Top geholpen

Goed geholpen.Aardige man.Geen lange wachttijd.Bali medewerkers zijn ook aardig.

Deskundig

Altijd zeer correct, duidelijke uitleg wat er gebeurt en deskundige behandeling.

Klantvriendelijk

Goed hoor!

Uitstekende service!

Omdat ik wat verder weg woon, wordt er altijd een combinatieafspraak gemaakt van mondhygiëniste en daarna tandarts. Vriendelijk en kundig personeel. Ik word op tijd geïnformeerd als er door ziekte iemand uitvalt en er is een vervanger. Ben er al jaren klant en nog steeds tevreden.

Al mijn tandsteen is nu perfect weg, aska een super goede tandhygieniste loop ki

vriendelijke mensen

afspraaktijden lopen niet veruit, wat heel prettig is, mooie nette praktijk

Prettig en Jos is een fijne tandarts met een luisterend oor.

Netjes en vriendelijk

Ze weet wat ze doet Netjes en behulpzaam, informatief

Bijzonder positief, mbt voorbereiding, behandeling en nazorg.

Zeer tevreden over de manier van voorlichting over de behandeling, de behandeling zelf en de nazorg.

Helemaal perfect

Je wordt keurig ontvangen door een vrouw die een eerste check doet en tandsteen verwijderd. Dit gebeurt met de grootste zorg en aandacht. Nadien komt de tandarts zelf en controleert alles grondig. Na zijn controle en zijn goedvinden ben je klaar en neemt de man netjes afscheid. De vrouw geeft keurig je spulletjes aan en houd de deur voor je open. Hier werken gewoon echt perfecte mensen

Goed geholpen

Vakkundig en goed

Weer goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Helaas luisterde Daniëla niet zo goed. Ik ben bijna 79 en vertelde haar dat ik alleen nog tanden laat trekken als ik er last van krijg. Ze ging vervolgens uitleggen hoe ik moet poetsen en ragen. Ik ben 79. Maak me er niet meer zo druk om.

top

top

Vakkundige mensen en stellen je altijd op je gemak

Fijne mensen. Altijd vriendelijk en nemen altijd de tijd voor je zeker als je voor geschiedenis heb die biet zo best was bij andere tandartsen. Voor dat ik bij mtc kwam.

Netjes en vriendelijk geholpen

Ik ben nog steeds tevreden met de manier van behandelen zoals die gaat!

GOED

Erg rustig en ze elpen je goed

Goed geholpen

Ik ben prima geholpen.

Mondhygienste

Prima en goede verzorgende

Graag assistentie

Ik zie er altijd enorm tegen op om naar de mondhygieniste/tandarts te gaan. Het zou me heel veel schelen als er tijdens de behandeling iemand assisteert om het waterafzuig apparaat te bedienen, misschien een stagiaire?

Ervaren en heel prettig

Een goede behandeling met deskundigheid en vriendelijk

Snel en vakkundig

Korte wachttijd, snelle en vakkundige behandeling. Veel vakmanschap

Isgoed

Fijn behandeling

Hele fijne tandarts

Is september 2025 boventanden laten trekken lief vriendelijk geholpen ook heel behulpzaam altijd tijd voor je vragen. Mijn eerste bovengebit werd te groot aantal keer terug geweest voor opvulling . Inmiddels mijn uiteindelijke gebit zit goed . Een tandarts om zeker aan te raden

Fijn

Duidelijke uitleg Nemen de tijd

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!