Filters

9

Zeer tevreden over het eindresultaat.

Start was iets later dan gepland maar binnen nog geen 5 uur was de zonnestroominstallatie in bedrijf. Installatie verliep verder netjes volgens afspraak en alle ruimtes, ook buiten, zijn netjes opgeruimd achtergelaten. Tip voor iedereen: zorg vooraf dat alle ruimtes opgeruimd en goed bereikbaar zijn en maak in offerte fase duidelijk afspraken met elkaar over wat waar exact moet komen te hangen en hoe de bekabeling zal moeten gaan lopen. Zorg ervoor dat dit ook goed bereikbaar is. Dit heeft er mede voor gezorgd dat alles vandaag soepel en snel verliep. Mannen nog bedankt voor het geleverde vakmanschap. Waren jullie op tijd geweest en hadden jullie de ontbrekende sticker bij jullie was het wellicht een 10 geworden! Maar ik zie dit als een kleinigheidje. Vind het eigenlijk zelfs een 9,5!

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord geweldig.

Goed gesprek gehad met Maurice, en goede uitleg. Daarna de panelen keurig gelegd en aangesloten. Een goede uitleg van de elektricien voor het gebruik van de app. Al met al een aanrader voor dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Goed geadviseerd door Levi en daarna een zeer snelle en goede montage door het ervaren team. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne voorlichting en fijne legploeg

Heel helder voorgesprek met duidelijke afspraken en korte lijntjes. Fijne en nette legploeg met mooi resultaat. Aanrader. Daarnaast ook nog eens, niet geheel onbelangrijk, en mooie prijs!

 • Aanbevelen? Ja
3

Teleurstellend in de uitvoering

Hoewel vooraf een gunstige indruk van het bedrijf en de afgesproken leverantie bestond, werd de plaatsing en aanleg een grote teleurstelling. Personeel sprak geen Nederlands en door het zeer beperkte en gebrekkige Engels was de communicatie erg lastig. Afspraken klopten niet en/of werden verzet. Ook de vooraf gesuggereerde noodzaak tot vervanging van de gehele meterkast bleek achteraf toch niet nodig te zijn. Moeilijke telefonische bereikbaarheid, terugkoppelen van afspraken werd niet nagekomen. Het duurde ruim twee maanden voordat alles was geleverd en/of aan klachten was verholpen. Hoewel het prima panelen zijn kijken we al met al hierop niet met plezier terug.

 • Aanbevelen? Nee
10

Quality for a good price

I had a very good experience with Njord Power. I got a price quote, which was lower then what other companies offered. Also the installation appointment was done quite fast, compared to other companies that would make me wait 6 months. The team that came to install the panels spoke Dutch and English so I had no issued in communicating with them. They explained to me what was needed to be done ( drilling, cables etc) and discussed with me if everything was ok before starting. Some roof tiles were damaged, but they found a solution for the moment until I managed to get some spare tiles and they came by to replace them for free really fast. Would totally recommend them if you need solar panels!

 • Aanbevelen? Ja
8

snelle levertijd.

Alles was snel geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
6

Nogal wat gedoe

Ondanks dat de service verlening behoorlijk goed is opgevolgd ben ik niet heel erg tevreden over hoe het proces is gelopen. Communicatie dongel van de omvormer werkte niet. Daarvoor ben ik 2x terug gekomen vanuit werk. De derde keer dat ik moest terugkomen was omdat de kabels van de zonnepanelen naar de omvormer over het boeiboord van het huis waren gelegd en zodoende dus verplaats moesten worden daar dat er niet uit ziet. Overigens is dit wel gedaan. Ben daar happy mee. Kon dit niet communiceren tegen de ploeg die daar toen aan het werk was aangezien deze niet nederlands spraken en zeer beperkt engels. Verder is de omvormer van solplanet een wat onhandig ding wat niet met een p1 meter kan communiceren zodat je geen goed inzich kan krijgen hoeveel je aan load van je applicaties direct op je zonnepanelen werken en hoeveel je aan het grid terugvoed. Wellicht wordt dit opgelost in de toekomst wat belangrijk wordt nadat de salderingsregeling wordt aangepast. De omvormer is 5kw en de solar 6.4kw. dit 2 procent onder het voorgestelde minimum (78%). Een omvormer van 5.5 kwh zou precies mooi in het midden hebben gezeten (85%). Ook is tijdens de montage van de buren niet aan de voorschriften gehouden waardoor meerdere boorgaten in de gordingen en dakbeschot zijn gekomen omdat hier niet volgens het leg plan was gewerkt. Verder ondanks dat ik dit expliciet gemeld heb en fotos heb laten zien van het dak zijn meerkosten in rekening gebracht NADAT ik al de helft had betaald zoals afspraak omdat het een bitumen dak betreft... Het ligt erop en het werkt allemaal prima maar ben van mening dat de kosten niet opwegen tegen geleverde kwaliteit van communicate, montage en product. Wil echter nogmaals benadrukken dat alles wel piekfijn is opgelost.

 • Aanbevelen? Nee
9

komen alle beloftes na

komen ter plaatste kijken, goeie prima duidelijke offerte. zelf meterkast aangepast alles in een keer afgewerkt inclusief app.

 • Aanbevelen? Ja
8

Overeenkomstig met het beloofde doel.

