Zorg is professioneel

Naast het professionele is er ook persoonlijk aandacht.

Goede verzorging en ondersteuning en advies

Kundig en Vriendelijk

Controle verliep goed. Ook foto’s gemaakt

Katarine tandarts is best...

Ervaring met tandarts is altijd echt correcte.

Ik word altijd goed geholpen. Luisteren naar je klachten. En behandelen daar waar moet. Geven goed advies!

Altijd aardig

Fijne ervaring minder fijne uitslag

Tandarts was fijn en meedenkend. Erg fijn dat ik snel langs kon komen. Alleen de uitslag was minder.

Goede ervaring en informatie

Fijne communicatie over opties in behandeling en hele fijne bejegening

Heel goed

Heel goed geholpen, Katherina is erg vriendelijk en professioneel, erg blij met haar als tandarts

Professioneel team

Mijn tanden in goede handen

Wederom prima

Fijn contact met Katerina en assistente. Goed contact en kwaliteit

Prima geholpen

Eerst reiniging, tussendoor gebitscontrole waarbij 2 oneffenheden ontdekt, reiniging voortgezet, even wachten en toen de oneffenheden gerepareerd. Dat ging in 1 moeite door.

Prima en netjes

Zoals altijd netjes en goed verzorgd. Tandarts legt alles goed uit en de behandeling is prima verzorgd.

Heel goed

Je wordt goed geholpen

Relaxed

Ben erg bang voor de tandarts maar ze neemt de tijd en verteld wat ze gaat doen.

Gewoon geweldig

Vanaf dag 1 goed geholpen en erg vriendelijk personeel

Fijne ervaring.

Vriendelijk en geduldig

ben heel blij met mn tandarts k kitsou

ben zeer tevreden met katrina

De behandeling was goed.

De behandeling was goed: vakkundig en prettig.

Altijd goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke en behulpzame mensen. Stellen je gerust en beantwoorden al je vragen met geduld.

Halfjaarlijkse controle tandarts was prettig

Vriendelijk en bekwame tandarts heeft mij prima geholpen

slechte ervaring voorlichting implantoloog

Hallo, een dag na het aanbrengen kreeg ik een grote bloeding die heel moeilijk te stoppen was. Misschien door iets te hete thee te drinken. De implantoloog had geen adviezen gegegeven over het voedsel of drinken wat je de eerste 24 uur mag eten of drinken. Hier is zeker verbetering mogelijk tbv de patient om bloedingen later te voorkomen!

Prima, mag alleen iets persoonlijker en meer privé

Goed en duidelijk. Mag alleen iets persoonlijker en meer privé Deur röntgenkamer bleef open tijdens het gesprek en niemand heeft zich voorgesteld (ik weet niet wie er bij de tandarts in de kamer zaten en wie van de mensen mij behandelde of tandarts assisteerde).

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!