Wordt altijd netjes geholpen

Fijne ervaring

Ik heb altijd angst gehad voor mijn bezoeken naar de tandarts tot dat ik naar deze praktijk ging, gelukkig over mijn angst kunnen stappen door de tandarts!

Heel goed

Ze zijn heel vriedelijk en goed behandelen.

Professioneel

Goede communicatie en service vanaf de balie. Klantvriendelijk en heel erg professioneel. Hygiënisch!!

Heel goed

De tandarts geeft mij de gevoel dat wat zij doet, dat alles is in mijn best interest.

Vriendelijke mensen, afspraken worden op tijd nagekomen, prettige tandartspraktijk.

Persoonlijke en professionele behandeling

Fijne persoonlijke benadering en goed professionele behandeling en advies

Klantgericht en vriendelijk

Zowel bij de tandarts als bij de mondhygiënist voelde ik me op mijn gemak. Ze waren beide kundig en gaven goede adviezen.

snel, goed

bijna geen wachttijd, snel, goed

Deskundig

Vriendelijk en deskundig.

Duidelijk, Vriendelijk en adequaat

Duidelijk, Vriendelijk en adequaat.

good service from professionals

good service from professionals

Voor een spoedgeval snel geregeld.

Op wat hards gebeten met het gevolg een kies gespleten. Boven verwachting heeft mijn eigen tandarts ( Katerina Kitsou ) de kies kunnen redden. De losse stukken verwijderd en een noodvulling geplaatst. Volgende week na 1 week wordt de definitieve vulling geplaatst.

Efficiënt en snelle behandeling van de klacht!

Ze heeft de vulling geplaatst en het voelt beter dan hiervoor!

Zijn toppers

Ze luisteren goed naar je .geven goeie adviezen .zijn vriendelijke mensen Behandeling nemen de tijd voor je

Ja goed gedaan

Ervaring 100%

Altijd super goed geholpen

Hele fijne en ervaren mensen die je altijd snel en zorgvuldig helpen. Katerina is super! En de meiden achter de balie zijn ook altijd heel vriendelijk en efficient.

goed en snel geholpen

Ondanks gaatje , gelijk gevuld hoefde geen vervolg afspraak te maken.

Goede uitleg en mooi op tijd

Ik heb altijd dezelfde tandarts. Eleni is voor mij altijd goed . Goede uitleg en geen onnodige behandelingen. Top

Fijn

Ik vind het erg jammer dat ik telkens een andere rekening krijg voor dezelfde behandeling bij de mondhygiënist. Er wordt niet uitgelegd waarom de bedragen verschillen, wat voor onduidelijkheid zorgt. Daarnaast heb ik een vervelende ervaring gehad rondom een gemiste afspraak. Hiervoor ontving ik een factuur van €140. Toen ik hier netjes naar vroeg, kreeg ik geen duidelijke uitleg en werd er op een onvriendelijke en aanvallende manier gereageerd door de receptioniste. Er werd herhaaldelijk gezegd dat men “niet in discussie wilde gaan”, terwijl ik alleen om een toelichting vroeg. Uiteindelijk is het bedrag na veel moeite verlaagd naar €40. Wat het extra vreemd maakt, is dat ik bij een andere gemiste afspraak wél een normale automatische e-mail kreeg met een bedrag van €30, wat blijkbaar het gebruikelijke tarief is. Het verschil tussen deze bedragen vind ik onverklaarbaar en niet transparant. Ook de manier van communiceren heb ik als onprettig ervaren. Ik vind het belangrijk dat er respectvol met cliënten wordt omgegaan, zeker wanneer zij een normale vraag stellen. Op het moment dat ik bij de tandarts of mondhygiënist ben zijn ze wel altijd erg vriendelijk. Hier heb ik nooit nare ervaringen mee gehad!

Kundige vriendelijke mondzorg

Relaxed en vriendelijk

Prettig bezoek bij de tandarts

De halfjaarlijkse controle is goed en prettig verlopen

Vriendelijke tandarts. Ze vertelde telkens wat zij ging doen. Ze heeft oog voor haar patiënt. Ik was er voor een gaatje. Ze ontroleerde goed of de vulling goed zat en niet te hoog was, ze nam er de tijd voor. Ik ben prima geholpen.

Heel goed zorg

Ik heb goede ervaringen met de tandartsten binnen de Burgraadt

Met Eleni Sevastaki heb ik de beste ervaring

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!