Laden reviews...
232 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Patiënten voelen zich welkom en gerustgesteld. De praktijk wordt als betrouwbaar en efficiënt omschreven. De algehele indruk is zeer positief.
Ben zeer tevreden
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
12 September 2026
anoniem
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ik ben uitstekend geholpen. Alles werd professioneel en met veel aandacht geregeld. Ik ben heel tevreden en zou deze praktijk zeker aanbevelen aan anderen!
10 September 2026
Heel goed geholpen Ook op tijd Heel erg tevreden Bedankt voor de service
4 September 2026
Heel goed
3 September 2026
Zie hierboven
anoniem
Werd vriendelijk ontvangen Ben goed en begripvolgeholpen door de tandarts en haar assistente.
Vriendelijk en behulpzaam
anoniem
Bij binnenkomst, zeer netjes aangesproken en geholpen, bij de controle tandarts en/of mondhygieniste vakkundig geholpen meteen duidelijke comunicatie
1 September 2026
anoniem
Ik ben tot heden nog altijd tevreden ,je bent snel aan de beurt zonder uitloop tijden,vriendelijke mensen , ik kan iedereen die bang is voor tandarts bezoek blinq echt aanraden ,je voelt je er meer op je gemak en en minder gestrest ook, en niet te vergeten zijn het meestal leuke dames waar je door geholpen word
31 August 2026
Erg te vreden
30 August 2026
anoniem
Afgelopen donderdag mijn vierde wortelkanaal behandeling gehad De tandarts stelde me goed op mijn gemak en heeft weer netjes en zonder pijn de behandeling gedaan
29 August 2026
27 August 2026
anoniem
Vriendelijk en heel rustig en netjes wordt je behandeld
22 August 2026
anoniem
Ik had behoorlijk wat tandpijn. Omdat ik op het punt stond met vakantie te gaan absoluut vervelend. Gelukkig kon ik meteen komen. Super vriendelijk en er werd ruim de tijd genomen om te onderzoeken wat er aan de hand was. Uiteindelijk bleek de kies één scheurtje te hebben. Super blij dat ik op zo'n fijne manier geholpen ben. Ik kon met een fijn gevoel op vakantie.
21 August 2026
anoniem
Mjjn ervaring was goed, vriendelijk ontvangen en vriendelijk en netjes behandeld
20 August 2026
anoniem
vind het fijner dat ik een dezelfde medewerker (mond hygiënisten )zou hebben Heb nog geen dezelfde medewerker gehad
Beveelt niet aan
Zeer goed geholpen!
Fijn en vlot geholpen.
anoniem
Ze hebben mij heel goed geholpen
anoniem
Heel tevreden over de tandarts. Heb bij deze tandarts vertrouwen terug gekregen. Iedereen is heel vriendelijk!
17 August 2026
16 August 2026
16 August 2026
anoniem
Fijne praktijk, wordt snel geholpen, vriendelijk
15 August 2026
anoniem
Kiezen pijnloos gevuld ,het geheel netjes en vriendelijk verlopen.
10 August 2026
anoniem
Afspraaktijden worden gehonoreerd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
10 August 2026
anoniem
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.
Vijverstraat 8 A
4711 EV Sint Willebrord
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.