Goede zorg

Zeer goed en heel fijne gezellige tand artsen en assistenten . Ga zo door .

ze zijn gewoon heel erg goed

ze zijn goed

Professioneel en zeer vriendelijk.

Prima en professionele behandeling.

Tevreden.

Goede en vriendelijke medewerkers, professioneel, kundig.

Super snel en goed geholpen

ontspannen, gezellig

Goede informatie Prima behandeld

Zoals altijd heel vriendelijk en goed geholpen.

Zoals altijd heel vriendelijk en goed geholpen. Tandarts stelt me op m'n gemak en legt alles goed uit.

Pijnlijk en onnodig

De afspraak begon goed, maar al snel bleek duidelijk dat mijn gegevens al twee jaar verkeerd in het systeem stonden. Tijdens de controle bleek alles goed te zijn, maar toen vertelde de tandarts mij dat ze nog moest schoonmaken. Dit vond ik al vreemd, omdat ik twee weken geleden naar de mondhygiëniste ben geweest. Deze reining was ontzettend pijnlijk en ging te diep in mn tandvlees. Ik heb hier een hele ochtend last van gehad.

Goed vakkundig

Fijne en goede behandeling gehad

Niet tevreden

Veel ongemakken met het noodgebit Maanden het onderste gebit niet kunnen dragen,nu een harde vulling erbij en ik had er eigenlijk meer van verwacht Nog steeds niet kunnen bijten,maar kauwen gaat wel beterder Het onderste gebit nog steeds pijnlijk

Vriendelijk

Ik krijg goed advies

Ben niet meer zo bang voor de tandarts omdat ik haar heel menselijk vindt …

Prima verlopen bezoekje.

Afspraak keurig op tijd. Tandarts en assistente prettig contact. Tandarts vakkundig en begripvol.

Netjes geholpen

Het liep iets uit maar ik werd direct ingelicht. De tandarts was duidelijk over wat ze zag tijdens de controle en besprak dit ook met mij.Ze zijn heel vriendelijk.

vriendelijke tandarts

Tandarts zelf erg vriendelijk ,alleen de baliemedewerksters moeten niet zo klagen over alles ,patiënten die zitten te wachten horen alles. Ik heb dit al eerder gemeld.

Goede tandarts mondhygiëniste, maar planning heel slecht.

Goede ervaren tandarts, fijne mensen, ook mondhygiëniste prima, maar planning en afspraken maken slecht. Via website proberen afspraak te maken, gaat niet. Dan zou ik gebeld worden en is ook gebeurd, maar toen kon ik niet de telefoon aannemen. Dan zou je denken, dat je nogmaals gebeld wordt, maar dat is dus niet het geval. Dan heb ik zelf gebeld voor een controle afspraak en reiniging van de tanden en kiezen, maar dat gaat niet. Dan twee afspraken gemaakt en voor de reiniging werd er op het laatste moment afgezegd, omdat de persoon ziek is geworden. Vervelend, maar dat kan. Echter, nu duurt het een maand, voordat ik weer aan de beurt ben. Belachelijk natuurlijk. Ik ben al klant van het begin, toen deze praktijk werd opgestart. Dat geeft geen privileges, maar dit vind ik wel slechte service en overweeg over te stappen naar een andere praktijk.

Begripvol

Ik werd door zowel de tandarts als de mondhygiëniste gerust gesteld. Ik was zenuwachtig vanwege, dat ik een nieuwe tandarts kreeg, omdat mijn andere tandarts is gestopt. Gelukkig is het een aardige tandarts. Jammer dat er in zo'n korte tijd veel mis is gegaan met mijn gebit. Maar ik ben positief, dat het allemaal goed gaat komen. Het gaat me best veel geld kosten, maar het is niet anders. Ik kan niet inloggen de portemonnee kijken van familie en/of vrienden, vandaar dat ik nee heb gezegd voor het aanbevelen van jullie.

Deskundige en klantvriendelijke behandeling.

Deskundige en klantvriendelijke behandeling.

Vriendelijk en vakkundig.

Vriendelijke bejegening gecombineerd met een vakkundig overkomend onderzoek. Zeer tevreden over deze tandarts.

Prima en klantvriendelijk

Zowel aan de balie als bij de behandeling goed geholpen

Prettig

Vriendelijk en begripvol

top

Geen klachten ,dus goed.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.