Mij dochter echt blij

snel en professioneel

snel in dag afgehandeld, door toegewijde medewerker

prima geholpen

Fijne praktijk met goed en vriendelijk personeel

Fijne praktijk met goed en vriendelijk personeel. Er wordt goed gecommuniceerd tussen patiënt en tandarts.

Altijd heel service gericht

Ik voel me altijd fijn bij eigen tandarts. Heel cordaat en duidelijk over te nemen plannen.

Teleurgesteld

Tandarts en mondhygiënist altijd zeer tevreden. Alleen deze keer werd ik bij binnenkomst verzocht om een foto te laten maken. Zonder dat ik hiervan op de hoogte was en nu blijkt ook nog dat mijn zorgverzekering de kosten niet dekt. Ik vind dat ik hier van tevoren over ingelicht had moeten worden. Want jullie kunnen zien wat mijn verzekering wel en niet vergoed.

Tevreden

Weer heel goed geholpen

Snel en goed

Vriendelijke tandarts en assisten Snel en vakkundig geholpen

Prima tandarts

Burgraadt is een prima tandarts met vriendelijke en deskundige medewerkers. Leggen goed uit wat ze doen tijdens de behandeling,

Redelijk goed

Ze zouden een doorverwijzing door sturen maar nog steeds niet ontvangen

Prima praktijk.

Snel geholpen, vriendelijke mensen,,flexibel.

Netjes.

Netjes geholpen

Je word erg vriendelijk geholpen

Je word erg vriendelijk geholpen

Altijd tevreden!

Maksim is al jaren mijn mondhygiënist. Altijd super begripvol en motiveert enorm. Weet wat hij zegt en doet. Super blij. Bedankt Maksim!

Professioneel

Goede zorg. Luistert naar de wensen. Kijkt goed naar het gebit en past het aan daar waar nodig

Heel fijn geholpen met het juiste advies

Er werd tijd voor mij genomen, ook het advies mocht de behandeling niet werken vond ik prima

Heel goed

Heel goede behandeling.

Erg goed

Zonder meer goed behandeld

Niet fijn

Goede morgen, Mijn ervaring was niet fijn bij de mondhygiënist doordat mijn brug er jaren geleden uit is gegaan tijdens het schoonmaken van mijn gebit. Het terugplaatsen van de brug heb in die tijd als pijnlijk ervaren. Waardoor ik met angst naar de mondhygiënist ga. Woensdag 18 juni ging ik naar de mondhygiënist en tijdens het schoonmaken ging mijn brug eruit. Niet fijn en vrijdag 20 juni is mijn brug erin gezet. Heel veel angst had ik. Het erin zetten was pijnloos.

Mijn is goed

Ik ben netjes en goed gecontrolleerd en behandeld. De arts en assistent waren zeer vriendelijk en professioneel

De behandeling is heel goed en gedaan en voelde me meteen op mijn gemak.

Fantastisch

Kundige tandarts die alles goed uitlegt

goed en correct geholpen

zie hier boven

is goed

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!