tevreden

Al vele jaren bij praktijk Kraan. Wordt vriendelijk te woord gestaan en behandeling wordt duidelijk uitgelegd. De mondhygiëniste is erg goed en de behandeling wordt ook duidelijk uitgelegd Alleen spijtig wanneer je bij de mond hygiëniste over een halfjaar een afspraak wil maken dat alles al volgepland is en enkele maanden later wel kan. Ik ben al zolang bij dezelfde mondhygiëniste en wil ook graag door haar behandeld worden. Ik ga 2 maal per jaar naar mondhygiëniste en daarna gelijk een afspraak bij de tandarts.

Ik heb mijn behandeling als een haastklus ervaren.

Er was weinig tijd voor interactie en mijn vragen werden kort(af) beantwoord, kreeg gevoel alsof zij heel snel door moest naar volgende klant, gekozen woordkeus was ongelukkig, iets waar ik ook nog wel even over moest nadenken, vind nog steeds dat wat gezegd werd niet zo tegen een klant gezegd mag worden, denk dat dit kwam door de haast (of door de stress of door iets wat voorafgaand aan mijn afspraak was voorgevallen). Vorige keer was ik wel heel erg tevreden over behandeling, hoop dat deze behandeling en ervaring eenmalig was. Ben wel heel tevreden over het resultaat van de behandeling, had daar over eerst ook twijfels, mijn opmerkingen werden eerst ook wel heel erg gemakkelijk afgedaan, maar nu dag later wel tevreden, ik schat in kwaliteit van het werk is heel goed.

Ja

Sehr freundlich, kompetent und hilfsbereit. Ich bin sehr zufrieden. Liebe Grüße Gaby Hämmerling

Vlotte en adequate behandeling

Zie boven

Super fijn geholpen!

Altijd fijne medewerkers, vriendelijk en proffesioneel

Na afbreken kies meteen tijd gemaakt voor behandeling

Ontvangst en behandeling is uitstekend!,

Door de persoonlijke vriendelijke benadering en de adequate behandeling is mijn angst voor de tandarts (die ik jarenlang had)verdwenen.

Heel goed

Prima mond hygiëniste Annie

Ik was spook benauwd, maar ze waren heel vriendelijk toen viel mijn angst weg. Ze waren geduldig.

Erg tevreden

Prettig en kundig.

Vriendelijke benadering en kundig handelen mét uitleg over de behandeling.

Vriendelijke benadering en kundig handelen mét uitleg over de behandeling.

Goede ervaring

Wordt altijd plezierig welkom geheten en bij de tandarts idem dito, jammer dat mijn tandarts er mee stopt maar iedereen gaat een keer met pensioen, ik wens hem dan ook een een fijne tijd en bedankt voor de goede zorg.

In 1 woord fantastisch!

Omdat ik wegens ziekte beperkingen heb in oa ligstand stoel en pijn, werd er ruim de tijd genomen dit te bespreken. De tandarts was erg vakkundig op medisch gebied en wist mij hierdoor helemaal op mijn gemak te stellen. Hierdoor verliep de behandeling perfect ondanks de grote mate zenuwen die ik van te voren had.

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen!

Ik belde en kon zelfde dag meteen komen ivm mond problemen

Vriendelijk

Vriendelijke benadering.

Een snelle en goede behandeling

Dat alle tanden en kiezen vlot en zonder verdere problemen konden worden verwijderd , was voor mij een prettige ervaring .

Vlotte tijdige behandeling

Zie hier boven

Vakkundig vriendelijk

Tandarts Wempe weet op een rustige manier complexe handelingen uit te leggen en deze zeer professioneel uit te voeren.

Goed geholpen.

De behandeling was goed. Ik stoor mij alleen aan de receptionisten,welke luid en duidelijk te horen zijn wanneer je in de wachtkamer zit,wat als zeer vervelend word ervaren. Een idee is om dit af te schermen.

Fijn en duidelijk

Kies laten trekken ging heel professioneel en is allemaal goed gegaan.

Altijd prettig en kundig

Robin is een hele kundige en fijne tandarts

Prima, snel en vriendelijk geholpen

Goede praktijk, vriendelijk en servicegericht

Vertrouwd

Prettig geholpen. Vertrouwd en vakkundig.

Prima!

Vriendelijke arts, die duidelijk uitlegt wat er moet gebeuren en die aandacht heeft voor de patient!

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.