Filters

8

Mooie schutting, snel geplaatst!

De schutting was snel geplaatst en ziet er erg mooi en strak uit. Boven de deur zat er na de oplevering een plankje scheef. Hier hebben we een melding van gemaakt. We kregen meteen een reactie dat ze het zo snel mogelijk zouden oplossen. Enkele dagen later hadden ze het plankje al gemaakt. Top service! Wij zijn erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Werken vlot en netjes, en denken goed mee. Goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zeer vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben en goed meedenken met de klant. Zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon Goed!

Fijne mannen die weten wat ze doen, netjes in de omgang, en een prachtige schutting!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring gehad!

In de gehele aanloop naar het plaatsen van de nieuwe schutting goed en duidelijk contact. Snel in hun reactie, duidelijke offerte. Afspraak is afspraak. Zeer prettige en kundige mannen die de schutting plaatsen. Fijn in de omvang en meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooi eindresultaat, communicatie laat te wensen over

Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. De schutting is van goede kwaliteit, vakkundige geplaatst door zeer vriendelijke medewerkers. Complimenten. Communicatie rommelig. Dit staat los van de vaklui die keurig werk hebben geleverd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Strak, snel, uitstekend geplaatst en opgeruimd

Ondanks dat de mannen een stuk moesten rijden (van Dronten naar Nieuwegein, waren ze keurig op tijd. De schutting is mooi strak geplaatst. Goed meegedacht bij de schuine hoek. Netjes opgeruimd, al met al zeer positief.

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk in omgang & nuchter

Schutting laten plaatsen snel en goede service ondanks het wat tegenzat moer goed werk geleverd kan deze mensen zeker aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en goede prijs kwaliteit verhouding.

In korte tijd en met wel heel slecht weer een prachtige schutting gezet door de mannen van Schuttinggigant.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg tevreden, snel en netjes geplaatst

Ben erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Strak werk en alles in goed overleg!

De schutting via de website aangevraagd en al snel een offerte ontvangen. Na overleg over de details en het moment van plaatsen, de offerte bevestigd. Voorafgaand aan het plaatsen nog een aantal tips ontvangen over welke maatregelen getroffen kunnen worden bij vorst zodat niemand bij het moment van plaatsen voor verassingen komt te staan. Het plaatsen ging in goed overleg en de mannen waren binnen drie uurtjes klaar met een kleine 15 meter aan schutting. Samengevat, strak werk geleverd tegen een prima prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect geregeld!

Ondanks de vele kabels in de grond waardoor ze alleen met de hand konden graven staat hij er perfect bij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Passende oplossing voor hoogteverschil

Vandaag hebben de mannen van SchuttingGigant weer een schutting bij ons geplaatst. Veel hoogte tussen de kavels van de achterburen en ons is keurig opgelost met een houtbeton-schutting met dubbele onderplaat en langere palen. We zijn er erg blij mee. Er was enige vertraging maar er was ons verzekerd dat de schutting voor het weekend zou staan en het is gelukt. Mannen bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede Kwaliteit en netheid

Aardige en handige jongens die goed meedachten en het precies maken zoals je het wil hebben. Komen op tijd en gaan voor kwaliteit en tevredenheid. Ze konden op korte termijn terecht. Tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig resultaat

Ondanks de koude en regen een fantastisch team die de oude schutting heeft verwijderd en een prachtige nieuwe geplaatst. Een zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
9

De geplaatste schuttingdeur ziet er goed uit en werkt prima

Het plaatsen van de schuttingdeur is op een goede en snelle wijze uitgevoerd. De monteurs waren vriendelijk en waren bereid om tijdens het werk aanpassingen te verrichten. De schuttingdeur werkt goed. Een kleine opmerking: in eerste instantie was de schutting bevestigd aan de garage van de buren terwijl afgesproken was dat dat niet zou gebeuren. De monteurs hebben het na onze opmerking hierover keurig aangepast.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettige ervaring - mooie 9m schutting

Zeer prettige ervaring met Schuttinggigant. Na uitgebreid onderzoek bij deze partij uitgekomen. Zeer prettige communicatie met kantoor en de montage ploeg. Leveren mooie spullen en denken goed met je mee. Uiteindelijk binnen 4 weken een prachtige schutting van 9 meter geplaatst. Zeer blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
7

