Kort en krachtig

Sinds de tips hoe ik mijn gebid moet behandelen lijkt het ook beter te gaan met mijn gebid.

op tijd, vriendelijk en duidelijk

ondanks dat ik naar de kaakchirurg moet, ging ik met een positief gevoel weg bij de tandarts omdat het duidelijk was uitgelegd waarom en hoe.

Word goed geholpen vriendelijke mondhygiënist

Mondhygiënist heeft oog voor de cliënt.

Zoals altijd fantastisch.

Wat kan ik nog meer wensen? Geen idee.

Alle goeds wat je van een mondzorgcentrum mag verwachten

De behandelaars zijn, dacht ik, Katarina Kitsou? en Jan-Willem

altijd goed

altijd rustig en heel begaan met je

Professioneel en vriendelijk

Ik ben tevreden met de behandelingen.

uitstekend

prima geholpen

Prettige eerste indruk

Een prettige ervaring van mijn eerste bezoek aan de tandarts in Nederland. Dr. Katsou was professioneel en tegelijkertijd geruststellend en vriendelijk. Alle medewerkers die ik me hadden geholpen waren vriendelijk en deskundig.

De mondhygiëniste was geweldig maar helaas gaat ze weg naar andere locatie

Prettige omgang met dé mondhygiëniste vind het alleen niet prettig dat de stagiaire een gedeelte overneemt

Goed contact

vakkundig en professioneel

de receptionistes zijn vriendelijk en hulpvaardig met informatie, de tandartsen zijn ook vriendelijk professioneel en flexibel met meewerken als ik last had van apparatuur in mijn mond

Goed geholpen en meegedacht

Snel geholpen en goed advies. Snappen het ook bij de receptie. Planning snel gemaakt.

Prima, prettig

Ik wordt correct en goed behandeld.

Correct en goed.

Ik heb geen gaatjes in mijn tanden.

Er werden röntgenfoto's van mijn gebit gemaakt en de tandarts zei dat ik geen gaatjes in mijn tanden heb.

Snelle en dijne behandeling

Snel geholpen

Goed geholpen lieve tandarts.

Goede mondzorg en klantvriendelijk

Professionele medewerkers en vriendelijk. Maken van afspraken gaat gemakkelijk en wordt altijd netjes op tijd opgevolgd.

Fijne behandeling

Had afgebroken kies. Bij Eleni geweest. En aangezien ik heel erg bang ben kwam ik lachend naar buiten! Super goede uitleg gehad en ze luisterde ook goed.

...

uitstekende zorg

Mijn ervaring met de mondhygiëniste en tandarts van het centrum is goed.

Erg goed

Goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers en goede service.

Goed als altijd

Snelle hulp nadat er een stuk van mijn kies brak, behandeling was wederom super

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!