Niet fijn

Goede morgen, Mijn ervaring was niet fijn bij de mondhygiënist doordat mijn brug er jaren geleden uit is gegaan tijdens het schoonmaken van mijn gebit. Het terugplaatsen van de brug heb in die tijd als pijnlijk ervaren. Waardoor ik met angst naar de mondhygiënist ga. Woensdag 18 juni ging ik naar de mondhygiënist en tijdens het schoonmaken ging mijn brug eruit. Niet fijn en vrijdag 20 juni is mijn brug erin gezet. Heel veel angst had ik. Het erin zetten was pijnloos.

Mijn is goed

Ik ben netjes en goed gecontrolleerd en behandeld. De arts en assistent waren zeer vriendelijk en professioneel

De behandeling is heel goed en gedaan en voelde me meteen op mijn gemak.

Fantastisch

Kundige tandarts die alles goed uitlegt

goed en correct geholpen

zie hier boven

is goed

Zorgvuldig

Advies waar het nu te doen en niet uit te stellen. Met indicatie van tijd en kosten.

Heel fijn

Heel aardig bij binnen komst, stellen je op je gemak. Altijd kan je aangeven als het te heftig wordt. Je kam meekijken met het resultaat en je hebt mede zeggenschap.

Zeer positief!

Altijd angstig geweest maar Katharina is zeer kundig, geduldig en zeer beleefd! Ze heeft een hele hoop angst weggenomen. Ben er zeer te spreken over en kom er al jaren!

Prettig geholpen

Ik werd zeer prettig geholpen en verliep allemaal heel soepel en snel

het is goed

het is goed

Uitstekend.

Ze hebben altijd aandacht voor je en wordt uitstekend geholpen.

Uiterst correcte en vriendelijke tandarts

Over het algemeen heb ik heel goede ervaringen. Helaas ging er bij het passen van een nieuwe onder klikprothese het eea mis. Door een foutje kon het ondergebit slechts met heel veel moeite en met hulp van een aantal collega's, eruit gehaald worden. Al met al is men hiermee 45 minuten bezig geweest. Ik heb zelfs een verdoving gekregen omdat het niet bepaald pijnloos verliep. (verwondingen aan tong, kaak en wang) heel jammer dat dit zo is gelopen! Inmiddels draag ik de nieuwe prothese, voorlopig tot tevredenheid.

Uitstekende tandarts en mondhygiëniste

Uitstekende tandarts en mondhygiëniste Bij nood kun je snel terecht Vakkundige adviezen.

Het voelt vertrouwelijk en veilig

Ik heb lange tijd voor ik bij Mondzorgcentrum Burgraadt patient was heel erge angst gehad voor de tandarts. Door Mondzorgcentrum Burgraadt (Tandarts Eleni) ben ik van mijn angst afgekomen en ga ik altijd netjes naar mijn afspraken en houd ik mijn gebit goed bij met controles en reiniging! Ik ben hier heel dankbaar voor en raad deze tandarts zeker aan voor mensen die het niet fijn vinden om naar de tandarts te gaan!

Snel goed geholpen

Snel goed geholpen en duidelijke uitleg hoe of wat en weer pijn vrij daarna.

Was weer uitstekend

Was makkelijk en tot over een halfjaar

Fijn geholpen. Op tijd

Aanrader

ervaring was prima

ervaring was prima

Fantastisch

Na jaren nog steeds de zelfde goede ervaring.. !

Goed en vakkundig.

Super geholpen

Ik vond het een hele goede service en zij waren ook heel vriendelijk

nnee

niet good gevdan

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!