Goed en vakkundig geholpen

Goed,vakkundig en klantvriendelijk

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Fijne en bekwame mensen

Alles verliep soepel en ik was altijd optijd aan de beurt. Wachtruimte kan wel een opknapbeurt gebruiken

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Ik vind het fijn dat alles voor een goed verzorgt gebit allemaal in een gebouw zit, zo weet je altijd waar je terecht kunt en een fijne sfeer hangt daar,

Fijne tandarts

Ik kom graag in Beek bij de tandarts, prettige manier van werken!

goed verzorgt

prima tandarts

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Super tandarts, assistent en baliemedewerker

Klantvriendelijk. Werk netjes met een goed resultaat. Ik rij niet voor niks een uur om naar de tandarts te gaan….:)

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 3

geweldig

altijd een prettige en warme ontvangst en behandeling

Vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk en professioneel.

Voel me op mijn gemak

ondanks dat het niet mijn hobby is, kan ik zeggen dat mijn contacten met de mensen in Beek zeer goed zijn. Ook mijn desdesbetreffende tandarts straalt rust uit en geeft een "rustig" gevoel

professionele behandeling door Jaco Naudé en Asistent

Professioneel advies, anticiperend, euvel is op te lossen !! Klasse

Heel positief

Goede behandeling,goede uitleg heel positief

Geweldige ervaring

Mondhygiëniste is gewoon eerlijk en aardig en zegt gewoon waar het op staat Daar hou ik wel van… Niet goed poetsen is gevoelig en bloedend tandvlees

Gebit paste de eerste keer. Heb ik nog niet eerder meegemaakt

Super, vakkundig en vriendelijk

Pijnloos en vakkundig

Alles perfect !!

Alles goed !!! Altijd heel vriendelijk Ondanks mijn angst voor een tandarts , ga ik er altijd weer met een gerust hart weer naartoe.

Prettige sfeer en vriendelijk en attente medewerkers.

Aangename sfeer en heel vriendelijke, attente en zeer deskundige medewerker.

Vriendelijk, correct en ervaren.

Werd zoals gewoonlijk netjes en correct ontvangen. Heel goede uitleg over alles en kreeg op een prettige wijze antwoord op mijn vragen.

Vriendelijke mensen en goede controle van mijn tanden!

Heel vriendelijke receptioniste/telefoniste. Zij heeft kennis van zaken. Goede gevoel bij aanmelding en een warme sfeer in de behandelkamer bij de tandarts.

Zeer kundig en behulpzaam

Goed overzicht van de kosten die je maakt

Klantvriendelijk en dienstverlenend

Nadat ik gevallen was in het weekend en het noodnummer belde, kreeg ik goed advies. Maandagochtend kreeg ik direct een vriendelijke dame aan de lijn en kon ik dezelfde dag (spoed) terecht. Ik ben goed en kundig geholpen en mijn tandpijn was voorbij. De sfeer is er vriendelijk. De tandarts is kundig.

Een voor mij rustige en positieve behandeling.

Een voor mij rustige en positieve behandeling.

professioneel

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Over Mondzorg Beek

Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.