Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, snelle service en duidelijke uitleg. De algehele ervaring is positief met betrouwbare installaties en duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over organisatie, maar deze zijn opgelost.
Prima geholpen snelle service
4 March 2025
Harrie
Hulsel
Een mooie winkel en een groot assortiment en scherpe prijzen en goed personeel
3 March 2025
Theo
Heel goed. Door Ron en Mark
1 March 2025
Henk
Reusel
Alles netjes geplaatst door de monteur, ook inoverleg wat beste is, zelfs geen problemen met de wasmachine en droger naar de zolder brengen, echt zeer tevreden.
1 March 2025
Harrie
Bladel
Zowel in de winkel als thuis bij de montage juist een volledig te woord gestaan
27 February 2025
Peter
Luyksgestel
goede uitleg en snel leveren + installeren
27 February 2025
per
hooge mierde
altijd vriendelijke mensen
22 February 2025
johan roymans
Bladel
apparaten van oud naar nieuw adres en netjes opnieuw geïnstalleerd plus nieuw apparaat netjes ingebouwd in nieuwe woning en getest. Al jaren een tevreden klant.
21 February 2025
Paul Aerts
Arendonk
als we bellen voor een reparatie, zijn we meestal binnen de 2 dagen geholpen. vind ik een topservice!
18 February 2025
mario
mol postel
Korte lijnen in de communicatie en geen 9 tot 5 mentaliteit. Echt heel fijn!
17 February 2025
Gert-Jan
Waalre
Nadat de monteurs de nieuwe wasdroger hadden geplaatst merkte ik dat het deurtje eigenlijk de andere kant op moest openen. Kan dat vroeg ik telefonisch? Ja, hoe moet dat doen? We sturen wel een monteur. 15min later werd door de monteur het deurtje van draairichting veranderd. Was nog best een klusje.
10 February 2025
Bart
Hapert
In de ochtend problemen met mijn wasmachine, half uurtje later de monteur...helaas niet te maken, meteen naar de winkel gereden, en s'middags te nieuwe al in huis!
6 February 2025
Hanneke
Reusel
Prima service, klantvriendelijk! En een monteur met kennis van zaken!
3 February 2025
Mons
Bladell
Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen
2 February 2025
Jose
Reusel
Op zaterdag laat nog in de winkel geweest. Toen goed geholpen met advies. Op maandag de nieuwe vaatwasser besteld per mail. Op dinsdag geïnstalleerd. Supersnel! Heel fijn!
1 February 2025
A.
Eindhoven
Zeer klant vriendelijk en komen afspraken na. Monteurs zijn erg vriendelijk en weten waar ze het overhebben.
30 January 2025
Mieke
Hapert
Het draaiplateau van de combi-magnetron (Siemens) deed het niet meer. Het motortje bleek kapot. Binnen 2 werkdagen werd de diagnose gesteld, een nieuw motortje besteld en gemonteerd. Prima.
30 January 2025
Goed geholpen
27 January 2025
Linda
Hilvarenbeek
Wasmachine was stuk gauw even kijken en vergelijken wat we zoeken. Direct de koop rond gemaakt en de machine ook direct mee kunnen nemen door hun goede voorraad.
27 January 2025
bart
reusel
Gijs had kennis van zaken en dacht goed mee in de winkel en bij het leveren!
26 January 2025
Chantal
Bladel
Eerst onze oven gebracht die kuren vertoonde. Deze is nagekeken waarbij niets gevonden is. Na uitvoerige test weer opgehaald. Hiervoor geen factuur gekregen. Paar weken later hield de magnetron het voor gezien. Deze gebracht en ook weer nagekeken. Deze was helaas niet meer te redden tegen redelijke kosten. Hierover netjes geïnformeerd door Verhagen. Zaterdag begin middag gaan kijken voor vervangende apparatuur. Hierbij netjes en uitgebreid te woord gestaan. Thuis er even over nagedacht en nog even gebeld met een vraag. Einde middag, net voor sluitingstijd, nog de nieuwe apparatuur op gaan halen. Factuur werd niet moeilijk over gedaan. Deze kreeg ik mee en kon ik binnen een maand betalen. Goede service, heel veel op voorraad en wederzijds vertrouwen. Top.
24 January 2025
Kasper
Reusel
Wij hebben al onze Miele apparaten bij Verhagen gekocht, scherpe prijzen, top service en uitstekende after-service, vooral dat laatste punt weegt zwaar mee in mijn keuze!
22 January 2025
Hans
Mol
Super service geweldig
22 January 2025
Joke van den Borne
Oirschot
Gebeld met Verhagen elektro, samen probleem besproken. In goed overleg beslist om te repareren of te vervangen. Binnen 4 uur nieuw apparaat geleverd en 100% opgeleverd.
21 January 2025
Rolf
Hilvarenbeek
Verhagen Elektroservice sinds 1987 actief in het verkopen van witgoed en inbouw keukenapparatuur. Eigen monteurs, service aan huis.
*Full service
*Gratis plaatsing m.u.v. inbouwapparatuur
*Gratis 1e verdieping
*Gratis aansluiten trekschakelaar
*Gratis deur omdraaien
*Gratis montage van stapel kit
*Gratis oude machine retour
*Gratis verpakkingsmateriaal retour
*Bij storing service aan huis (TV en klein huishoudelijk uitgesloten)
Steenslag 5
5531 MC Bladel