Ondanks verkeerde inschatting van het mogelijk aantal elementen op het dak heeft men toch nog een acceptabele oplossing weten te creëren voor de afgesproken prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel bedrijf

Ben dik tevreden met Njord power komen alle gemaakte afspraken na ook had ik direct n storing deze is ook direct op gepakt en volgens afspraak verholpen systeem werkt perfect ik raad deze onderneming “Njord power”zeker aan top onderneming ik wens ze ook veel succes in de toekomst

 • Aanbevelen? Ja
2

Afspraken niet nakomen, slechte service en slordig werk afgeleverd

Na een positieve indruk na het gesprek ben ik ondanks het forse bedrag in zee gegaan met Njord Power. De tijd tussen het moment van de opdracht en de installatie was vrij kort. Echter was ik zeer teleurgesteld in de installatie, er kwamen niet nederlands-sprekende (spraken ook geen Engels) mannen de panelen en groepenkast installeren. Een aantal zaken waren afwijkend van wat we hadden afgesproken, en door de taalbarierre was dit lastig om duidelijk te maken. Vervolgens wilde Njord mij nog opzadelen met extra kosten voor verzegeling ivm groepenkast-installatie (welke was inbegrepen). De groepenkast werd maar gedeeltelijk vervangen (niet volgens afspraak) en datgene wat werd uitgevoerd was slordig en niet eens veilig uitgevoerd (een defecte aardlek is teruggeplaatst). Na veel frustratie is er later alsnog een gecertificeerde installateur (van een ander bedrijf, via NjordPower) langsgekomen, die alles netjes heeft gewijzigd en opgeleverd. Al met al heb ik een slecht gevoel overgehouden aan mijn ervaring met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee
6

Helaas door slechte planning, twee keer voor niets zitten wachten voor plaatsing panelen.

Uiteindelijk bij derde afspraak zijn de panelen geplaatst. Na problemen met de app, die keurig opgelost zijn, werkt alles nu prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen 2 weken van offerte naar plaatsing

Supersnel, duidelijk en volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Volgens gemaakte afspraken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen met zeer snelle service

Vriendelijke mensen, snel 10 panelen op het dak en alles werkt perfect.

 • Aanbevelen? Ja
9

gewoon ontzettend goed en op afspraak

DE 3 mannen waren poolse mensen ze werkten ontzettend secuur en netjes, alleen er was een man die een beetje engels sprak maar door naar het kantoor te bellen was alles zo geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geholpen

Na wat problemen met elektra installeren alles prima opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende installatie zonder zorgen.

Njord Power heeft bij mij, op basis van een zeer goed adviesgesprek, een perfect zonnesysteem geïnstalleerd. Ik ben 100% tevreden over het hele (supersnelle) traject van eerste contact tot en met installatie en afronding. Het hele traject kenmerkt zich door deskundigheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

 • Aanbevelen? Ja
7

Snel geleverd

Snelle levering zoals afgesproken omdat alles op voorraad is . Alles werkt naar behoren . Minpuntje is dat het montageteam geen Nederlands spreekt maar wel vriendelijk en behulpzaam .

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel eerlijk duidelijk betrouwbaar

Werken zeer netjes laten geen rommel achter

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte afhandeling, nette installatie

Op afgesproken dag kwamen 3 man de panelen installeren. Er werd netjes en vlot gewerkt. Installatie werkt goed en als verwacht. Afhandeling voor aanmelding bij www.energieleveren.nl en factuur ging vlot.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering, afspraken worden nagekomen.

Prima ervaring met deze club. Men beloofde een snelle levering en dat zijn ze ook nagekomen. Duidelijke uitleg, alles werkt naar behoren.

 • Aanbevelen? Ja
6

Panelen vlot geïnstalleerd, communicatie was wat minder

Vijf medewerkers die geen Nederlands of Engels spraken kwamen langs zonder vooraf te bellen hoe laat (had ‘s morgens wel gehoord dat het ‘à middags werd en dat ik nog zou horen hoe laat). Hebben de panelen in een middag neergelegd en geïnstalleerd. Konden niet uitleggen wat nu. Hoe ziet ik wat het oplevert? Hoe werkt dat met de netbeheerder? Na een telefoontje met het kantoor was het helder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Eind 2022 contact met Njord Power. Samen met Rob Verhoof de mogelijkheden bekeken voor zonnepanelen. De beste keuze was een veldopstelling. Met het bedrijf Snelfunderen voor het opzetten van een frame zijn de zonnepanelen door NjordPower begin februari geplaatst en aangesloten. Rob had voor mij een grote gunfactor, mede omdat hij geen druk uitoefende voor de order. De gehele installatie is vlekkeloos en snel opgeleverd. Zijn er dan helemaal geen minpuntjes ? Vanwege de drukte in zijn bedrijf moest ik af en toe wat bijsturen, maar het kwam altijd goed.

 • Aanbevelen? Ja

Over Njord Power

Njord Power is een jong bedrijf dat biedt topkwaliteit panelen, omvormers, optimizers en installatie. Voor je dak en ook voor de toekomst. Met een zonnepaneel kun jij energie leveren. Deze energie ga je met een omvormer of optimizer omzetten naar elektriciteit en daarna kun jij altijd inzicht hebben in jouw energiekosten via de app.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd