Mijn tanden en kiezen zijn weer schoon
Super team. Denken samen aan een oplossing. Staan klaar voor de patienten. Zelfs als je er nog niet ingeschreven staat en met spoed een tandarts nodig hebt. Zorgzaam en vriendelijk team
Geen wachttijden, vriendelijke en deskundige behandeling.
Prima geholpen door Fatima, vriendelijk en sociaal
Ik kom hier al jaren voor de mondhygienist. Werkt nauwkeurig, wordt altijd netjes geholpen en te woord gestaan wanneer nodig
Heel goed!
na zoveel jaar weet ik wat ik kan verwachten
Vivienne is een hele goede mondhygiëniste! Ze is vriendelijk en werkt snel en vakkundig.
Zorgvuldig, adequaat, vriendelijk en proffesioneel en daarnaast een luisterend oor en rekening houdend met de patiënt. Geweldig!
Ik werd deskundig en fijn geholpen zonder vertraging. Er worden goede tips gegevens en men is flexibel bij het plannen van afspraken.
ik heb altijd goede ervaringen gehad, maar kreeg een nieuwe medewerker mondhygiëniste die heel slordig werkte, ik kreeg een klein beetje schoonmaakzout over mijn hele gezicht en in mijn ogen. Ook had ik een brandend gevoel in mijn mond. Ik heb dit bij andere medewerkers niet gehad. Baliemedewerker zei dat ik de volgende keer een zonnebril moest opdoen en meenemen. Gelukkig later wel goed uitleg gekregen van de tandarts, en wat ik er tegen kon doen. En die heeft excuses aangeboden.
Super tevreden, zowel bij de mondhygiëne als bij de tandarts T. Alokozai super tevreden. Paar behandelingen gehad en het is altijd goed. Ze houden rekening met de klant en zijn flexibel met afspraken inplannen. De tandarts legt ook alles goed uit zodat je niet voor verrassingen komt te staan en vraagt altijd toestemming mocht ze iets willen doen. Je hoeft ook niet onnodig lang te wachten in de wachtkamer zoals ik vaak mee maak bij andere praktijken. Ik zou de tandarts r: T. Alokozai aanraden.
Als heel prettig ervaren. Er wordt ruim de tijd en aandacht genomen om te analyseren wat er gedaan moet worden. Dankjewel.
Vriendelijk personeel en behandeling
Ik vond het spannend om naar de mondhygiënist te gaan, maar zij stelde me op mijn gemak en vertelde de hele tijd wat ze ging doen en vroeg hoe het met mij ging. Daardoor was de behandeling prettig en waren mijn angsten weg
Snel geholpen, snel klaar.
Erg vriendelijk en deskundig
Gewoon een goede behandeling zonder pijn en met aandacht voor de patiënt.
Nieuwe brug en vullen van daarbij ontdekt gat. Boren en vullen moest tot vlak bij de zenuw maar ging goed.
Voor de 2de keer maak ik mee dat ik een afspraak maak voor pijn en vervolgens wordt de behandeling gedaan alsof ik voor controle kom. Ik kom voor de pijnklacht niet voor een controle afspraak! Uiteraard kan ik dan weer terug komen omdat er geen tijd is om het gaatje te vullen....
Altijd goede service
Heel fijn bezoek, zeer kundige mondhygiëniste. Stelde me op het gemak en kon goede adviezen geven. Zeer aan te raden!
Zeer prettig
Degelijke behandeling