Tandarts met veel geduld

Een tandarts die met beleid te werk gaat. Zelfs boren zonder verdoving is prima te doen. Super fijn om deze tandarts te hebben

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Prima geholpen

Prima behandeling gehad. Zeer tevreden.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

vriendelijk personeel dat snel mijn gebroke tand repareerde

Goede en vlotte hulp bij tandprobleme door vriendelijk en proffessioneel personeel.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Goede Tandarts

Wordt heel goed nagekeken en krijg goede adviezen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Aardige tandarts en assistente

Ik werd zeer correct en duidelijk behandeld en wist meteen waar ik aan toe ben

Vriendelijke benadering en deskundig geholpen.

Heb mijn angst aanzienlijk zien verminderen. Moest wel weer langer wachten door uitloop maar had gelukkig alle tijd.

Prima vervangende arts

Helaas was Willemijn niet beschikbaar na een incident een avond eerder. Hierdoor heeft een vervangende arts mij prima geholpen.

Ik ben snel en goed geholpen

Mijn vulling verloren en gelukkig meteen gerepareerd. Super!!!!

Prima geholpen

Ik heb altijd moeite met de behandeling door de mondhygieniste , ben gerust gesteld en ben prima geholpen en was tevreden.

netjes en correct

op tijd geholpen. de routinebehandeling was naar wens verlopen

prima behandeling en altijd leuk contact

Ik ben zeer netjes geholpen

Goed geholpen

Prima behandeling met zorg voor de patiënt.

Prettig centrum, goede behandeling

Moet wel altijd iets langer wachten, 25 minuten na afspraak tijd. Verder alles oké

Heel goed

Goed en snel geholpen

Kon de zelfde dag nog terecht voor een behadneling.

Correct en op tijd geholpen

Op de afgesproken tijd behandeld.

Relaxt naar de tandarts

Ruime rustgevende wachtkamer, waar we nooit lang hoeven te wachten. Afspraken lopen goed ‘op tijd’. Doordat de behandelkamers aan een gang liggen, hoor je weinig geluid van andere behandelkamers of van de telefoon aan de receptie, wat een rustige omgeving creëert. Onze tandarts (mevr. Blok) is een topper. Ze legt uit wat ze gaat doen en hoe dat voelt. Ze is vriendelijk en medelevend voor mij, en nog meer voor mijn kinderen. Naar de tandarts gaan is helemaal niet erg meer! Tip:met de auto is parkeren aan de achterkant van het gebouw is een aanrader.

Vakkundige, prettige behandeling.

Effectieve patiënt aanmelding. Korte wachttijd in een open ruimte. Je wordt persoonlijk vriendelijk naar de behandelruimte begeleid. Deskundige behandeling en advies.

Altijd vriendelijk, laagdrempelig

Prima praktijk! Zeker als je de tandarts wat spannend vindt zoals mijn partner. Heel aardig personeel.

Heel goed

Pijnloze behandeling door zeer kundige en vriendelijke tandarts

Fijne kundige tandarts

Controle en tandsteen verwijderen zijn weer snel en vlotjes verlopen. Ik heb vertrouwen bij de behandeling en rustige begeleiding door de deskundige tandarts, waardoor ik minder angstig ben (veroorzaakt door slechte ervaringen als kind bij andere tandarts). Top tandarts!

Vriendelijk en professioneel

Geen lange wachttijd, vriendelijk en geen haastwerk

Fijne tandarts

Zeer prettige mensen, vakkundig en punctueel.

Geweldige praktijk

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!