Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De behoefte bestond om camerabewaking in de winkel en het pand buiten te laten installeren. Bij CSK Veiligheid in Beeld goed advies ontvangen. Prettig laagdrempelig contact, geen verkoopdruk ervaren zoals toch vaak in deze handel het geval is en een razendsnelle gedegen installatie. Perfect camerabeeld, ook als het donker is. Was verbaasd over de kwaliteit in het donker, waarbij het wel lijkt dat het op de locatie gewoon licht is. Alles keurig geregeld!
29 September 2022
Hans
Ede
Binne 3 dagen geplaatst snelle service goede monteur die snel en netjes werk echt een aanrader
2 December 2021
M.
Maurik
Na het eerste contact en offerte afspraak bij ons thuis en na een bezichtiging van ons appartement werden de mogelijkheden besproken en ons de verschillende camerasystemen getoond. De keuze was door ons snel gemaakt daar wij ook een nightvision camerasysteem wilden. Ongeveer een week later kwam de monteur en vroeg ons nogmaals naar onze wensen van installeren en na een goed overleg ging hij aan de slag. Het geheel is netjes en op de kabelgoten na onzichtbaar(je moet het weten wil je de goten zien vakkundig en netjes weggewerkt). Na installatie werkend en met uitleg opgeleverd. Zeer te spreken over de aftersale daar mijn kunnen van computersystemen minimaal is. Alles draait zoals wij willen en wij hopen dat het lang duurt dat wij de beelden nodig hebben. Veel dank aan Linda,Tim en Urvin voor de goede zorgen
Binnen 2 weken
23 November 2021
Alexander
Rotterdam
Met een persoonlijk direct contact zijn eventuele vragen snel opgelost. Professioneel, punctueel en meedenkend. Super tevreden. Een 100% aanbeveling!
Perfect!
19 November 2021
Arjen
Wolvega
Echt goed geholpen duidelijke afspraken goeden info echt top service raadt dit echt aan snelle reactie
Perfect!
8 November 2021
Tyron
Konings
Fijne ervaring! Alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Helder, transparant en betrouwbaar
21 September 2021
Kim
Rotterdam
Groot geworden door klein te blijven. Persoonlijk contact, gratis advies én een scherp tarief. Dit kan nog altijd. Wij hebben veel kennis in huis over bewakingscamera's en ruime ervaring met het installeren.
Wij luisteren naar de wensen van klanten en voeren die uit. We zij persoonlijk benaderbaar en installeren snel. Alles wat u mag verwachten van een professioneel beveiligingsinstallatie bureau.
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam