Filters

8

Doelgerichte coach

Chafik is een doelgerichte coach, die mij helpt de focus te houden op de te behalen doelen. Eerlijk, transparant en inspirerend. Hij staat open voor nieuwe inzichten en weet steeds het beste uit me te halen. Ik kan hem zeker aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!!

Ik vond de samenwerking met jou ECHT fantastisch! Je geduld, goede adviezen, maar ook strenge opmerkingen op zijn tijd hebben mij echt geholpen om te komen waar ik nu ben! Dankzij jou ben ik meer dan 10kg kwijt en heb ik een nieuwe levensstijl aangeleerd. Daar ben ik jou voor altijd dankbaar daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Voldoening

De manier waarop de training opgesteld wordt, samen met een voedingsschema en de begeleiding zijn 1 geheel plaatje!

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettige professionele coach

Een prettige en serieuze samenwerking tussen klant en coach. Geeft professionele advies in eten en training. Houd alles goed in de gaten, en komt elke week op het net om te kijken hoe het met je gaat en wat je zelf van je progressie vind. En je krijgt genoeg tips en trucs om jezelf te verbeteren en alles gaat in overleg.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect Coach

My journey with Chafik was a life changing event. Thanks to his personal coaching I realized that every success in achieving a healthy body is change of the way we think and love ourselves. I joined Chafik coaching to lose some weight but he helped me to realize that self love and persistence is the key to achieve the long term mindset which will help you to get stronger, stop comparing yourself with others and accept your body the way we are created. Chafik helped me to understand that healthy body is not about kgs but it is about creating strong fundaments. He helped me to break life habits that were feeding me with short term happiness. He enabled to see and understand myself and get in better relation with myself. Thank you Chafik for all you have done for me. Once the mindset changes, everything on the outside will change along with it.

  • Aanbevelen? Ja
10

Beste investering ever!

Mijn ervaring met de online coaching van Chafik is geweldig. Hij helpt je niet alleen je doel te bereiken. Maar hij zorgt er ook voor dat je kennis en ervaring opdoet die je de rest van de leven kan gebruiken. Daarbij geeft Chafik altijd onderbouwd advies. Dus je weet waarom iets wel of niet goed voor je kan zien. En daarbij is het altijd advies op maat. Chafik is altijd bereikbaar voor feedback, vragen beantwoorden of gewoon een voor een luisterend oor. Ik ben mega tevreden met de online coaching en ik zal de ervaring en kennis voor de rest van mijn leven gebruiken. Chafik je bent een topper! Dank voor alles.

  • Aanbevelen? Ja

Over (online) coaching Chafik Adarraz

Precies weten waar je mee bezig bent als je in de sportschool staat? Als online fitness coach en personal trainer help ik jou om effectief te trainen en om je eetpatroon zo in te richten dat jij je beter in je vel voelt. Kan dat niet ook met apps en met schema’s die je online vindt? Nee, want dan hadden we nu allemaal wel dat droomlichaam en dan was je nu niet op zoek geweest naar een coach. Daarbij staan er zóveel verschillende dingen online over hoe je moet trainen en wat je moet eten. Hoe weet je nou waar je op moet vertrouwen? Met mijn wetenschappelijk onderbouwde aanpak en 24/7 coaching, weet je zeker dat je de goede begeleiding krijgt. Je leert de juiste technieken, krijgt voedings- en trainingsschema’s op maat en je kunt me altijd appen voor advies. Dus worstel je met je trainingen? Wil je meer? Met mij als jouw coach kom je verder.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.