Goede tandarts.

Goede tandarts, heb ik vertrouwen in. Maar dat is wel een punt: ik denk dat het Elena Sevastaki is - maar zeker weet ik dat niet. De assistentes zijn zeer wisselend. Er is er een die je opcommandeert uit de wachtkamer op een manier die echt onbehoorlijk is.

Kwaliteitbehandeling en kosten komen niet overeenn

Er wordt gern duidelijkheid gegeven ten aanzien welje begandeling er wordt gedaan versus kosten . Bijvoorbeeld: De tandarts controle werd in de tijdsduur van de mondhygienst gedaan.

super

10 jaar geleden had ik als tandarts 40 jaar Westerkamp. Ik ben een loyaal persoon. De afgelopen jaren heb ik bij Burgraadt tandarts Katerina. Zij is deskundig en een warm persoon met empatisch vermogen en vriendelijk.

Vakkundig

Word altijd keurig geholpen. Nemen de tijd en alles wordt goed uitgelegd

Pijnklachten zijn blijkbaar niet belangrijk

Ik kwam maandag binnen voor een afsraak met pijnklachten die ik sinds zaterdag had. Dat was blijkbaar geen prioriteit, en ik moest de dinsdag maar terugkomen. In te tussentijd heb ik dus een kaakinfectie opgelopen. Waardoor dindag de tand niet geopend kon worden voor een wortelkanaal en ik maar een week aan de antibiotica moest voor de volgende afapraak. Die prompt de volgende dag wordt gecancelled en verplaatst naar april.

Prettige omgang met klanten. Luisteren naar probleempjes en helpen altijd oplossing te zoeken.

Keurig en vriendelijk geholpen.

Verstandskies getrokken. Pijnloos. Was eruit voor ik er erg in had. Ook geen napijn. Ook geen last van verdoving. Bleef nabloeden, gebeld, keurig te woord gestaan.

Fijne tandarts die goed omgaat met angst bij patiënten

Hele fijne tandarts die rustig is en goed omgaat met angst bij patiënten. Legt alles goed uit en houdt ook rekening met de financiële situatie van patiënten. Neemt de tijd en werkt niet gehaast.

Goede ervaring kundige behandeling

Ik ben wederom prima geholpen door de mondhygiënist

Heel goed

Goed en adequaat

Heb goeie tandartsen en de baliemedewerkster zijn altijd vriendelijk.

Snel en vriendelijk

Mijn eerste afsoraak: reiniging. Ik werd vriendelijk verwelkomd en er werd gevraagd hoe het met mij gesteld was. Daarna ging de medewerkster heel voortvarend aan het werk en in een mum van tijd was de klus geklaard. Zij wees mij de plek voorcde volgende afspraak. De naam van dexe medewerkster is mij onbekend. Daarna werd ik geholpen door mw. Geelen. Zij vertelde mij waar ik op moest letten. Het was allemaal heel gemoedelojk en.pretrig.

Donderdag bezocht ik burgraadt voor een controle en ben goed ontvangen en door professionele mensen behandeld.

Helder. Vlot. Professioneel.

Misschien toevallig: er kon gelijk worden doorgepakt, 2 afspraken in 2 dagen! Fijn.

Altijd heel goed en betrouwbaar.

Zeer tevreden bijna zonder pijn en vakkundig.

Redelijk

Ik had een afspraak om mijn spalkje vast te zetten, omdat het vol zat en er zieke waren dus geen nieuwe spalk kunnen nemen. Ineens werd mijn afspraak geannuleerd omdat er een nieuwe spalk gezet zou moeten worden maar voor zover ik wist was daar geen tijd voor. Vind het jammer dat dit zo word beslist. Verder ben ik die dag goed geholpen.

Vriendelijk

Altijd aardig en vriendelijk.

Rustgevend goed

Ik werd heel prettig en vlot geholpen.

Goede tandarts

Heel tevreden over de tandarts: deskundig en goede uitleg. De ontvangst en ruimtes kunnen wel beter, bv met iets meer te lezen. De kapstok is al jaren kapot, dit heb ik ook bij de vorige review aangegeven.

Fijn geholpen

Prima contact en uitleg

Vlot lopend

Rustig, goed informerend begripvol.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!