Laden reviews...
331 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In totaal benadrukken de beoordelingen een vriendelijk team, duidelijke uitleg en zorgvuldige behandeling. Patiënten noemen vaak stipte afspraken en een rustige, professionele sfeer. De praktijk wordt als betrouwbaar en responsief ervaren met consistente kwaliteit bij elk bezoek. De feedback wijst op hoge tevredenheid en uitstekende service.
2 van mijn kiezen zijn onder verdoving (op mijn verzoek) gevuld. De begeleiding was goed en zowel de tandarts en assistente zette een goede sfeer neer die mij op gemak stelde. Echter werd mijn consult onderbroken door een dubbele afspraak. En ik moet terugkomen omdat de vulling te hoog zit. Ik ga ervan uit dat het opgelost wordt gezien eerdere ervaringen.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
29 July 2026
Gerust gesteld
27 July 2026
anoniem
Opzatudag geweest geen wacht tijden en goed geholpen
24 July 2026
Netjes geholpen gebit stuk
24 July 2026
anoniem
Deze vrouw is altijd top
23 July 2026
anoniem
redelijk ik heb er geen goede ervaring mee heb liever een manelijke tandarts vind er teveel tandartsen zitten minimaal 2 is voldoende
20 July 2026
anoniem
Alles direkt afgewerkt en goed.
19 July 2026
anoniem
Last van druk op mijn kies en warm en koud. Gebeld en kon dezelfde dag nog terecht. Prettige ontvangst en snel het probleem ontdekt. Oude vulling eruit, nieuwe erin. Alles snel en effectief maar met veel aandacht voor de patiënt
16 July 2026
anoniem
goede behandeling en vriendelijk personeel
15 July 2026
anoniem
Goed geholpen goede adviezen. Ondanks mijn aversie tegen tandartsen en mondhygiënisten blijf ik naar deze tandartsen toegaan.
14 July 2026
anoniem
afspraak wat uitgelopen maar voor de rest prima geholpen.
13 July 2026
anoniem
Snel en netjes het probleem opgelost .
13 July 2026
anoniem
Geeft erg veel vertrouwen!
11 July 2026
anoniem
Snelle afhandeling controle afspraak.
10 July 2026
Vriendelijke mensen, goede uitleg
7 July 2026
anoniem
De verpleegkundigen behandelen je op een zeer vriendelijke en prettige manier, en er staat altijd een glimlach op hun gezicht.
6 July 2026
prima verzorgd en duidelijk
6 July 2026
3 July 2026
anoniem
Ben zeer tevreden, ook erg vriendelijk.
2 July 2026
anoniem
Normaal gesproken ben ik heel tevreden. Alleen de laatste keer kwam ik omdat een kies getrokken moest worden. Bij mijn voorlaatste bezoek is een kies voor de derde keer behandeld en is afgesproken dat de kies getrokken zou worden als het weer last zou veroorzaken. De kies is dermate slecht dat uiteindelijk niets zou helpen. Ik verwachte bij het maken van de afspraak dan ook geholpen te worden. Maar na weer een foto wordt ik doorverwezen. Er is al meerdere keren aan de kies gewerkt dat ik er van uit ging dat de staat van de kies bekend was en er dus gehandeld zou worden. Maar ik kreeg een verwijzing naar de kaakchirurg. Voor mij betekent eerst wachten op de afspraak bij de tandarts en vervolgens wachten voor ik terecht kan bij de kaakchirurg. Vondt het bezoek bij de tandarts nogal onzinnig en overbodig. Onnodig vooral qua kosten en tijd
1 July 2026
anoniem
Op een fijne en rustige wijze behandeld en er wordt naar je geluisterd
1 July 2026
anoniem
Helemaal goed hoor maar mijn ervaring is dat je altijd moet wachten, terwijl ik me " in het zweet trapte" op de fiets om op tijd te komen. Maar ik begrijp het ; aandacht en tijd is niet altijd goed in te plannen.
29 June 2026
anoniem
Leuk ontvangen goed geholpen.
29 June 2026
anoniem
Ik was afgelopen week bij de Mondhygiënist geweest. Ze stelde zoals gewoonlijk me tot rust. En ze heeft mij heel goed geholpen.
27 June 2026
27 June 2026
anoniem
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht.
De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!
Noordsingel 45
8255 AD Swifterbant
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.