Deskundig

Prima behandeling

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Erg vriendelijk en vakkundig

Erg vriendelijk en zorgzaam . Wordt duidelijk verteld wat er gaat gei

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Fijne praktijk

De 5 sterren zeggen het al Uitstekend geholpen zoals altijd Fijne praktijk en leuk dat het alleen vrouwen zijn

Wat een fijne tandarts

Goed geholpen en meedenkend. De tandarts Maria en haar assistente zijn echt goed op elkaar ingespeeld. Laten alles stap voor stap weten wat er gaat gebeuren.

Slecht

Slecht

Vriendelijk en deskundig

Ben al jaren cliënt bij deze tandarts. Goede service en deskundige behandeling.

Dik tevreden

Klantvriendelijk.

Al 25 jaar dik tevreden.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Correct geholpen

Fijne, kundige tandarts

Betreft de behandelende tandarts: Kundig en zeer fijn persoon met oog voor de patiënt

Goed geholpen

Kundig en behulpzaam

Prima behandeling met uitstekende uitleg

… en erg attent

Werd zorgvuldig behandeld

prettig

goede uitleg over wat er aan de hand is en wat er voor oplossingen zijn. rustig en goed. ik kreeg n verwijsbrief mee, waarom wordt die niet digitaal gestuurd?

Snel en duidelijk

Ik heb eigenlijk nooit klachten. Ik belde en kon snel terecht. Gerustgesteld en duidelijke tips meegekregen.

super lief mensen

super goed behandeld veel begrip en kon snel terecht en ben super geholpen

Goed behandeld door de tandarts en assistente.

Jammer dat de herinneringsmail me niet bereikt heeft (op geen van mijn 4 apparaten en het zat ook niet in spam) en daar reken ik wel op. De afspraak stond niet in mijn agenda, dus de tandhygiëniste gemist. Attent dat ik gebeld werd om alsnog te komen voor de gebitscontrole door de tandarts. Ik moet eraan wennen dat voor één gaatje vullen een aparte afspraak gemaakt moet worden en dat dit niet meteen gedaan wordt.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Snel en goed geholpen

Bedankt

De dokter was aardig en werkte heel goed

Alleen bij mondhygieniste geweest

Mondhygieniste F. K. straalt kalmte uit en vertelt telkens wat ze gaat doen. Top.

Tevreden, vriendelijke mensen, goed advies

Ze doet haar werk uitstekend.

Zie onder

Niks mis mee

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde