Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De opmerkingen geven een familiebedrijf weer dat veel belang hecht aan klantgerichte service en duidelijke communicatie. Klanten noemen vriendelijk en deskundig personeel dat betrouwbaar onderhoud biedt en eerlijk advies geeft. De algehele ervaring wordt consequent positief beoordeeld, met waardering voor flexibiliteit en langdurige ondersteuning. Het bedrijf komt over als een betrouwbare partner voor autobezit en onderhoud.
Prettige manier van behandeling
4 February 2024
J.W.
Zeist Niederlande
CX5 gekocht, fijn onderhandeld met eigenaar en samen tot mooie deal gekomen. Zeker weten een aanbeveling.
3 February 2024
Pim
Zierikzee
Er wordt tijd genomen om dingen uit te leggen en advies te geven. Als auto-leek vertrouw ik daarop. Over prijs kwaliteit verhouding kan ik geen oordeel geven, ben ik niet deskundig genoeg in. Het gaar dus echt om vertrouwen.
N.v.t.
13 January 2024
Wilna
Bilthoven
Ik ben vaste klant bij Zwambag sinds 2002. Ik heb bij Zwambag alleen maar positieve ervaringen gehad. Als ik er toch een onderdeel uit moet pikken is het de klantvriendelijkheid en service.
10 January 2024
Jeroen Blankenstijn
De Bilt
Altijd alles goed geregeld en prettige persoonlijke behandeling.
18 December 2023
Hanny
Bilthoven
Het contact verliep prettig; we kwamen snel tot overeenstemming. Goed gevoel!
8 December 2023
Berenice
Bilthoven
Een auto kopen vond/vind ik een spannende en dure aangelegenheid, maar op advies van mijn zwager, die niet in de buurt woont, ben ik naar autobedrijf Zwambag gegaan en dat is een goede keus geweest. Vanaf binnenstappen voelde ik dat het goed was in dit familiebedrijf. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, er werd rustig de tijd genomen, ook al was het druk. Edward gaf een eerlijk en deskundig advies, hij dacht met mij mee en kwam met een goed aanbod. Er werd me niets opgedrongen. Er werd geduldig gereageerd op mijn vragen. Dit alles, en natuurlijk ook de mooie auto die ze hadden staan, maakte dat ik ervoor gekozen heb om mijn "nieuwe" auto bij Zwambag te kopen. Uiteraard hoop ik niet te vaak met de auto naar de garage te moeten, maar wanneer het nodig is ben ik blij naar deze garage te kunnen.
3 December 2023
Karin
Bilthoven
Echt een aanrader! Je wordt professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel. Mijn oude auto kon niet meer gemaakt worden en ze waren erg meedenkend tot een oplossing. Fijn bedrijf!
27 November 2023
Branco
Bilthoven
Onze wensen waren: hetzelfde type auto als we nu hadden, maar dan 2 t/m 5 jaar oud. Een trekhaak en een fietsendrager. Aan al deze punten is voldaan en de prijs viel ons mee. Dus wat wil je nog meer? Perfect! Ook in de jaren hiervoor is onze auto met grote deskundigheid gerepareerd en onderhouden. Kortom een TOP garage!
28 October 2023
Johan
Hilversum
Misschien is het aanschaffen van een auto hier niet goedkoper dan een auto op Marktplaats.nl, maar je hebt wel garantie voor goede persoonlijke service en transparantie. Met een gerust gevoel rijd ik nu heerlijk in een Mazda 2!
23 October 2023
Ignace
Nieuwegein
Zeer prettig geholpen, geen verkooppraatjes, behulpzame mensen in een prettige omgeving.
13 October 2023
R.M.Willems
Bilthoven
The Service was excellent and helped me on every step towards my dream car.
Expertise
Value for money
30 September 2023
Sebastian
Schwerte
Altijd een luisterend oor en een probleem is geen probleem bij autobedrijf Zwambag.
25 September 2023
Cees
De Bilt
Al vele jaren klant.Net de 4e auto daar gekocht. Een goede deskundige betrouwbare garage.
17 September 2023
Rob
Bilthoven
Tweedehands auto gekocht, vriendelijk en betrouwbaar. Aanrader.
13 September 2023
Sijmen
Utrecht
Goede sfeer in het bedrijf. Geen onnodige poeha. Er wordt alle tijd genomen om de auto te vinden die bij je past.
22 June 2023
Lenette
Bennekom
Is inmiddels mijn 3de mazda en zeer tevreden recent mazda cx3 gekocht. ik heb 1 minpuntje er zit aardig wat steenslag op de motorkap kan natuurlijk voorkomen het is geen nieuwe. Vandaag bij Edward op de koffie geweest had nog wat vragen en opmerkingen, hij heeft rustig alles uitgelegd, helder en duidelijk heeft de tijd genomen. Afspraak gemaakt voor behandeling steenslag en velgen.
18 June 2023
Ed
Den Dolder
Vriendelijke mensen eerlijk en gastvrij Moeders had zelfs iets lekkers gehaald omdat we van ver kwamen echt top
17 May 2023
Michel
Heerenveen
De verkoper was heel netjes en beleefd, de service was uitstekend.
13 May 2023
Dylano
Assendelft
Een zeer goed familiebedrijf dat meedenkt met de klant. Veiligheid voorop en meedenkend mbt tot wat echt moet en wat eventueel later kan. TOP
21 April 2023
Pascal
Nieuwegein
Na 45 jaar nog steeds klant
22 March 2023
Hans
Bilthoven
Zwambag houdt zich aan de afspraken, is punctueel en erg klantvriendelijk. Zeer vriendelijke verkoper en wist alles te vertellen wat ik moest weten. Hartelijk dank voor de fijne service!
11 March 2023
M
Ijsselmuiden
Zeer klantvriendelijk en goede service
17 February 2023
Lima
Wezep
Al 50 jaar klant, vandaag nieuwe auto opgehaald! Fantastisch geholpen, in de 50 jaar altijd prima geholpen, geen enkele klacht, dit is een bedrijf dat ik iedereen aanbeveel, mijn zoon en zus ook klant bij Zwambag
4 February 2023
Kees & Ger
Arnhem
Lieve,betrokken mensen. Klaar om mee te denken,ook als de beslissing soms lastig is! Kortom,deskundige en vriendelijke medewerkers,waar je altijd terecht kunt. Wij hopen nog lang van jullie uitstekende service gebruik te mogen maken!
13 January 2023
Adri