goed en deskundig behandeld

Een goed en duidelijk intakegesprek.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Vriendelijk, kundig en punctueel

Vriendelijk, kundig en punctueel

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Goed geholpen

deskundige snelle behandeling

Ik zou dit iedereen aanbevelen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Goed bereikbare en fijne kliniek.

Na enige tijd en behandelingen van voorbereidingen 31-05-23 klik(onder)gebit geplaatst. Eindelijk weer een (gedeeltelijk) gevoel in mijn mond als vanouds. Het zit en voelt perfect. Ben altijd erg goed (en meteen als dat nodig was) geholpen met minimale wachttijden. Vriendelijke en zeer deskundige meedenkende mensen daar!!

goede ervaring,ontvangst ,feedback en vriendelijk personeel

ben zelf door een kennis bij jullie aanbevolen en dat is mij goed bevallen tot nu toe .

Weer perfect geholpen

Snel een afspraak kunnen maken, mooi op tijd aan de beurt, vakkundig geholpen en iedereen is heel vriendelijk

Op tijd en snel klaar.

Ik was vrijwel meteen aan de beurt.. Ze was /is altijd vriendelijk. Snel klaar.

Door zeer vriendelijke mensen werd ik voorzien van een goed advies

Er heerst een prettige sfeer vanaf het moment dat je binnen komt, ik kreeg bij deze eerste keer dat ik MTC bezocht het gevoel dat ik als patiënt/mens werd gezien en niet als product, meteen al in de wachtkamer viel me de gemoedelijke, relaxte sfeer op onder de aanwezige patiënten, wat ik een goede indicatie vond over hoe mensen een bezoek aan MTC ervaren, ik kreeg ook de indruk dat het behandelend personeel hier vakkundig is en deze mensen namen de tijd om met mij alle opties door te nemen en mij van een goed advies te voorzien van toepassing op mijn situatie. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat zij verschillende faciliteiten in huis hebben zodat je niet stad en land af hoeft te reizen voor de verschillende fasen van je onderzoek/behandeling maar praktisch alles kan worden afgehandeld op 1 locatie, en deze locatie is ook nog makkelijk te bereiken met ruim voldoende parkeergelegenheid in de zeer nabije omgeving. Gebaseerd op mijn eerste ervaringen kan ik MTC zeker aanbevelen

Ze is seriues met haar werk bezig Ze noteert alles en besprekt het met patient. Motiveert meer aandacht te geven voor je tanden

Tandarts en mondhygiëniste gaan met respect om

Keurig behandeld!!

Ik ben blij met Michael

Minder goede ervaringen in het verleden met steeds weer annuleringen mondhygiëniste. Laatste twee keren gebitreiniging door assistente; tevreden

Slecht

Omdat ik wat last heb van hooikoorts en nogal eens moet hoesten heeft de mondhygiënist mijn behandeling afgebroken. Met de mededeling dat ik over 3 maanden nog maar eens moet terug komen. Nu zit ik met ondertanden die aanvoelen als schuurpapier . Slaat totaal nergens op. Als ik over drie maanden terug kom wil ik weer niet gaan betalen voor administratieve werkzaamheden. Verder wil ik door deze man niet meer geholpen worden. Ps dat het door deze omstandigheden wat langer duurt kan ik niets aan doen en tenslotte betaal ik voor elke 5 minuten . Plus was er voor mij een dubbele afspraak ingepland. Hoop dat de juiste juiste rekening opgemaakt wordt. Ik moest er om 13 uur zijn werd om 13.10 binnen geroepen om half 2 werd de behandeling afgebroken.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

tevreden

tevreden oever de behandling

Ik ben heel goed en snel geholpen!

Mijn klachten werden serieus genomen, en ik kon direct resp bij Mondhygiëniste en tandarts terecht

Prima behandeling

MTC zorgt ervoor dat ik het minder erg vind om naar de tandarts te gaan.

Vakkundig

Sandra weet dat ik huiverig ben voor de begandeling op sommige vlakken. Zij is daar begrijpend in en neemt de rustig de tijd wat bij mij helpt zeg maar

prettig

goed en zeervriendelijk pesoneel

Tot nu toe goed

Tot nu toe goed heb alleen nog maar een intake gesprek gehad.

prima vakkundige behandeling, exact op afgesproken tijdstip!

betrouwbare vakkundige behandeling, op rustgevende manier, of je in je eigen huiskamer zit !

Top tandarts

Vriendelijk, meedenkend , accuraat en zeer kundig!

Heel goede kundige tandarts

Altijd vriendelik en zeer kundig

Soms iets te snelle behandeling

Een snel onderzoek snelle tandarts en prima mondhygiëne

Prima geholpen, tevreden.

Geholpen met vriendelijkheid.

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!