Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle en betrouwbare uitvoering en de vriendelijke aanpak. De uitleg was duidelijk en de montage verliep vlot en professioneel. De meeste beoordelingen benadrukken betrouwbaarheid en klantgerichtheid als sterke punten. Over het geheel genomen geven de reviews veel vertrouwen in de dienstverlening.
Goed gesprek bij bestellen. Snelle afspraak voor inbouw Goede uitleg na inbouw.
29 June 2025
Sjef
Margraten
alles op afgesproken tijd waargemaakt
26 June 2025
A J Baart
Wijnandsrade
Goede uitleg en komt afspraak na
23 June 2025
Mia en Wiel
Sint Geertruid
Al jarenlang klant en altijd keurig en professioneel geholpen.
20 June 2025
Prima bedrijf. Persoonlijke benadering. Leveren kwaliteit in alle opzichten
30 May 2025
Theo
Bunde
Vriendelijk en vakkundig geholpen!
26 May 2025
Jan
Geleen
-Vooraf duidelijke offerte -correctie montage -modern uitgeruste werkplaats netjes geordend -vervangend vervoer het bedrijf zal ik zeer zeker aanbevelen
23 May 2025
Ger
Eijsden
Een trekhaak onder mijn auto laten zetten, zowel bij het maken van de afspraak (uitzoeken of de trekhaak tijdig leverbaar was) als bij het brengen en weer ophalen van de auto prettig te woord gestaan en het werk is keurig uitgevoerd. Enig min-puntje was dat het werk wat langer duurde dan verwacht.
21 May 2025
Roel
Gronsveld
We zijn voor een carplaybox bij Encase terechtgekomen. Snelle service, goed advies en een heel fijn contact. Zeker aan te raden!
20 May 2025
Marcel
Maastricht
Heel vakkundig en sympathiek persoon
16 May 2025
Peter
Uitstekend geholpen Vakwerk
15 May 2025
Fred
Hilversum
Zeker aan te bevelen voor de inbouw van een anti-diefstal systeem voor Toyota Rav4 PHV: mooi afgewerkt volgens afspraak. ( BearLock ). In deze tijden van veel diefstallen enz. heb je dan toch meer gemoedsrust. En een zelfwerkende zaakvoerder is nog altijd de beste keuze als er degelijk moet gewerkt worden !
5 May 2025
Ludo
Lummen
Van informatiegesprek tot uitvoering perfect verlopen en zeer snel geholpen. Bear lock systeem en alarmklasse 3 geinstalleerd voor een zeer goede prijs. Deze eigenaar levert perfect werk af. Groet Dimy
4 May 2025
Dimy
Geleen
Zie hierboven.
1 May 2025
Ed
Oirsbeek
De eigenaar van Encase liet duidelijk blijken dat hij alles wist van het inbouwen van een peilzender, ook in een oldtimer. De inbouw was snel gedaan en na het invullen van de papieren kon ik met de auto plus de peilzender huiswaarts keren. Ben zeer tevreden over de dienstverlening. Echt maatwerk!
21 April 2025
Jo
kERKRADE
Zeer vriendelijke en correcte communicatie. Afspraken direct goed nagekomen en prima service.
21 April 2025
Rob
Maastricht
Goede info, strakke prijs en uitvoering exact conform afspraak. Daarnaast ook nog eens een persoonlijke benadering. Voor mij door dit alles een top adres!
18 April 2025
Jean
Kerkrade
Hele goede, vriendelijke en snelle service. Ze hebben hun best gedaan om nog voor de vakantie een bearlock in mijn camper te bouwen.
10 April 2025
Irving
Eijsden
Goed geholpen. Deskundig bedrijf
3 April 2025
Franco Di Maio
Bemelen
Goed advies, snel contact geholpen
3 April 2025
Peter
Rijksen
Bearlock ingebouwd in Abarth . Werkt top en netjes afgewerkt.
1 April 2025
Frank
Berg en Terblijy
Deze mensen luisteren naar u en denken mee wat voor u de beste oplossing is. Het is nu 14 dagen geleden dat ik een audio update heb laten doen en iedere dag opnieuw is het genieten. Dank jullie wel!
1 April 2025
Jurgen
Riemst
Zeer prettige communicatie en service. Vriendelijk geholpen. Alles is goed gegaan. We zouden het iedereen aanbevelen.
21 March 2025
Karin
ENCASE : DÉ SPECIALIST IN INBOUW EN SERVICE
VAN AUTO, BOOT & MOTOR IN LIMBURG!
Maatwerk is ons motto!
Er is geen klant en geen auto, boot of motor hetzelfde.
Bijna alles is naar wens aan te passen zodat u als tevreden klant uw voertuig kunt besturen.
Onze gespecialiseerde en gediplomeerde inbouwers/monteurs vertellen u graag over de mogelijkheden wanneer u een aanpassing in uw voertuig wenst aan te brengen.
Fregatweg 124
6222 NZ Maastricht