Super bedrijf altijd vriendelijk en behulpzaam
Alles gedaan wat er gebeuren moest duidelijke prijs en overzichtelijke rekening . Op wat vingerafdrukken na ben ik zeer tevreden word gewoon mijn vaste garage
Heel vriendelijk, service gericht. Ik werd netjes naar huis gebracht en weer opgehaald. Beurt en advies super.
Top service, kwaliteit en vriendelijke eigenaar
Topservice voor een goede prijs. Ze weten elk probleem snel en voordelig op te lossen. Erg tevreden!
Heel goede service als altijd.
Goede service en aandacht voor kwalitatief vakkundig werk. Soms door de drukte minder goed bereikbaar.
Tevreden
Vriendelijk personeel goede service eerlijke prijs en eerlijk bij evt reparaties
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.
We gaan altijd met onze auto's voor onderhoud naar Dave. Nu ook een tweedehands auto daar gekocht. Iedere keer weer vriendelijk, top service en kennis van zaken. Hij weet zelfs vaker het probleem te benoemen naar aanleiding van het luisteren naar de klant mbt de klachten in combinatie met zijn jarenlange ervaring. Zou hem iedereen willen aanbevelen.
Professioneel en vriendelijk!
Daar ik elk jaar terugkom wil ook zeggen dat ik het vertrouwen geef, dat de reparatie's en keuringen naar behoren worden uitgevoerd.
Prijs/ kwaliteit en deskundigheid perfect ik adviseer iedereen deze garage.
Ik ben sinds jahren vaste klant van dave dikken En ben van begin af aan steeds goed geholpen worden Door Dave Dikken en zijn gehele personeel Met vriendelijke groet Angelique kockelkorn
Echt een aanrader
Goed geholpen
Goede service en vriendelijk personeel.
Zoals altijd goede en snelle service. Auto weer helemaal in orde na de keuring.
Transparant en tevens vakbekwaam, top bedrijf!
Snel geholpen met raparatie en auto gekeurd
Top service, klantgericht en dat tegen normale prijzen waardoor een autoreparatie geen rib uit je lijf is.
Zeer snel geholpen.
Bart van Slobbestraat 2a
6471 WV Eygelshoven
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.