One stop shop

Alles ging perfect, tandsteen eraf en retainer vastzetten kon ook meteen.

top

prettige omgang met de behandelaar en goede service

Pima behandeling bij mondhygiëniste en tandarts, vriendelijk en deskundig

Zorgvuldig en persoonlijk

Fijne en zorgvuldige behandeling met goede uitleg. De balie werkt uitstekend.

Prima!

deskundig en prettig

zie boven

Altijd goed bij Tandarts Ron.

Eline is echt een tovenaar :-)

Bevlogen mondhygiënist

Snelle en goede hulp

Snelle en goede hulp

Prima zorg. Zeer vriendelijke dames aan de receptie! Proberen alles zo goed mogelijk te plannen!

Zorg is prima! De dames aan de receptie zijn de allerbeste! Zeer vriendelijk en zeer klantgericht. Top!

Super tevreden met een mooie glimlach!

Bij binnenkomst altijd gelijk een vriendelijke groet van de dames aan de balie. Nooit lange wachttijden en altijd professioneel geholpen en goed geïnformeerd over de behandelingen, de verbonden kosten en de eventuele (on)mogelijkheden die er zijn. Mijn tanden zijn nu mooier dan ooit. Deze tandarts laat je glimlach weer stralen. Bedankt!

Zeer tevreden.

Zowel Eline als de overige medewerkers zijn zeer vriendelijk. Alles wordt duidelijk verteld en dingen zijn snel geregeld

Niets op aan te merken

Mijn ervaring is dat je snel terecht kan in geval van nood. En medewerkers zijn vriendelijk.

Erg goeie ervaring , tandarts (Eline) was ervaren en een erg mooi resultaat , een echte aanrader

Uitstekend resultaat erg blij mee , ik zou het zeker aanraden.

Rustig en kundig!

Vriendelijke begroeting! Duidelijke uitleg wat ze ging doen. Advies meegekregen. TOP!

Profesonal

Echt profesonal

Op tijd vriendelijk en efficient

Alles verliep prettig in een vriendelijke sfeer.

Eline is heel deskundig, denkt mee, en ik vind haar een kunstenaar. Ben echt heel blij met resultaat!

Goede, snelle en pijnloze behandeling

Volop deskundigheid en hele vriendelijke receptie!

Ttt

Een goede tandarts

Geeft goede adviezen en denk mee

Kundig

Vriendelijk en kundig

Fijne ervaring

Aardige mensen word stap voor stap alles uitgelegd dat is wat erg fijn is je merkt daar is zo rustig en fijn omgeving is lekker zenn vriendelijk werk plek

Goed!

Perfect behandeld.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.