Laden reviews...
1.083 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De kliniek wordt consequent positief beoordeeld op vakbekwaamheid en vertrouwen. Klanten noemen ervaren professionals, vriendelijk personeel en heldere communicatie. De algehele ervaring wordt gekenmerkt door rust, beleefdheid en efficiëntie.
Wederom vriendelijk , vakkundig en pijnloos geholpen.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
9 July 2026
anoniem
Verder geen op of aanmerkingen
9 July 2026
zie hier boven
anoniem
Word er altijd netjes geholpen en denken met je mee
Deskundig en goed georganiseerd
anoniem
Nooit met angst naar de tandarts. Kom al jaren bij Jos en dat is gewoon een relaxte man. Vertrouw hem gewoon. En nog lekker even kletsen over koetjes en kalfjes. Zo hoort het.
Was goed
Beveelt niet aan
anoniem
Jos is een prima klantvriendelijke tandarts.
7 July 2026
Prima behandeld.
6 July 2026
anoniem
Ik werd echt op me gemak gesteld En goed ontvangen heel vriendelijke personeel
6 July 2026
prima dienstverlening
Worden netjes behandeld. Geen problemen
Altijd goed behandeld
prettig en vertrouwd
anoniem
Dat heel netjes en correct wordt geholpen en duidelijk gemaakt wordt
3 July 2026
anoniem
Vriendelijk en professioneel geholpen. Je wordt daar echt gekend, dat is een fijn gevoel.
3 July 2026
anoniem
Een tandarts bezoek is voor mij altijd een stress bezoek .Door de empathie en hier rekening mee houden kom ik er doorheen.
anoniem
Heel mijn gebit laten trekken onder narcose. Vakkundig gedaan en de nazorg is perfect. Zodra er iets iets kan je bellen en wordt je zo snel mogelijk ingepland.
anoniem
geholpen door een zeer deskundige, vriendelijke medeerker
Tevreden over de behandeling
duidelijkheid en bekwaamheid
Geen negatieve opmerkingen
anoniem
Rustig en geruststellend professioneel.
anoniem
Ik kwam voor het vullen van 2 gaatjes. De assistente drong aan op het maken van rontgenfoto's. Uiteindelijk maar akkoord gegaan. Geen uitleg gehad over wat er op de foto's te zien was. Ongevraagd ook een gebitsreiniging uitgevoerd. Tandarts liep steeds weg en te horen was dat hij ondertussen een andere patient ook aan het helpen was
Beveelt niet aan
anoniem
Een prettige ontvangst en deskundig geholpen door tandarts Jos Biesheuvel bij plaatsen van grote noodbrug voortanden, wat ingrijpend was!
anoniem
Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!
De Waard 5 e
4906 BC Oosterhout
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.