Goede zorg

Ben goed geholpen Duidelijke uitleg

Goede ervaring met mijn nieuwe tandarts

Nieuwe tandarts altijd even afwachten, maar geweldig hoe hij alles uitlegde en met foto’s resultaat voor en na de behandeling liet zien

Slecht

Ik kwam op de controle afspraak , ik ga in de stoel zitten en kijkt, ik kan jou niet verder helpen. Moet ik weer een afspraak maken voor tandsteen te laten verwijderen. Van te voren deden ze dat gelijk. En ik heb nou de tekening gekregen voor in de stoel te zitten. Echt bar slecht

Heel goed

Snelle controle gehad

nvt

nvt

Vriendelijk je wordt er goed geholpen

Ben er goed geholpen,altijd vriendelijk

Redelijk tot goed

Wat ik minder vind is dat ik steeds een andere tandarts heb en bij een afspraak om 8.30 uur pas om 8.50 uur geholpen word. De balie medewerkster is wel heel goed.

Tevreden

Goed vriendelijke ontvangst en behandeling

Marleen en haar assistente zijn super lief.

Ze legt alles geduldig uit. En vraagt ook regelmatig gaat het nog?

goede ervaring

goede ervaring

Goed!

Fijne tandarts groep

Goede behandeling

Klantvriendelijk en goede behandeling van de klachten

Vriendelijk en alle aandacht voor de patiënt

Tijd en aandacht en bijzonder vriendelijke mondhygiëniste Claudia

Uitstekend!

Goede tandarts en super mondhygiënist!

prima tandarts

Voor mij een nieuwe tandarts, rustige man dus prettig.

Fijne behandeling

Goede zorg

goede behandeling

klantvriendelijke ont vangen en goede behandeling

netjes geholpen, vriendelijk personeel

Afspraakherinnering via mailbericht is erg handig Tandhygiënist werkt zeer zorgvuldig Jammer dat de tandarts er niet was Receptie is zeer behulpzaam

Een nadeel regelmatig een andere tandarts zowel bij videntie als bij blinq

Heel goed

Duidelijk, helder,vriendelijk

Hele lieve meid

Een hele lieve meid Claudia Je kun je verhaal kwijt ze luisterd heel goed stel je gerust echt toppertje

We voelen ons op de goede plaats

Goede ontvangst met vriendelijken arts met assistent en de gastvrouw achter de balie alles goed geregeld en duidelijk.

Goed, wordt vriendelijk en netjes behandeld en aangesproken.

Goed, nette en vriendelijke praktijk.

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.