Goed geholpen en uitgebreid advies

Vriendelijk en deskundig

Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Helemaal top!

Eline adviseert op een fijne manier en legt alles goed uit. Ze komt op mij over dat zij op de hoogte is van de laatste vakkennis. Ook met kinderen klein en groot kan zij goed werken, doordat zij geduldig alles uitlegt en doorpakt als het nodig is. Ze voelt ze goed aan. Ga zo door!

Vriendelijk en goed werk

Ron Rinck was afwezig en er werd vooraf gevraagd of ik akkoord ging met een andere tandarts of liever nieuwe afspraak wilde maken. Heel correct. Ik koos voor dezelfde afspraak en kreeg een vriendelijke tandarts (Ahmira?) die uitlegde wat ze deed en goed te werk ging. Ook samenwerking met assistent was plezierig van toon.

uitstekend weer

Gedreven persoon die weet wat ze doet en nauwkeurig werkt

Alles netjes op afspraak

Tandarts Rinck is een vakman

Prettig geholpen

Mijn intake verliep soepel; zaken werden duidelijk uitgelegd.

Vriendelijk en kundig

Duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren

prima geholpen

Fijne tandarts die goede informatie heeft gegeven.

Prettige benadering door mondhygiëniste

Lisa is een rustig persoon. Ik vind dat prettig.

Prima geholpen

Het was een prettige ervaring ook met de assistente Ik werd gehoord en gezien Een tip om in de wachtruimte wat recente bladen neer te leggen voor als je even moet wachten Er liggen bladen van jaren geleden die je dan iedere x weer tegenkomt

prettig, ondanks de reden

werd op mijn gemak gesteld. daar namen ze echt de tijd voor. behandeling (kies trekken) is vlot verlopen zonder veel poespas.

Heel goed

Ondanks mijn enorme angst, word je héél goed opgevangen en behandeld. Zowel de mondhygiëniste als de tandarts gaan ontzettend goed om met mijn angsten.

Prettige ervaring

Fijn ontvangst, vriendelijke en kundige tandarts (Rinck). Vervolgafspraak snel en makkelijk gemaakt.

Vriendelijk zegt wat ze doet waarschuwt wanneer het wat gevoelig wordt.

Goede ontvangst bij mondzorg na dat je jezelf hebt aangemeld

Is goed te noemen

Kundig en luisterend naar de klant.

Uitstekend, kundig en luisterd personeel.

Goede mondzorg, mondhygiëniste en tandarts

Mijn gebit wordt goed schoongemaakt. Zorgvuldig gedaan. Vriendelijk personeel. Deskundige tandarts die de tijd neemt om met oplossing te komen.

Kundig en vriendelijk

Ik was met mijn moeder, een heel getopt voor ze het goede gebit had. Maar cees bleef rustig en heeft heel veel geprobeerd tot het een mooi en goed resultaat geworden is top

Ik ben goed behandeld door de mondhygiënist. Ze was vriendelijk en duidelijk .

Direct geholpen met gebroken tand

Gebeld kon die middag direct terecht

Fijn!

Behamdeling was erg naar wens

Een zorgvuldige en zeer vriendelijke behandeling bij de mondhygieniste. Hetzelfde geldt voor de nacontrole bij de tandarts.

Prima behandeling bij tandarts Rinck

Een kundige tandarts bij wie je ervan uit kunt gaan dat hij doet wat het best voor je is

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.