Fijne behandeling door tandarts

Mijn tandarts maakt bij binnenkomst altijd belangstellend een praatje en de behandeling is ook altijd goed bij hem.

Wordt altijd goed geholpen

Ik wordt altijd goed en netjes geholpen

Tandarts zegt wat hij gaat doen en legt uit wat hij doet.

Betrouwbare, bekwame tandarts

Goed geholpen

Fijn geholpen

Prima geholpen.

Weer prima geholpen

Professioneel en persoonlijk

Professioneel en persoonlijk

Professionele praktijk

Prettige en goede tandheelkundige behandeling. Hygiënische praktijk met prettige behandelaars. Baliepersoneel mag vriendelijker en behulpzame zijn.

De tandarts is heel goed.

Ik kom graag bij deze tandarts, want die is heel goed. Helaas is de wc voor mij heel lastig. Graag had ik beugels zodat ik me beter in de wc kan vasthouden.

Goede behandeling

Oke

Heel goed

Heel goed en deze keer ook op tijd.

Altijd tijd genoeg en heel kundig

Altijd tijd genoeg en kundig

Niet hoeven wachten en goed geholpen

Niet hoeven wachten goed geholpen

Alles naar wens

Ik heb een gezond gebit...alleen al jaren controle..

Goede uitleg en ze leveren goed werk

perfect

vriendelijk, meedenkend

Heel fijn en correct geholpen

Yordy straalt deskundigheid, vriendelijkheid en rust uit. Ga met met een gerust gevoel naar de tandarts (in tegenstelling tot het verleden).

Prettig, vriendelijk en kundig

In alle opzichten heel goed

Nette praktijk, vriendelijk en kundig personeel

Snel en keuring volgens afspraak

Altijd mooi op tijd, en vakkundig

Goed geholpen

Fijne praktijk met kundig personeel

Alles wordt goed uitgelegd en besproken

Primair

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!