Snel en vakkundig

Ik had kiespijn, dat is opgelost.

Top netjes vakkundig geholpen

Net zo als tijd netjes en vriendelijk geholpen niet lang hoeven te wachten

Ik ben optimaal geholpen en ben super tevreden.

Ik ben geholpen door AL orthodontist

Een beetje nonchalant

Jammer dat het naar mijn mening snel wordt afgedaan dit is niet ons werkterrein. Werkterreinen hebben altijd een overlap. Wanneer een partij snel de grens trekt dat is niet voor ons dan ontstaat er een gat Dat moeten we niet hebben. Er kan een onderliggend probleem aanwezig zijn. Wie betaalt dan de rekening...... Juist de onwetende patiënt. Dus een sterretje minder deze keer.

Vakkundige behandeling

Professioneel personeel.

Snel een afspraak en goed geholpen.

Korte wachttijd deze keer en keurig geholpen.

Fijne tandarts michael

Fijne tandarts, neemt de tijd om me ontspannen te voelen, vriendelijke man michael

Eindelijk een keer een fijne ervaring bij de tandarts

Tandarts nam tijdens de intake de tijd mijn situatie te bespreken, gaf goed advies qua mogelijkheden (en duidelijke uitleg hierover). Hij dacht ook mee met mijn budget ipv dingen te doen wat achteraf niet nodig zou zijn geweest.

Nemen alle tijd voor je

Tandarts Bart… geweldig!

Niet mijn gebruikelijke tandarts deze keer, maar tandarts Bart. Legt alles rustig en duidelijk uit, verdooft daar waar nodig is en niet je halve gezicht en achteraf nauwelijks last gehad van dat gesjor in mijn mond. Zeer tevreden.

Vriendelijk

Nogsteeds vriendelijk

Ben vriendelijk en goed geholpen.

Perfecte behandeling

Prima behandeling, vakkundig, gezellig

Prettig

Erg tevreden over tandarts Jos en de assistenten die ik tot nu toe gehad heb. Jos geeft aan wat hij gaat doen, waardoor het voor mij dragelijker is om weer naar de tandarts te gaan. Ben geen fan van tandartsen en assistenten. Bij het overstappen van tandarts gevraagd naar een tandarts die mij hiermee kan helpen. Mensen die niet graag naar de tandarts gaan / bang zijn, zou ik zeker aanraden om naar jullie praktijk te gaan en dan naar Jos.p

Zoals zorg moet zijn !

Zeer prettig ontvangst en professioneel en werd tijd genomen en hangt een prettige vriendelijke sfeer. Vooraf een anamnese ingevuld waardoor ik mij zeer gehoord voel. Ik kan Sandra niet aanklikken maar ook Zij heeft mij fantastisch geholpen.

Goed geholpen.

Mijn kies was afgebroken. Precies de eerste dag van de vakantie. Toen ik belde was er geen plaats op dezelfde dag. Maar ik werd terug gebel dat ze toch nog een plaatsje gemaakt hadden, speciaal voor mij. Dat vind ik service!

Fijne persoonlijke benadering, goede behandeling

ik ben elke keer weer zeer tevreden na een bezoek aan MTC. Zeer klantvriendelijk en professionele behandeling.

Top service

Alles gewoon goed geregeld

Gewoon goed.

Gewoon goede service.

Goede zorg

Tot nu toe steeds korte wachttijd gehad. De tandzorg is prima, maar ik heb dan ook maar weinig behandeling nodig gehad. Het vooraf reinigen, tandsteen verwijderen is goed. Wel is het een oncomfortabel dat je steeds het vocht moet doorslikken. Bij vorige tandartsen werd dat afgezogen. Mijn behandelende tandarts Danielle wordt niet genoemd in de lijst.

Het eerste bezoek moeten twee tanden aangepast worden een week later.

3 November zijn de twee tanden aangepast en de tanden schoongemaakt . Het heeft geen pijn gedaan en het was na behandeling ook goed gevoel.

Snelle service

Na controle kon ik de dag er na terecht om een gaatje te herstellen

Heel goed

Jos is een hele goede tandarts zowel als professional als in zijn uitleg. Nadeel vind ik de wachtkamer. Er liggen waardeloze tijdschriften en ik zou jullie de WAIT app aanbevelen waarmee je digitaal vele tijdschriften kunt lezen. helaas moet je toch vaak wachten.

Prima , ga met een prettig gevoel naar de praktijk

Snel en met kennis

Michael, is snel deskundig, geen poespas en overbodige info. Top!

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!