Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat zien dat klanten vriendelijk personeel, deskundige begeleiding en duidelijke uitleg waarderen. Ze ervaren goede service en een open houding voor vragen. Ook aandacht voor details zoals het verzorgen van het voertuig bij onderhoud en tijdige opvolging krijgen positieve noten. Al met al wordt de garage beschouwd als een betrouwbare partner bij aankoop en onderhoud.
Gode service en vriendelijk personeel en zeker aan te raden
8 September 2026
H. J van Raaij
IJSSELMUIDEN
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en ons vriendelijke personeel.
We helpen u in de toekomst graag opnieuw.
Team Broekhuis IJsselmuiden
Heb mijn auto voor een beurt gebracht en kreeg hierna een formulier op de telefoon met de melding "" aan te geven waar men NIET mee accoord zou willen gaan" na dat gewijzigd te hebben was mijn auto snel klaar. Wat ik nadelig vind: ik zit NIET de gehele dag op de telefoon te kijken of ik al bericht heb of de auto gered is. Mijn telefoonnummer is bekekend dus geef een telefoontje . Nu was de auto net na de lunchpauze klaar maar ik zag dat pas rond half 5 's middags. Dan snel de fiets gepakt en voertuig opgehaald, terwijl die de gehele middag al gereedgemeld had kunnen worden,
7 September 2026
Aalt Dokter.
IJsselmuiden
Beste Aalt,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd en uw auto snel klaar was. Jammer dat u de communicatie over het gereed zijn van uw auto als minder prettig heeft ervaren. We nemen uw feedback hierover mee.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Super ontvangst en alles volgens afspraak zeer tevreden En heerlijke koffie
26 August 2026
Sjaak
Beste Sjaak,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de ontvangst en dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
Team Broekhuis IJsselmuiden
Was opzoek naar een specifieke Peugeot 2008 met bepaalde opties. Gevonden bij Broekhuis Ijsselmuiden. Zeer mooie auto met alles erop en eraan. Een speciaal compliment aan de verkoopster. Zij gaf, met een persoonlijke en respectvolle benadering, de doorslag om de auto te kopen.
24 August 2026
Paul
Nijmegen
Beste Paul,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u bij ons de Peugeot 2008 heeft gevonden die volledig aan uw wensen voldoet. Het persoonlijke compliment voor onze verkoopster geven we uiteraard graag aan haar door. We wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto!
Alles volgens afspraak
20 August 2026
Erik klos
Beste Erik,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Graag tot ziens!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Wij zijn goed geholpen. We vinden de afleverings kosten heel hoog .het schoonmaken van de auto vinden we minder .onder de matten is niet eens schoongemaakt. Interieur was matig schoon.
10 August 2026
Wj Schraverus
Huizen
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. We hebben inmiddels contact met u gehad en uw opmerkingen besproken. We waarderen het dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.
Wij wensen u veel mooie kilometers toe!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Afspraak voor onderhoud was goed te maken. Goed advies over de werkzaamheden. Beurt volgens afspraak uitgevoerd.
10 August 2026
Aart
Heerde
Beste Aart,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de afspraak voor het onderhoud goed is verlopen en u tevreden bent over het advies en de uitvoering van de werkzaamheden. Graag staan wij u een volgende keer weer voor u klaar!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Tevreden met service en apk. Kwaliteit en snelheid.
Tom
Wentzel
Beste Tom,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, de APK en de zorgvuldige afwerking. We stellen uw compliment over de kwaliteit en snelheid zeer op prijs. Graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Een hele fijne en gemoedelijke garage
Jacob
Genemuiden
Beste Jacob,
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Goed om te lezen dat u zich bij ons op uw gemak voelde. We staan graag weer voor u klaar.
Goed als altijd
Johan Kroes
Wezep
Beste Johan,
Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in onze dienstverlening. Fijn om te lezen dat u opnieuw een goede ervaring heeft gehad. We zien u graag weer terug!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Alles was goed geregeld en vriendelijk. Deze dag gebruik gemaakt van de fiets echt fijn
14 July 2026
G. schilder
Kampen
Dank u wel voor uw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u de service als vriendelijk heeft ervaren. Goed om te horen dat de fiets goed van pas kwam en uw bezoek daarmee extra makkelijk maakte.
Graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis IJsselmuiden
De communicatie verloopt goed. Mijn ervaring is, dat er goed wordt meegedacht, alvorens de werkzaamheden beginnen. Ik ben dan ook opnieuw weer tevreden na de APK en grote beurt.
13 July 2026
Jenny van der Steeg- Weijs
Beste Jenny,
Dank u wel voor uw review.
