Controle werd heel snel uitgevoerd, inhet verleden werd daar door een andere tandarts meer tijd voor genomen en meer gedetailleerd gekeken.
Vriendelijke mensen
goed behandeld. Mogelijke behandeling gericht op meest kosteneffectieve interventie
Ik kon meteen terecht met een lokale kies. Die is uiteindelijk meteen getrokken. Pijnloos en snel geholpen
Het is voor mij noodzakelijk kwaad opgelucht vandaan en het valt mee
Ik kon meteen terecht en ben goed geholpen
Keurig op de afgesproken tijdstip en met zorg behandelt
Mijn behandeling bij de mondhygiëniste Brenda Van Puijenbroek .Heb ik als prettig ervaren pijnloos en heel professioneel . Tandarts Michael protfitlich idem dito.
Zie bovenstaande.
Positief
Stellen de patiënt//klant als belangrijkste basis voor behandeling
Altijd netjes, tijden die worden ingepland worden nageleefd. De kwaliteit van behandeling is erg hoog. Mochten er zaken zijn waar ze onzeker over zijn wordt dit netjes overlegt.
duidelijk, geen klachten
Snel en vriendelijk
Ik had een wortelkanaalbehandeling waar ik wel tegen op zag. Dit was voor mij de eerste keer en die is me uiteindelijk hartstikke meegevallen. Ik heb nergens last van gehad. Ik was zelfs erg op mijn gemak toen de behandeling werd uitgevoerd door Michael en zijn assistente.
Zeer goedI
Heel goed.
Word altijd erg fijn geholpen. Nemen de tijd en weten dat ik angst heb voor de tandarts.
Goede uitleg vooraf
Afspraak precies gevolg en reparatie goed uitgevoerd
Goed geholpen
Werd vriendelijk en netjes ontvangen. De behandeling was zeer correct en ik stapte tevreden het pand weer uit.
Heel goed
maanden van tevoren een afspraak gemaakt voor mondhygiëniste en opeenvolgend tandarts..keurig via mail enige dagen van te voren een herinnering..Ik was ruim op tijd en doordat ik minder valide ben heeft de receptioniste mij bij binnenkomst aangemeld..afspraak van 14.25 uur bij hygiëniste liet zeer lang op zich wachten waardoor ik contact nam met de receptioniste om 14.50 uur waar mij werd medegedeeld dat de hygiëniste een overleg had? De hygiëniste liep vrolijk rond en er werd mij medegedeeld dat de afspraak geannuleerd was. Ik was nota bene ruim op tijd en door de receptioniste zelf aangemeld..Ik was woedend temeer omdat mijn vervolgafspraak met de Tandarts om 15.00 uur in het geding kwam.Er werd mij aangeboden om alsnog door de mondhygiëniste te worden behandeld echter dat heb ik geweigerd om reden van het nog langere tijdspad wat onacceptabel was.(vanwege mijn handicap ben ik door mijn echtgenoot gebracht die de afspraaktijd had ingepland) Ik heb de afspraak met de tandarts om 15.00 uur zoals altijd uitstekend,vakbekwaam en prettig ondergaan.Ik heb te kennen gegeven dat ik nooit meer door de mij toegewezen mondhygiëniste wil worden behandeld.Er is nu een afspraak gemaakt met een andere mondhygiëniste op 17 juli 2024 in het nieuwe verzekeringsjaar! jammer van mijn betaalde tandartspremie het leven is toch al zo duur.vriendelijke groet Corrie van Rossum-Ligtvoet.
Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.