Onstuimig proces maar goede afloop

Vooropstellend zijn wij erg blij met onze schutting. Deze is erg mooi en van goede kwaliteit. Samen met 3 buren hebben bij Schuttinggigant 4 tuinen van een nieuwe schutting laten voorzien. Ik wil wel eerlijk zijn en zeggen dat we alleen met wat frustratie terugkijken op het plaatsen. De jongens die het hebben opgemeten kwamen plaatsen en hadden weinig zin in het werk was onze interpretatie. Er is veel koffie gedronken (pauzes), overal vonden we nadien ook energydrink blikjes en na 2 dagen was het werk nog niet af. Daarnaast kwamen ze op dag 2 om 14:30 aan de deur dat ze weggingen en het de volgende dag af zouden komen maken. Ze moesten nog naar een nieuwe (potentiële) klant om daar een schutting in te meten.. tot onze grote frustratie kregen we de volgende dag te horen dat ze een week later op een woensdag pas terug zouden komen omdat ze die dag (een vrijdag) toch niet genoeg tijd hadden om ook bij ons de schutting af te maken. Dat terwijl er overal rommel lag (energyblikjes), de steeg vol kleigrond lag van het graven en dus spekglad was geworden in de regen. Daarnaast zijn er door deze jongens wat keuzes gemaakt die niet van tevoren zijn besproken met ons waardoor, vooral aan de kant van de buren, de doorgang van de poort een stuk kleiner is geworden dan afgesproken. Na deze frustraties te hebben gedeeld is een leidinggevende bij Schuttinggigant langsgekomen en heeft de situatie bekeken. Vanaf dat moment is het een stuk beter gegaan. De schutting is afgemaakt door een andere groep, hardwerkende mannen die wisten wat ze deden en ook in overleg de schutting goed hebben afgemaakt. Uiteindelijk is het dus allemaal goedgekomen. Ik zou dit bedrijf dan ook ondanks het onstuimige proces wel aanraden. De prijs voor de schutting was goed en de kwaliteit is ook goed en er werd meegedacht (de schutting staat op kleigrond en is daarom in overleg extra verstevigd met beton). Ik hoop alleen dat u die eerste jongens niet treft (al schijnen ze hierop aangesproken te zijn).

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Natasja, Bedankt voor uw review. Er is inderdaad een valse start geweest bij u gelukkig hebben wij dit geheel naar wens voor u kunnen oplossen. Ik ben blij om te horen dat u achteraf gezien tevreden bent over de schutting want daar draait het natuurlijk om. De jongen in kwestie hebben wij inderdaad aangesproken op zijn gedrag en dit is nadien ook niet weer gebeurd. Nogmaals veel plezier met uw schutting! Mvg Team schuttinggigant

9

Prima geregeld

Schutting is netjes geplaatst, staat stevig. Goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, vriendelijk en kwaliteit

Goed geholpen bij aanschaf schutting. Oud verwijderd en nieuw geplaatst. Vriendelijke deskundige monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima schutting

Het contact liep een beetje moeizaam. Miscommunicatie is prima opgelost. Helaas is de deur gaan uitzetten waardoor de deur niet volledig open kan. Dat is de eerste keer opgelost maar dat probleem is weer teruggekomen. Tevreden over plaatsing en monteurs, ontevreden over afwerking.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Melissa, Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de afwerking helaas hebben we hier nadien niks meer over gehoord nadat we extra planken op het verlengde scherm hebben geschroefd en we de poort hebben bij gesteld omdat deze niet goed dicht ging. Uiteindelijk hebben we naar ons weten al uw wensen opgelost graag komen we nog met uw in contact om naar volledige tevredenheid te gaan. Mvg Team schuttinggigant

8

mooi strak werk en snel uitgevoerd

na de prijsvorming was de afspraak snel gemaakt de uitvoering volgens afspraak geregeld. al met al een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Prima mannen en alles keurig afgewerkt! Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Vakkundig, snel, aanpassen op het laatste moment nog mogelijk. En door regen later als gepland gezet maar wel met meer mankracht waardoor de schutting er alsnog snel stond. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!

Team: Heralt Hele aardige en beleefde mannen Werken snel en netjes. Betrekken je bij hun werkzaamheden zodat alles naar wens verloopt. Ben erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad schuttinggigant zeker aan!!!!

 • Aanbevelen? Ja

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.