Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recente reviews benadrukken consequent het meelevende personeel en aandacht voor details. De uitvaart werd rustiger en respectvol geregeld en de ruimtes voelden warm aan. Duidelijke begeleiding en professionele afhandeling vallen op. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening als meelevend en goed georganiseerd ervaren.
Vanaf het eerste contact, na het overlijden van mijn moeder, hebben de mensen van Monuta Schifferheide deze zware tijd voor ons echt een beetje dragelijker gemaakt. Medeleven, warmte en professionaliteit lopen tijdens elk contact zo natuurlijk in elkaar over dat het bijna voelt als “eigen” Voor mijn vader en mijn gezin echt een enorme steun
Leonie
Landgraaf
Fijne en persoonlijke benadering Goede informatie en afspraken Prima inlevingsvermogen Kwalitatief heel goed
Piet
Ubachsberg
zeer behulpzaam goed georganiseerd...van begin tot t einde
caroline
heerlen
Sehr freundlich und sehr würdevoll! Vielen lieben Dank!
23 February 2025
Susanne
Herzogenrath
Door de inrichting van het uitvaartcentrum en de prachtige, rustige locatie was de aankomst al rustgevend. Daarnaast was het afscheid van moeder tot in de puntjes geregeld en mede dankzij de medewerkers zeer waardig en respectvol. Mijn dank!
14 February 2025
Gerard
Goede hulp en vriendelijk
14 February 2025
Gien
Heerlen
Ik had er erg tegenop gezien ,maar met de medewerking van het personeel ,top
11 February 2025
Pella
Kerkrade
mooie locatie en fijne begeleiding
4 February 2025
luc van uden
heerlen
Alles verliep netjes rustig verzorgd.Alles was goed geregeld van binnenkomst tot dat iedereen vertrokken was.De koffietafel was goed verzorgd en voldoende .
13 January 2025
Manon
Zorgzaam.
13 January 2025
Martin
Landgraaf
Alles netjes geregeld vanaf het begin tot en met de crematie en de nazorg
2 January 2025
Nellie
Persoonlijke benadering
13 December 2024
Leny
Kerkrade
mijn eerste ervaring was bij mijn vader de tweede was bij mijn moeder. de derde was mijn partner. een zeer fijne locatie en medewerkers
13 December 2024
paul wolters
maastricht
De aanmelding, het eerste gesprek, het opbaren in de rouwkamer, de afscheidsdienst en de asverwerking, alles werd waardig en keurig gedaan.
3 December 2024
Andrea
Alleen maar positief
Math
Nuth
uitstrooien ging zo van de hand dat ik dit nog niet meegemaakt heb
Beveelt niet aan
helga
kerkrade
Er was aan alles gedacht kon niet beter
K.Gorissen
Simpelveld
Prachtige locatie voor een crematie. Personeel is vriendelijk en respectvol. Koffietafel is tot in de puntjes verzorgd.
Nicole
Kerkrade
Niets dan lof voor Monuta Schifferheide en het personeel. Het crematorium is heel sfeervol. Het personeel is hartelijk, vriendelijk en behulpzaam. Een grote troost in een moeilijke tijd. De koffietafel was ontzettend goed verzorgd.
5 November 2024
Natasja
Landgraaf
Alles is naar wens verlopen, er werd mogelijkheid gegeven om vragen te stellen niks was te veel
4 November 2024
Jo Crombach
Heerlen
Voor mij is het een intiem, warm en huiselijk crematorium.
Hans Haemers
Heerlen
De crematie van onze moeder was een feest, mede door de mooie locatie, de intimiteit van de kleine aula en de goede begeleiding. Het ophalen van de as was een bijzonder moment waarin het gesprek met mw. Y. Dohmen bijzonder en persoonlijk was.
Regina
Landgraaf
Goed begeleid door de medewerkers. Zeer betrokken en bekwame mensen. In deze moeilijke verdrietige tijd een rustpunt.
Maria
Heerlen
Als je vol zit met verdriet is het heel erg fijn dat je aan niks meer hoeft te denken
3 September 2024
Astrid
Heerlen
Op alle fronten behulpzaam en warm,meelevend en correct personeel. Dit helpt enorm in je periode van verlies. Bedankt.
15 August 2024
Sonja