Prima ervaring

Na 1e intake, die vrij uitgebreid was, nu een tweede controle die sneller verliep. Geholpen op de afgesproken tijd door een vriendelijke en naar mijn idee een kundige tandarts.

Erg fijne tandarts en assistent

Op controle geweest, weer erg fijn geholpen. De assistent heeft mijn tandsteen verwijderd en de tandarts gekeken of alle vulling nog vast zaten.

Altijd vriendelijk en al je vragen worden beantwoord!

Hulp voor Help

Gebeld met het MTC vanwege een ontsteking tandwortel. Vrijwel direct mocht ik komen, zelfs bij mijn vaste tandarts. Goede afstemming over een mogelijke behandeling van deze ontsteking waarna meteen uitgevoerd kon worden. Nu enkele dagen vrijwel gaan last meer. Toppie, Michael.

Professioneel, vakkundig, vriendelijk

Professioneel, vakkundig, gezellig, vriendelijk

Fijne tandarts

Heel me leven al angst voor de tandarts. Maar ik word altijd op me gemak gesteld en gaan rustig te werk.

Goede ondersteuning begrip voor situatie als er problemen zijn met je gebid

Positief

goede ervaring

Ik ervaar het altijd heel goed

god

Ik was snel aan de beurt en tanden zijn goed onderhouden om schoon te maken en verder was er geen problemen met mijn tanden

Geweldig goed

Netjes en correct geholpen

Onkundig

Diverse keren geweest, afgelopen keer voelde het alsof de dame geen idee had wat ze moest doen,daarbij meer beschadigd dan nodig was

Lief personeel

Ongedwongen, aardig personeel, vak bekwaam

Goed.

Met wat pijnlijke momenten door de assistente.

Net zoals altijd heel erg goed, fijne goede mondhygiënist

Gemoedelijke praktijk

Rustig personeel, duidelijke uitleg, weinig wachttijd

Topzorg

Topzorg! Er wordt rekening gehouden met hoe jij er binnen komt en je wordt door de behandeling heen geholpen. Ik was bang voor de tandarts en mondhygiëniste, maar ga er met vertrouwen naar toe. Sinds ik er kom bijna geen problemen meer met mijn gebit.

Prettig

Aardige assistente en arts Erg kundig beide

Tevreden

Deskundig en vriendelijk geholpen

Was weer super

Brenda heeft wederom laten zien.hoe betrokken en vakkundig zij bij haar werk betrokken is. Ook in sociaal opzicht, ze schept een beeld dat zij deze job in alle opzichten als haar roeping ziet. Brenda wederom bedankt en MTC wees trots dat zij deel uitmaakt van jullie team

Snel geholpen en je wordt serieus genomen

Men probeert bij klachten snel een afspraak in te plannen. Iedereen is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een aanrader.

Super fijn en voelde me op mijn gemak door Laila El baghdadi

Zeer aangenaam

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!