Goed om te horen dat u de communicatie en aanpak als prettig ervaart.
Fijn dat u ook na de APK en grote beurt weer tevreden bent.
Graag helpen wij u bij een volgend bezoek opnieuw verder.
Team Broekhuis IJsselmuiden
Prima en adequaat geholpen met vooraf heldere inschatting van de onderhoudskosten.
7 July 2026
Theo
Beste Theo,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, deskundigheid en heldere communicatie over de onderhoudskosten waardeert.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en graag tot een volgend bezoek.
Team Broekhuis IJsselmuiden
Bij Broekhuizen onze auto gekocht, dit was onze eerste ervaring met deze garage. Wij zijn vriendelijk ontvangen en goed geholpen ze namen hier de tijd voor. Na ervaring met andere garages gaf ons dit een goed en vertrouwd gevoel en hebben ook daarom besloten om onze auto hier te kopen. ze staan open voor vragen en helpen je hier ook mee verder. Dus een tevreden klant.
1 February 2026
Roelof
Beste Roelof,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u zich bij ons welkom voelde en dat onze service u een vertrouwd gevoel heeft gegeven.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe auto!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Zowel proefrit als aflevering op woonadres
21 November 2025
Geert Boom
Utrecht
Beste Geert,
Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat zowel de proefrit als de aflevering naar wens is verlopen.
We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Of het nu voor reparatie of onderhoud is of voor de aankoop van een andere auto, zoals elke keer Bunnik weer vriendelijk en deskundig geholpen.
29 September 2025
Marian
Beste Marian,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u telkens weer vriendelijk en deskundig geholpen wordt bij onze vestiging in Bunnik. We staan ook de volgende keer graag weer voor u klaar!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Ik ben voorgelicht en heb afspraken gemaakt met de verkoper. Nadat wij tot overeenstemming waren gekomen heb ik de auto gekocht die ik voor ogen had. Prettig met en door het personeel behandeld.
16 September 2025
Aalt Dokter.
IJsselmuiden
Beste Aalt,
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Het doet ons goed te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Gefeliciteerd met uw aankoop en veel rijplezier gewenst!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Vriendelijke mensen. Goed en fijn geholpen!
19 August 2025
Manon
Wilsum
Beste Manon,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en goed geholpen bent. Wij staan graag voor u klaar en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Broekhuis IJsselmuiden
Alles is goed geregeld Als er iets is kan ik gelijk contact opnemen En ik ben super blij me de auto die ik hier heb gekocht
9 July 2025
Alida
Urk
Beste Alida,
Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe auto!
Het doet ons goed te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Wederom prima geholpen met een nieuwe auto door Vincent. Ook onze volgende auto zullen we zeker bij dit bedrijf aanschaffen. Goede service tot over 2 jaar Johan van Zuiden
20 June 2025
Johan
Swifterbant
Beste Johan,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in ons team. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We kijken ernaar uit u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Team Broekhuis IJsselmuiden
Auto is voor onderhoud geweest, alles netjes afgehandeld en besproken. De auto is ook schoongemaakt en voorzien van een geur zakje dus dat is leuk.
5 June 2025
Robert
Beste Robert,
Bedankt voor uw positieve review!
Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Graag zien we u een volgende keer, tot dan.
Team Broekhuis IJsselmuiden
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto! Fijne service en een vriendelijke, professionele verkoper. De verkoper nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij de duidelijke uitleg konden we meteen zorgeloos genieten van onze auto. Hij rijdt fantastisch en voldoet aan al onze wensen.
4 June 2025
Murielle Albert-Ignacio
Arnhem
Beste Murielle,
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop!
Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen wilt worden, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Team Broekhuis IJsselmuiden
Geen lange wachttijd voor APK en jaarbeurt. Vriendelijke service en gratis elektrische leenfiets. Reparatie pas na overleg
2 June 2025
Gert Koopman
Beste Gert,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze snelle en vriendelijke service, evenals de leenfiets en heldere communicatie, als prettig heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!
Broekhuis IJsselmuiden
Goed gesprek en goede uitleg
12 May 2025
Margreet
Zwolle
Beste Margreet,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u het gesprek en de uitleg als prettig heeft ervaren.
Broekhuis IJsselmuiden.
Alles prima en vlot verlopen. Goede uitleg over alles. Wel raar is ldat we voor het eerst in ons leven we geen klein geschenkje kregen zoals bosje bloemen of iets dergelijks.
3 May 2025
Gert
Almelo
Beste Gert,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons heel waardevol.
Wat fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen en dat onze uitleg voor u duidelijk en behulpzaam was.
Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Kleiland 2
8271 RV IJsselmuiden