Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een bestelling geplaatst op de website, maar in tegenstelling tot de belofte "Plaats je een bestelling op maandag t/m zaterdag vóór 18:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden", wordt deze niet nagekomen. Sterker nog, na 4 dagen heb ik ze maar zelf een mail gestuurd dat ze het item niet meer hoeven op te sturen, aangezien ze rijkelijk laat zijn. Zonder enige communicatie of excuses hebben ze de bestelling geannuleerd.
Beveelt niet aan
29 January 2025
Ricardo
Hoofddorp
Dit bedrijf neemt de tijd om je te helpen met het maken van de juiste keuzes voor het doel dat je wilt bereiken, reageert snel op berichten, geeft duidelijke, transparante adviezen. Ik ken dit bedrijf inmiddels al 20 jaar, super productkwaliteit, blijft innoveren en zoeken naar verbeteringen, iets duurder dan de grotere bekende bedrijven maar groot verschil, in positieve zin, in resultaat en productkwaliteit!! Ik wil niet anders meer....
6 April 2022
Michael Broekhuis
Rotterdam
Beste Michael,
Dankjewel voor je positieve reactie.
Vriendelijke groeten, Manuel
Ik bestel regelmatig op deze website. Whey Isolaat bestel ik ook nooit meer ergens anders.
5 April 2022
Martijn
Voorhout
Beste Martijn,
Fijn dat onze Whey Isolaat (antibiotica en groeihormonen vrij, gemaakt van Nederlandse weide melk; vol en romig) zo goed bevalt.
Vriendelijke groeten, Manuel
Nadat ik advies gevraagd had heb ik wat besteld. Ik wist bijvoorbeeld niet dat veel supplementen veel suikers bevatten. Op basis van dit advies heb ik wat besteld. Ben er blij mee
10 February 2022
Danny
Den Haag
Ik heb de vegan proteine poeder in de smaak Belgische chocolade. Deze is niet te vergelijken met andere merken. Smaakt precies als een chocomelk als je het mengt met melk, en je proeft nauwelijks dat er eiwit poeder in zit. Heel blij mee :)
6 January 2022
Isa
Capelle aan den IJssel
Dankjewel Isa voor je leuke reactie. Heerlijk met dit koude weer. Ik drink hem (of de Whey Isolaat 90%; Belgische Chocola) ook regelmatig als tussendoortje of na mn training en vooral in de wintermaanden.
groetjes en succes met trainen, Manuel
Fijne producten, voor herhaling vatbaar
6 January 2022
Linda
Krimpen aan den IJssel
Dankjewel voor je compliment. We zien je graag weer in de winkel. groeten, Manuel
Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel