Heel vriendelijk geholpen

Ik had een afspraak voor het vervangen van een oude vulling. Door zowel de tandarts als 2 assistentes werd ik heel vriendelijke geholpen en meerdere keren gevraagd tijdens de behandeling of het goed met mij ging.

Zorgvuldigheid en hygiëne

Prima en aardige behandeling gehad bij het verwijderen van een amalgaam vulling.

goed geholpen

goed geholpen ondanks dat ik niet graag naar de tandarts ga

jaren lang ga ik gerust naar mijn tandarts. Altijd tevreden terug gekomen.

Deze keer was alles dezelfde geweest.

Vlot geholpen

Werd mooi op tijd geholpen en ziet er weer prima uit

Zeer goede en deskundige behandeling

Goed en zorgvuldige behandeling en deskundig uitgevoerd.

netjes

Fijn geholpen

Mn klikgebit zat los en is weer passend gemaakt.

Deskundige en prettige behandeling, keurig ook qua planning

Vaardig en snel

Zachtaardig, vriendelijk en vakbekwaam. Dat verdiend een pluim!

zeer vriendelijk personeel en zeer goede mond hygieniste

Wordt heel goed geholpen

Wordt heel goed geholpen

Vriendelijk, kundig, zorgvuldig

Zie bovenstaand

Vriendelijk en vakkundig

Zie boven

Ontspannen ervaring.

toch altijd een beetje stress van te voren om naar de tandarts en mondhygieniste te gaan. Na afloop denk je, waar heb ik me druk over gemaakt. Het valt altijd mee!

Bijna met plezier naar de tandarts

Vriendelijke tandarts/hygieniste. Nette,schone omgeving.

10 - Uitstekend altijd bij Lorena

Altijd uitstekend ervaring bij Lorena en Georgia. Ook de praktijk assistenten zijn altijd professioneel en helpen om een oplossing te vinden.

Vriendelijke mensen en alles keurig op tijd

Ik ben tot op heden dik tevreden met Tandzorg Delft Zuid. Ik word altijd prima op tijd geholpen en zowel de tandarts als de mondhygieniste zijn heel erg vriendelijk.

netjes en schoon praktijk

Positive

Heel tevreden

Tandarts Clara en mondhygiënist (of tandarts ) Mirela heel aardig en behulpzaam geven uitleg en nemen de tijd voor je. Beide keren zeer positief geweest van hun beide.

Fantasties

Ik was heel nerveus naar werd heel erg gerust gesteld en daar door is het meer dan 100 % mee gevalen.

Prima geregeld

Aardig en vakkundig personeel.

Prima tandZORG!

Zeer ervaren tandarts en mondhygiëniste. Oog voor de patient en oog voor kwaliteit. Prettig om te weten dat mijn gebit in goede handen is.

Weinig wachttijd en vlot geholpeüun

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.