Viel weer 100% mee

Doordat wietske eerst een gezellig praatje heeft, wordt het stukje aangenamer

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

heel goed.

heel prettig geholpen.

Snelle inventarisatie!

Een afgebroken en niet te repareren kies moet vervangen. Binnen 3 uur terecht kunnen voor inventarisatie. Helaas vervolgens wel ruim 4 wk wachten voor ingreep , maar toch..

Niks op aan te merken

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Super tandarts

Vakkundig, duidelijk en vooral ook belangrijk sociaal, ook de kinderen gaan met "plezier" naar de deze tandarts.

Super lief begripvol

Goede ervaringen Fijne tandartsen weten je elke keer weer op je gemak te laten voelen! En ook humor ! En ook al huil je van de zenuwen en ben je 50 geweest! Nog alle begrip! Vriendelijke groetjes Saskia hoogeveen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Vriendelijk en vertrouwen

Duidelijke uitleg en oog voor de client.

Niet zoals ik gewend ben

Ik ben verwend met de tandarts die ik normaal bij jullie heb. Nu had ik iemand die niet goed Nederlands verstaat en mij niet goed of helemaal begreep. Ze was wat ongeduldiger , snel en naar mijn gevoel. Vertelde niet echt wat ze ging doen. Ik heb erge slechte ervaringen met tandartsen in mijn jeugd gehad en ben daarom erg gevoelig voor iemand die zegt wat hij doet en als deze merkt dat ik het “ lastig” krijg even vraagt gaat het nog. Dus ik ben tevreden over “ mijn “ tandarts maar niet degen die ik nu had

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Tandartspraktijk met een fijne sfeer en zeer kundige tandartsen.

Tandartspraktijk met een fijne sfeer en zeer kundige tandartsen.

Goed.

Ben al jaren bij Deze tandartsen. Altijd bij Japke, maar helaas, ben nu geholpen door mevrouw Andrea en dag later noodconsult door mevrouw Landman, was er super blij mee.

Goed .

Snel en duidelijk Altijd vriendelijk

Zeer kundige tandarts

Prettige praktijk. Met zeer vriendelijk personeel

Vriendelijk

Vakkundig

Deskundig

Gert is een fijne tandarts. Ik kan het niet anders zeggen...

Ben helemaal tevreden over de mondhygiëniste

Wietse is erg vriendelijk en belangstellend en doet haar werk uitstekend

ik kwam voor een zelfde klacht als vorige keer. Dus ik wist wat ik wilde en dat tandarts dat ook akkoord mee zou zijn

Wordt geluisterd naar je .

Mijd adres voor een goede behandeling

Kom altijd graag voor mijn behandeling. Zeer vriendelijk en kundige mensen.

Altijd op mijn gemak

Naar de tandarts gaan is niet iets waar ik naar uitkijk. Vanuit mijn jeugd heb ik een angst ontwikkelt maar bij deze praktijk en bij ‘mijn’ tandarts wordt zo zorgvuldig gehandeld dat die angst op de achtergrond raakt.

Vriendelijk en kundig

Zeer tevreden met de behandeling, zowel qua omgang alsmede qua uitvoering

Deskundig en servicegericht

Op het moment dat je binnenkomt wordt je gezien, een vriendelijk en gastvrij ontvangst. Er is tijd en aandacht voor je gebit, eventuele vragen die je hebt rondom het gebit. Er wordt zorgvuldig en professional gewerkt.

Prima uitleg van mijn vragen. Tandarts luistert naar je.

Vriendelijk en netjes geholpen.

Prima geholpen

laatste keer al voor de afgesproken tijd opgeroepen.

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde