Rustige vriendelijke benadering aandacht voor angst.

Het was goede zorg en duidelijke uitleg voor de behandeling.

Deze ervaring was zeer goed het werd duidelijk uit gelegd en ze namen de tijd voor je, je komt er op je gemak en de behandeling algehele narcose was perfect, de behandeling is goed en netjes gedaan heb zeer weinig pijn gehad en de na behandeling was ook goed, het was een zeer goede ervaring en zeker omdat dit niet mijn eigen tandarts is die doet geen algehele narcose dus bedankt.

Uitstekende service en behandelingen!

Lisa, keurige dame die voorzichtig en goed reinigt, top klasse!

Top service !!

Team van mondzorg Culemborg bedankt !

Pijn bij gebitsreiniging en daarna gebroken kies

Normaal goeie ervaringen maar laatste keer echt niet fijn. Reinigen van gebit was pijnlijker dan normaal - mondhygiënist was er niet en daarom deed tandarts het. Zei al van te voren dat ze op pijnlijke manier reinigt. En dag later brak een kies af. Deze tandarts wil ik niet meer.

meedenkend en positief

Ik werd goed geholpen. Personeel was erg vriendelijk en er werd vaak ingecheckt of het goed met me ging tijdens de behandelingen.

Fijne tandarts. Vriendelijke mensen, goed werk !

(zie titel)

Fijn geholpen en netjes op tijd

Prettig geholpen

Ik ben prima geholpen

Topper

Rik, neemt alle tijd, ook om mij op mijn gemak te stellen. Hij straalt rust en vertrouwen uit. Blij met Rik

Vriendelijk en accuraat!

Altijd prima

Alles top.

Oder narcose mijn gebit laten trekken,was al meer dan 25 jaar niet bij een tandarts geweest. Heb vreselijke angst ,al bij het woordje tandarts. Ben hier heel rustig en kundig behandeld. Ook de nazorg uitstekend. Mijn angst zit er nog maar ben blij hun gevonden te hebben.

Super fijn

Ik zit bij tandarts Ron en die stelt mij x op x gerust, ik heb nl angst voor de tandarts.

Vriendelijk en behulpzaam

1,5 uur ma bellen met een medische klacht kon ik al terecht !

Vlot geholpen , serieus naar de klacht gekeken en doorverwijzing was ook een paar uur later al geregeld. Top!

Ik heb goede ervaring met de mondzorg

Lisa is goed

Lisa doet haar werk goed

Deskundige mondzorg.

Er wordt voldoende tijd genomen om mondzorg uit te voeren door deskundigen. Eén nadeel van mondzorg Culemborg het personeelsverloop.

Prima tandarts

Goede uitleg duidelijk

Goed , met problemen wordt je snel geholpen .

werkelijk waar een top team

bedankt Ron, voor de snelle service ,binnen een dag kon ik langs komen

Goede tandarts praktijk

Je word goed behandeld

erg goed geholpen

Ben erg tevreden

Ben goed behandeld door de tandarts.

Heel goed

Ik ervaar al vele jaren als een zeer goede behandeling

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.