Altijd netjes en vriendelijk ,

Professioneel, vriendelijk

Prima geregeld

Ik heb een gebit aan laten meten . Het hele traject is zonder problemen verlopen. Door regelmatige controle nooit zonder of los gebit gelopen. Enkele dagen na het trekken van mijn eigen tanden een controle of geen problemen zijn ontstaan. Wat mij betreft deskundig en vlekkeloos verlopen

Prettig geholpen

Prettig geholpen

redelijk

redelijk

Prettig

Prima en op tijd

Ik word goed geholpen.

Vriendelijk en deskundig

Goede praktijk maar het word er wel steeds duurder

Eerste afspraak

Snelle afspraak en eenmaal daar vriendelijk ontvangen. De tandarts heeft me met spoed doorgestuurd naar de implantoloog. Helaas kan ik daar pas na 7 weken terecht. Verder zeer tevreden.

Uitstekende zorg

Uitstekende zorg, zowel van de mondhygiëniste als van de tandarts.

Vlot bezoek, van aanmelden, controle tot afspraak maken

was weer bang. maar dat hoefde niet.

moet me elke keer weer moed inpraten maar naderhand valt het wel allemaal mee

Super geholpen

Heel fijn

Declareren te veel kosten

Declareren meer dan ze gedaan hebben. Was niet de eerste keer dat dit is gebeurd.

Gewoon goed

Al jaren mijn adres voor het onderhoud van mijn gebit

Goed personeel, en vriendelijk

Altijd vakkundig

Goed tandheelkundig centrum.

Vriendelijke medewerkers, kundig, duidelijke uitleg….. Hier kun je zonder stress naar de tandarts.

De tandarts assistente was heel goed met het verwijderen van tandsteen . Mijn angst voor de tandarts is echt een heel stuk minder geworden.

Vriendelijke behandeling

Met veel zorg en vakmanschap geholpen erg blij met het eindresultaat. Zou zeker aan bevelen aan andere. Vriendelijk groet.

Aardige en goede mondhygiënist

Goede mondhygiënist, legt alles goed uit . Heel vriendelijk

ervaring met mtc

goed en professioneel geholpen wel erg veel verloop

Prima tandarts halfjaarlijkse controle

Prima tandarts halfjaarlijkse controle

Deskundig

Zoals ik al jaren deskundig geholpen. Juiste vragen en bijbehorende uitleg. En zeer betrokken en vriendelijke medewerkers

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!