Uitstekende tandarts

Wordt goed geholpen, fijne uitleg over wat er eventueel moet gebeuren. Geen klachten!

Hele fijne benadering goede uitleg

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en zeer vriendelijke personeel!

Heel begripvol

Door slechte periode heb ik veel moet strijden omdat ik aan de grond zit. Daardoor heb ik veel aanslag op mijn gebit gekregen. Ik heb hierdoor grote angst gekregen voor mijn bezoeken. Ik had al angst voor de tandarts een soort fobie maar nu is het door mijn slechte gebit en kaakbot drastisch groter geworden. Zij hadden daar alle begrip voor. Andere personeelseden waren zeer vriendelijk en gastvrij.

Tandarts Katerina is begripvol, zorgvuldig en geeft mij altijd rust en vertrouwen.

Mijn ervaring is als volgt: Tandarts Katerina is begripvol en zorgvuldig; ze luistert echt, neemt de tijd en geeft mij iedere keer een gevoel van rust en vertrouwen.

Erg fijn

Ik vond het best spannend om weer naar de tandarts te gaan, het was al anderhalf jaar geleden. Toen er laatst een stukje van mijn vulling afbrak, moest ik er wel aan geloven. Gelukkig was de tandarts heel vriendelijk en stelde ze me gerust. De vulling is nu weer helemaal in orde!

Deskundig

Eleni, is deskundig en legt alles goed uit.

Zeer goed geholpen

Ik ben de naam vd tandarts vergeten . Zeer goed geholpen

zie onderstaande beschrijving

vriendelijke en vakkundige behandeling van tandarts alsook van de mondhygieniste .

Redelijk

Ik verstaat mijn tandarts niet.. en het is best wel vervelend soms..

Fijne mensen

Goeie uitleg ,fantastisch geholpen

mooi op tijd duidelijk uitleg

prettig geholpen, duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren

Super!

Ben wederom tevreden na mijn bezoek aan mijn tandarts. Ze is heel duidelijk en vriendelijk!

Mondhygiënisten

snel, nauwkeurig en pijnloos

Voortreffelijk

Mijn hulpvraag werd serieus genomen en is er naar een acceptabele oplossing.

Bedankt Basel!

Ik zag erg tegen de meeting, maar door de goede zorg was het voor mij een hele prettige ervaring.

Stagiair

Zonder mijn toestemming kreeg ik opeens een stagiaire, ik snap dat deze jongen ook moet oefenen maar vraag het eerst aan me Pas veel later kwam mijn gebruikelijke mondhygiënist vond dit echt niet ok

Had graag van tevoren geweten dat de eigen tandarts er niet was

Kreeg andere tandarts , wist ik niet , anders had ik op ander moment gekomen

Goed, maar wel extreem duur

Goede en vriendelijke tandartsen

Lieve en vriendelijke mensen als het tijdens de controle een kleine ingreep is doen ze het gelijk super

Heel deskundig

Betrokken arts

Is goed

De tandarts kan niet goed de Nederlandse taal slecht te begrijpen

Alles goed en vriendelijk

Controleafsraak

Mijn gebit is goed gereinigd. Mijn tanden voelen weer lekker glad aan.

Ik was te laat en had daarover gebeld en de afspraak een uur verschoven, maar kwam wat eerder dan verwacht en kon toch meteen geholpen worden. Kreeg fijnere ragertjes mee om uit te proberen en de dame die mijn gebit heeft gereinigd deed dat grondig en was erg vriendelijk.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!