Laden reviews...
673 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De respondenten roemen vakmanschap en zorg. Het personeel wordt regelmatig genoemd als vriendelijk en empathisch. De uitleg over behandelingen is duidelijk en afgestemd op de wensen van de patiënt. Over het geheel genomen geven de reviews een hoge tevredenheid en vertrouwen in de praktijk.
Kon snel langskomen. Vergelijken met mn vorige mondhygiëniste, is Lisa veel beter.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Een nieuwe vulling; maar die ligt niet goed. ik kan er niet mee kauwen. En hij ziet nog steeds blauw van het afvlakken om de kaken weer goed op elkaar te laten aansluiten.
anoniem
Ik heb enorme tandartsangst maar heb totaal niks gevoeld terwijl ik enorm gespannen was.
anoniem
Leggen alles gewoon in een normalen taal uit en super aardig
Rustig goede uitleg . Heel fijn dexe tandar5s op zaterdag middag
8 June 2026
anoniem
De ervaring qua behandeling prima, maar geen enig overleg over de kosten van 1 tand.... Bijna 600 euro om 1 tand te behandelen mag wel even van te voren besproken worden..... Als ik dit van te voren had geweten had ik dit NIET laten doen.. Het weerhoudt me nu ook zeer zeker om weer terug te komen.
8 June 2026
anoniem
Super vriendelijke dames bij de receptie. Geen lange wachttijden. Je wordt geholpen op de afgesproken tijd.
7 June 2026
Korte tot geen wachttijden
6 June 2026
anoniem
Bij binnenkomst wordt er eerst geïnformeerd naar je fysieke en geestelijke gezondheid. Daar passen ze zich op aan bij de behandeling. Dat geeft een hoop vertrouwen en maakt de behandeling beter te verdragen. Met mijn zwakke gezondheid ben ik daar zeer tevreden over. Daarom geef ik ze een 10+
6 June 2026
anoniem
Goed en op tijd geholpen.
4 June 2026
4 June 2026
X
3 June 2026
anoniem
Aardig, ze doen alles om je gerust te stellen. Alleen een minpunt, je hebt vaak een andere. Veel gaan weg
3 June 2026
anoniem
Vakkundig Goed communicerend (En nog gezellig ook)
2 June 2026
Vriendelijke &profesionel hulp.echt netjes gedaan. Grote dank
anoniem
Hele fijne en goede behandelingen bij tandarts R.Rinck.
anoniem
Kies afgebroken en ik kon dezelfde dag nog langs komen en de kies is direct gerepareerd.
Goed en fijn gevoel
30 May 2026
anoniem
Ik ben erg blij met mondzorg Culemborg Er is veel aandacht en de mensen zijn erg vriendelijk. Ik ben erg blij met de verzorging van mijn gebit op deze plek!
30 May 2026
anoniem
Dr. Eline is een professionele tandarts met gevoel voor schoonheid. Ze is geduldig en staat open voor verbeteringen. Ze luistert met veel respect naar de cliënt. Ik heb composietfacings bij haar laten maken en het resultaat is prachtig. Een tip die ik wil geven: bespreek niet alleen de kleur, maar ook de vorm van facing van tevoren met haar. Ik wens haar veel succes.
29 May 2026
anoniem
Continue de stappen overleggen en vertellen. Inchecken of het gaat. Betrokken bij haar handelingen
anoniem
Voor het eerst eerst naar assistent Lisa. Ik heb nauwelijks tandsteen. Toch was Lisa 20 min bezig Zij zag geen gaatjes. Ze hield erg goed rekening met de gevoeligheid van mijn keel. En deed netjes uitleggen wat ze aan het doen was. Daarna Eline. Zij is fantastisch. Ik ben blij met tandzorg
Jullie zijn op tijd
anoniem
Gebit weer goed en pijnloos schoongemaakt
27 May 2026
anoniem
De eerste indruk: snel en kundig. Mensen die weten wat ze doen en luisteren naar jouw wensen. Het tempo ligt hoog want Tandarts Eline is populair. Veel vertrouwen in een mooi resultaat!
27 May 2026
anoniem
Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.
De Raaf 13
4102 DG Culemborg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.