Zoals altijd weer top

Zeer goede ervaringen de tandarts is zeer professioneel en deskundig en vooruitlopend op eventuele problemen

Een prima behandeling gehad

Vriendelijke tandarts, goede pijnloze behandeling

Snel een afspraak gemaakt en goede uitleg wat er ging gebeuren

Een wortelkanaalbehandeling is iets waar iedereen bang voor is. Ik was het ook. Gelukkig is allees goed gegaan. Ik ben heel dankbaar! Jullie zijn geweldig.

Heel goed

Geweldige tandarts

Vertrouwd en goede zorg

De mensen stellen hè op je gemak, leveren goede zorg Behulpzaam en vriendelijk

Goede en fijne tandarts.vriendelijk .

Goede en vriendelijke behandeling.deskundig team

Blij met deze tandartsenpraktijk

Vriendelijk en zorgzaam.

Prima behandeling

Goede planning, vriendelijk!

Fantastisch kwaliteit van het allerhoogste niveau

Het is een lust om bij die praktijk te mogen horen in alle opzichten stijgen ze ver boven andere praktijken uit. ook straalt het personeel enthousiasme uit .en hebben plezier in hun werk, het geeft je het gevoel of ben je thuis , heel hart verwarmend om direct een afspraak te maken . een warme groet van bob

Fijne mensen en hoefde niet lang te wachten.

Helaas parkeerprobleem, lange wachttijid

Helaas parkeerprobleem ivm mijn gezondheid. Kan niet ver lopen. Heb nog geen invalidenparkeerkaart. Helaas dat er geen plek vrij was bij de Fysiotherapie parkeerplaats. Hoop dat jullie ook parkeerplaatsen al was het maar 1 of 2 kunnen krijgen voor de patiënten die een slechte gezondheid hebben, en helaas niet ver kunnen lopen. En helaas moest ik heel erg lang wachten. Ben op laatst zelf maar even naar de balie gelopen. Nog nooit zolang moeten wachten. Slechte score voor de lange wachttijd.... de behandeling was goed. was voor mij een onbekende tandarts.

Heel goed.

Bij zowel de öntvangst balie.als bij Wytske op stoel vriendelijke medewerkers.

Kundig en vriendelijk

Fijne praktijk. Goed bereikbaar, communicatieve en accurate praktijkondersteuners. Hendrike is een vriendelijke en meedenkende tandarts. Zeer kundig.

Heel goede behandeling.

Goede service en deskundige Tandarts

Ik heb een gaatje laten vullen dit werdt deskundig en met goede service gedaan

Zeer Tevreden en vooral mev Landman,Neemt de tijd en legt alles goed uit voor ze iets doet.

Op een zo prettig mogelijke manier mijn kies kwijt geraakt

Mijn kies werd er in goed overleg en op een prettige manier uitgehaald. Ik zal niet zeggen dat het voor herhaling vatbaar is, maar als het niet anders kan, ben ik in goede handen bij tandarts Postma

volgens afspraak geholpen

goed en correct behandeld en ook nog tijd voor wat extra behandeling. Tot over een halfjaar.

Vakkundig

Niet heel lang hoeven wachten en de behandeling was vakkundig en zorgvuldig

Fijn tandarts, ook heel leuk met de kinderen

Een hele fijne, rustige tandarts. Legde goed uit aan de kinderen en nam haar tijd om dingen uit te leggen.

Hele goede tandarts

Recent de overstap gemaakt naar Kraan Tandheelkunde Willemstraat en het bevalt mij uitstekend.

Goede behandelingen en fijne sfeer

Zeer deskundig en betrokken personeel, zowel Ellen als Maaike

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde