!

Prima!

Ervaren tandarts

Rustig en luistert goed naar je klachten.

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!