Prima behandeling.

Vriendelijke en deskundige behandeling. Vlotte doorstroming in de wachtruimte.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Je kan snel terecht. Wordt goed geholpen en nenemen de tijd. Goed advies en geen geld klopperij

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Heel vriendelijk en goed geholpen

Heel vriendelijk en goed geholpen

Snel en goed

Voor 2 afgebroken vullingen snel een afspraak kunnen maken. De "operatie" zelf verliep zeer vlot en wat opviel was de goed samenwerking tussen de behandelaars. zonder veel woorden maar en En bovendien goede informatiedeling met mij.

Helemaal prima!

Werd snel geholpen.

Toppers

Fantastische tandarts

Prettig en klantgericht

Bij de mondhygiëniste erg prettig als altijd. De tandarts vond ik iets gehaast.

vertrouwd en hulpvaardig

vertrouwde omgeving vriendelijk kundig

Goed.

Mijn ervaring is over her algemeen goed, ben al jaren bij tandarts Kraan. Maar de laatste tijd is het erg onrustig, hij vlieg van de een naar de ander, soms het gevoel dat hij je vergeten is. Altijd is de uitleg wat hij gaat doen goed, maar de laatste keer geen enkele uitleg waarom er foto,s moesten worden gemaakt. vond ik erg vervelend. Maar verder een prima tandarts!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Formidabel

Weer extra empatisch en professioneel

Redelijk

Lastig dat als je een uitnodiging krijgt per email om een afspraak in te plannen je pas 4 maanden later de eerste mogelijkheid hebt (kreeg in mei een mail om afspraak te maken en kon pas half september terecht als eerste mogelijkheid) Aardige mensen hoor, alleen dat pusherige altijd om foto's te willen maken (a 50 euro per stuk) vind ik altijd zeer storend. Daarnaast vind ik het schrikbarend duur voor precies 6 minuten in de stoel te hebben gezeten.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

Prima behaneling

Vriendelijk en zeer kundig

Afspraken worden zeer goed ingepland, vriendelijke medewerkers en mondhygiënische is zeer vakbekwaam.

goed gedaan

vriendelijk en correct

ontspannend

Prima geholpen

Snel en adequaat afspraak gemaakt die succesvol werd afgerond.

goed geholpen .

Snel, kundig en doeltreffend, kortom: perfect.

Tijdens mijn behandeling ben ik uiterst vriendelijk en kundig geholpen. Het betrof in mijn geval een spoedklusje omdat ik pijn had en snel werd ingepland. Ben blij met deze tandtechnicus. Alle teamleden zijn vakmensen.

Kon met spoed terecht en ben uitstekend geholpen!!

Ervaring van het personeel en goede uitleg, op tijd geholpen

Zeer rustig en relaxt verteld duidelijk hetgeen moet gebeuren

Heel blij met henk kraan en z'n praktijk

Prima behandeling

Aardige mensen die je vooraf geruststellen en prima behandelen

Rustgevend

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.