Kundig, klantvriendelijk en conform afspraak
Duidelijke uitleg en prima behandeling gehad.
Ik vraag aan de balie hoe het gaat met een nieuwe afspraak, u krijgt een mail met een afspraak erin, mail gekregen dat ik bellen moet voor een afspraak te maken, Ja hallo, wees voortaan wat duidelijker erin, Nee is erg veranderd bij puur mondzorg, luisteren maar half en de begroting is ook niet echt duidelijk, is ook zoiets, word steeds gekker, en duurder, ja jammer, heeft niks met de zorg te maken, ze moeten landelijk de tarieven vaststellen, nu mogen ze het zelf bepalen.
Ik werd prettig ontvangen als nieuwe klant.
Ik heb aan het bovenstaande niets toe te voegen.
Goed geholpen, fijne tandarts die af en toe ook een grapje maakt waardoor je jezelf beter op je gemak voelt. Kundig personeel.
vriendelijke tandarts, gaf duidelijk aan waar ik op moet letten en ook even aan mezelf laten zien wat er dan gebeurd.
Vanwege erge pijnklachten kon ik direct de zelfde dag terecht ookal was ik nog geen cliënt. Meteen ingeschreven en binnen een paar uur kon ik terecht voor behandeling. Vriendelijke receptioniste en Vriendelijke tandarts en assistent.
Aardige mensen
snelle afhandeling
Hartstikke vriendelijke mensen. Geven je een vertrouwd gevoel. Heel snel geholpen. Aanrader!
Vriendelijke tandarts en assistente.
ik ben goed en vriendelijk geholpen er was goede uitleg wat er ging gebeuren zeer vriendelijk personeel ik kan iedereen puur mondzorg aanraden er gebeurd niks wat ik niet wil alles is duidelijk afzender Rina Visser uit st Annaparochie
Het ging helemaal zoals ik het graag wilde. De tijd ervoor nemen. Op je gemak stellen.
Eenmalig hier geweest, de redders in nood. Wr waren op vakantie op Terschelling, waar geen tandarts beschikbaar was. Na telefonisch overleg kon ik dezelfde dag nog terecht in Franeker. Ontzettend vriendelijke mensen en goed geholpen door tandarts Jannes!
Werd heel vriendelijk ontvangen en ze stelde zich netjes voor. Er heerst een hele ontspannen sfeer en uiteraard zijn ze professioneel.
Aardig en kundig
alles werd goed uitgelegt en er werd zeer goed rekening gehouden met mijn A.S.S.
Nvt
Heel goed