Er werd gelijk tijd gemaakt voor d3 restauratie

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Snel en naar wens geholpen

Lieve mensen!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Ondanks mijn angst weten ze me altijd gerust te stellen

Zeer tevreden. Er wordt enorm veel rekening gehouden met mijn angst.

Kom er als patiënt heel graag,

Geweldige tandarts en mondhygiëniste

Zulke fijne mensen en mondhygiëniste en tandarts vertellen alles wat ze doen is ook zeer prettig bevonden.

Dubbel

Weer een andere tandarts. Sinds wij bij jullie zijn, nu 12 jaar, heb ik nooit eenzelfde tandarts gehad. Iedereen zegt wat anders, wat vervelend is. Qua professionaliteit, prima.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

Vriendelijk. Meedenkend. Gewoon een fijne tandarts

super goede tandarts

je wordt goed geholpen rustig en je kunt alles vragen

Vriendelijk, deskundig en flexibel

Ben al jaren patient bij de praktijk en zal dat ook wel blijven.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Heel blij!

Al het personeel is hier geweldig! Gastvrij, beleefd en professioneel. In al die jaren nog nooit zoiets meegemaakt! (72 jaar)

alles wordt goed uitgelegd en ik heb weinig problemen tot nu toe gehad. personeel is vriendelijk

Comfortabel

Niet anders dan andere keren. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en het duurt niet lang

Positief

Erg fijn behandeld

Zeer fijne mensen en erg meegaand

Prima behandeling

Positief

Vriendelijke baliemedewerkster, tandarts neemt de tijd en heeft aandacht. Schone omgeving

Mijn eerste indruk is goed maar deze enquête zal na bv 2 jaar nog een keer gedaan moeten worden.

Prima medewerkers, Vriendelijke en kundige tandarts!

prima behandeling

Ik ben op een lieve en prettige en ontspannen manier behandeld. En mocht meedenken met de behandeling.

Aardige en kundige tandarts. Vriendelijk personeel

Vriendelijk en snel

Bij binnenkomst meteen geholpen,even een praatje en dan snel in de stoel.Vraag over klachten en medicijn gebruik.Zeer tevreden.

vriendelijk en goed

Heel vriendelijk en rustig geholpen.

Op tijd geholpen en rustig. En ook gekeken naar mijn tanden na mijn val een tijdje geleden. Dit wordt niet vergeten. Ook tips gegeven voor flossen. Hetgeen ik een minpunt vind is dat mijn dochter die in Nijmegen woont voor haar studie aan de Universiteit komt voor controle. Ze heeft nog nooit gaatjes gehad. Maar nu wel tandsteen. Op één plek begreep ik. Dat daar niet even tijd voor gemaakt wordt dat de tandarts dat meteen even weghaalt. Zoveel werk is dat niet lijkt me. Ze had smorgens om 8.00 een afspraak dus het was ook nog niet uitgelopen. Volgens mij moet daar dan wel tijd voor zijn als uitzondering. En dat ze speciaal een afspraak moet maken om uit Nijmegen te komen om alleen tandsteen te laten verwijderen. Kan dit niet anders?

Vriendelijk en duidelijk

prettig

Prima, vlot en adekwaat

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde