Laden reviews...
588 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk van de kliniek. Bezoekers prijzen vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke uitleg en zorgvuldige behandelingen. Ook wordt de sfeer vaak als aangenaam genoemd. Een paar opmerkingen gaan over planning of personeelswisselingen; de algemene indruk blijft positief.
Vriendelijk personeel en nette praktijk
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
27 June 2026
zie boven
anoniem
Kirsten is professioneel en vriendelijk . Geeft goede uitleg , en vraagt regelmatig tijdens de behandeling of het gaat . Waardeer ik zeer .
anoniem
Bij aankomst voldoende ruime parkeerplaatsen. Fijne koele ruime wachtruimte. Vriendelijke ontvangst door mondhygiëniste en zeer vakkundig behandeld.
anoniem
Vakkundige en prettige behandeling.
anoniem
Tandarts zag ons voor het eerst. Nam de tijd om grondig gebit langs te gaan en waar nodig extra uitleg te geven. Dit gaf ons een hele fijne professionele indruk.
25 June 2026
anoniem
Aangezien ik bang ben was het fijn dat er rustig en duidelijk werd verteld wat ze gingen doen en hoe lang nog. Ik vind het wel lastig dat er wisselingen zijn in de tandartsen. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.
23 June 2026
anoniem
Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek. De tandarts was professioneel, deskundig en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Daarnaast was de assistente ontzettend vriendelijk, behulpzaam en zorgzaam. Samen vormden zij een geweldig team waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. De behandeling verliep vlot en prettig, en ik werd met veel respect en aandacht geholpen. Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar uitstekende tandheelkundige zorg.
22 June 2026
anoniem
Men neemt de tijd voor je Je voelt je niet ongemakkelijk en de spanningen worden weggenomen
22 June 2026
anoniem
Goede tandartsen, goede behandeling, hygiënisch, aanbeveling
anoniem
Mijn tandarts (ik weet niet hoe ze heet) nam de tijd wanneer ik dat nodig had.
anoniem
Mijn eerste ontmoeting bij beiaard blind, vond ik zeer aangenaam en goed . Omdat het mijn eerste kennismaking is , Is het nog vroeg om 5 steren te geven.
anoniem
Ik werd vriendelijk geholpen door iemand van de receptie om een afspraak te maken. Bij mijn afspraak werd ik gelijk geholpen. Eerst foto maken dan gesprek met de tandarts. Hierna heeft de tandarts goed uitgelegd wat voor mij de opties zijn. We kozen gezamelijk voor een optie. En we houden het in de gaten totdat ik in augustis voor controle terugkom.
Alles correct
anoniem
We zijn weer heel goed geholpen door mireien. P.s ik zou het interieur wel eens een keer veranderen wat sfeervoller.
anoniem
Zoals hierboven vermeld. Maria is haar naam
anoniem
Eerste bezoek na overstap, heel vriendelijk ontvangen
anoniem
Het is voor ons heel prettig om steeds door dezelfde persoon geholpen te worden Gelukkig wordt daar rekening mee gehouden
anoniem
Ik gingvoor controle naar Sander Fraats. Sander heeft goed de controle uitgevoerd en een behandelplan opgesteld, waardoor ik weer met goede vertrouwen terug zal gaan naar mijn vervolg afspraak.
17 June 2026
anoniem
Zeer vriendelijk, zowel als bij binnenkomst en de behandeling zelf. Goede uitleg over wat er gaat gebeuren en ook geeft het je een goed en vertrouwd gevoel
17 June 2026
anoniem
Fijne ervaring met de behandeling
anoniem
Goed.Op tijd conform afgesproken tijd
anoniem
Had een afspraak om 8:30 maar was er al voor 8:00 en mij aangemeld via de aanmeldzuil, in de hoop dat ik wellicht iets eerder aan de beurt kon zijn. Rond 8:35, terwijl ik nog steeds zat te wachten in de wachtruimte werd ik gebeld door de receptioniste om te melden dat ik een afspraak heb. Raar, want ik zat al 40 minuten in de wachtruimte te wachten. Blijkbaar is tussentijds mijn aanmelding weer afgemeld door iemand. Vervelend, want nu moest ik dus juist langer wachten. Toen ik uiteindelijk aan de beurt was stond ik binnen 15 minuten weer buiten.
Geen probleem
anoniem
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.