Fijne mondhygiënist

Fijne en kundige mondhygiënist, en gezellige prater .

Je wordt prima geholpen, snel en accuraat

Snelle en behulpzame service

Positief, goed geholpen en advies gekregen

Goede uitleg

Ruime aandacht en goede uitleg.

Behandeld met zorg

Altijd op tijd, fijne ontvangst, persoonlijke aandacht, goede en zorgvuldige behandeling en adviezen.

Vriendelijk, vakkundig , niet pijnlijk

Goed geholpen en was met een kwartier klaar, dit had ik nog nooit meegemaakt.

Prima geholpen prettige tandarts

Prima geholpen prettige en kundige arts

Het was een prima controle

Prima controle, hartelijk ontvangst, snelle hulp. Vriendelijke tandarts +*assistente

klantvriendelijk en professioneel

Vriendelijke benadering, kundige behandeling.

Heel geruststellend en goede uitleg

Vriendelijk

Ik word er vriendelijk geholpen. Ik heb angst voor de behandeling en daar is alle begrip voor.

Goed advies en overleg

Alles wordt besproken

PP prettig en professioneel

PP prettig en professioneel

Vakkundige praktijk

Vakkundige praktijk waar meegedacht wordt in de behandeling.

Professioneel, kundig en uitgebreide controle

Afgelopen week mijn eerste controle gehad bij Kraan Tandheelkunde. De controle was erg uitgebreid met goede toelichting. Vanochtend een gaatje laten vullen en voor het eerst een verdoving gehad. Ook hier nam de tandarts goed de tijd voor om dit proces uit te leggen. Ik voelde mij erg op mijn gemak en vertrouwd.

Dat er ruimte is een eigen afweging te maken. Er is open contact. Dat er met expertise verschillende oplossingen voor een tandheelkundige situatie worden gegeven. Dat je zelf daarin kunt meedenken en afwegen.

Dik tevreden

voel me een proefkonijn

Ik heb last van aanslag op mijn tanden als gevolg van roken, thee en koffie. Mijn vorige tandarts (Van Asperen in Bolsward) had daar een middeltje voor en dat was simpel en pijnloos. Het resultaat was mooie witte tanden. Nu ben ik patiënt bij Geertje en zij weet het allemaal niet zo goed, lijkt het. De behandeling is pijnlijk en zij moest telkens hulp vragen bij een collega. Helaas is de aanslag nog steeds niet weg. Wellicht kunnen jullie bij een collega-tandarts vooraf advies inwinnen in plaats mij te gebruiken als proefkonijn? Tevens wordt ik elke keer de les gelezen over mijn tanden poetsen en dergelijke alsof ik een klein kind ben in de lagere school. Meermalen heb ik aangegeven daar geen behoefte aan te hebben, daar ik zeer goede tandartsen voorheen heb gehad en ik onderhand wel weet hoe gebitsverzorging werkt.

snel behandeld

snell le behandeling.

De tandarts die het verschil maakt.

Mijn ervaringen met tandarts Beyza Coban zijn uitermate positief. Niet elk bezoek is qua ingreep/behandeling even prettig, maar zij maakt het door haar houding, rust, geduld en benadering een stuk aangenamer.

Vriendelijk Deskundig

geweldig

Zeer vriendelijk en aandacht voor de patiënt

pijnlijk maar dat is zo met tandentrekken, verder best goed

ik kreeg veel verdoving, de eerste waren niet genoeg dus ik kreeg extra, toen trekken, dat was even pijnlijk natuurlijk, de dokter was er aardig snel mee

Prima geholpen voor het inmeten van mijn implantaten. Over 3 weken plaatsing van de brug

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde