Super ervaring

Mijn ervaring met Maria heb ik als heel prettig ervaren ,ze is recht doorzee, duidelijk,en effectief! Ze heeft mijn zaak uitstekend behandeld en afgerond .zeker een aanrader Dus zoek je een goede advocaat/familie recht dan is Maria zeker een top advocaat

• Geholpen door: Maria Psara

deskundigheid combineert met menselijkheid en oprechte betrokkenheid.

Mijn advocaat heeft mijn zaak met veel deskundigheid, betrokkenheid en menselijkheid behandeld. Ze was altijd goed bereikbaar, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en stond op de momenten die ertoe deden echt naast me. Dankzij haar laagdrempelige en empathische benadering voelde ik me gesteund en gehoord. Ik ben haar zeer dankbaar en kan haar zonder enige twijfel aanbevelen.

Professioneel

Ik heb Maria ervaren als zeer voortvarend en professioneel. Ze hield te allen tijde mijn belangen voor ogen, maar was ook niet bang om me te corrigeren of wijzen op zaken waarvan zij vond dat die belangrijk waren. Zeer tevreden.

Betrokken en duidelijke communicatie

Ik ben erg goed geholpen door Maria!

Was heel fijn!

Het was erg fijn en vertrouwd! Je hebt ons super goed geholpen! Dankjewel!

• Geholpen door: Maria Psara

Een uiterst professionele aanpak met zorg en aandacht voor alle partijen.

Maria werkt zeer professioneel, heeft veel aandacht voor beide partijen en een snelle aanpak; dankzij haar hulp zijn wij enorm dankbaar en kunnen mijn ex en ik nog steeds door één deur.

Een aanrader

Enorm prettig en vriendelijk geholpen door Sanne van Kuetsem. Fijne en duidelijke communicatie. Goed bereikbaar voor vraag en antwoord.

Dankbaar!

Graag wil ik mijn oprechte dank betuigen voor Sevgi Akpinar deskundige begeleiding en onvermoeibare inzet tijdens mijn zaken. In een periode die voor mij zowel onzeker als belastend was, heb je me steeds opnieuw weer de vertrouwen, helderheid en rust geboden. Sevgi is mijn advocaat sinds 2022. Dankzij haar toewijding en overtuigende optreden heb ik niet alleen een gunstige uitkomst bereikt, maar ook het gevoel dat ik er niet alleen voor stond samen met mijn twee dochters. Haar betrokkenheid en expertise geven mij de kracht om door te zetten. Nogmaals mijn grote dank voor alles wat je voor ons heeft gedaan. Ik ben je met hart en ziel zeer dankbaar. Liefs Rachell

Sevgi is Attent en kundig

Zeer tevreden over de bereikbaarheid en deskundigheid

Menselijk

De afgelopen jaren een fijne samenwerking gehad met Maria. Kon altijd met vragen bij haar terecht.

• Geholpen door: Maria Psara

Segvi heeft ons super goed geholpen in een adoptiezaak die wettelijk eigenlijk niet kon, maar toch positief is beoordeeld door de rechter. Daarbij was de omgang met Servi en haar kantoor laagdrempelig, prettig en correct.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Precies wat ik nodig had!

Sevgi heeft mij door een periode heen geholpen wanneer ik zelf het overzicht niet meer had. Juridisch verhelderend. Doortastend, respectvol, in goed overleg. Ik heb haar ervaring in het vak goed kunnen merken. Een fijn, warm en professioneel kantoor.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Persoonlijke begeleiding en betrokken.

Maria heeft mij ontzettend goed begeleid en geholpen in mijn (v)echtscheiding. Ze stond altijd voor mij klaar om te adviseren, te steunen en voor mij op te komen. Door haar deskundigheid heeft zij de Rechter tijdens de voorlopige voorziening kunnen overtuigen dat er sprake was van intieme terreur, waardoor de Rechter de onredelijke verzoeken van mijn ex heeft afgewezen. Een unieke uitspraak!! Ik ben Maria heel erg dankbaar voor haar persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Ze is daarentegen ook duidelijk en direct over wat (on)mogelijkheden zijn. Een zeer kundige advocate!

Omgangsregeling alimentatie

Echt goed mijn geholpen.

• Geholpen door: Sanne van Kuetsem

Geweldige ervaring met uitmuntend advocatenkantoor

Ik heb er een geweldige ervaring aan overgehouden. Ze zijn accuraat, snel en zeer professioneel in hun vak.

Goede ervaring met Maria en Sevgi familierecht

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van mijn advocate. Vanaf het begin straalde zij professionaliteit en deskundigheid uit. Communicatie was steeds helder en duidelijk, met oog voor mijn situatie en behoeften. Wat ik vooral waardeer is het meedenkend vermogen, de bereikbaarheid en de persoonlijke betrokkenheid. Er werd echt met me meegedacht, zonder het juridisch kader uit het oog te verliezen. Dankzij haar ervaring en meegaande houding voelde ik me gehoord én gesteund. Absoluut een aanrader.

Top advocaat!!

Maria is een super goede advocaat! Ze is altijd betrokken geweest! Dankzij haar heb ik me altijd sterk gevoeld in de rechtbank bij mijn rechtszaken! Dankjewel daar voor Maria!

• Geholpen door: Maria Psara

Goede ondersteuning gehad. Ik werd gehoord en begrepen en communicatie is uitstekend

• Geholpen door: Sanne van Kuetsem

Maria is een goede advocaat met veel kennis

Heeft me goed bijgestaan

• Geholpen door: Maria Psara

Fijn kantoor met vriendelijk personeel!

Ik heb een fijne ervaring met Maria Psara gehad maar ook de mensen op kantoor zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig alles met een resultaat naar wens dus ik raad dit kantoor zeker aan!

• Geholpen door: Maria Psara

Er word goed en netjes gecommuniceerd. Mijn zaak was heel apart, maar ze hebben alles goed uitgezocht en hun best gedaan voor mij. Super blij met hun hulp.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Juiste keuze om over te stappen

Ik ben overgestapt tijdens een zaak naar Maria & Sevgi en ben vanaf het eerste moment ontzettend goed geholpen. Sevgi begreep meteen wat er nodig was en ging er mee aan de slag. Dankzij haar persoonlijke aandacht, scherpe inzicht en de juiste aanpak voelde ik me gehoord en gesteund. Ik ben dan ook dankbaar voor de professionele begeleiding en raad dit kantoor dan ook van harte aan.

Geweldige begeleiding!

We hadden een verhuiskwestie met de ex-partner. Sanne heeft me enorm geholpen in deze zaak, is altijd goed bereikbaar en spreek heldere taal. Zegt ook waar je de strijd moet winnen en wat je moet laten lopen. Uiteindelijk de zaak gewonnen en vanzelfsprekend heel erg blij met het resultaat en de fijne samenwerking!

Deskundig en betrokken

Mevrouw Sevgi heeft mij bijgestaan in een juridisch traject en ik ben zeer tevreden over haar werkwijze en betrokkenheid. Ze is deskundig en weet de kern scherp weer te geven, zonder mee te gaan in het ‘met modder gooien’. Haar persoonlijke benadering heb ik als bijzonder steunend ervaren. Ze is warm, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd. Kortom: een professionele, doortastende en integere advocaat waarop je kunt vertrouwen!

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Goede hulp gehad en advies gekregen. En zakelijk gebleven in de brieven die verstuurd zijn naar de wederpartij

Larenweg 52 eerste etage

5234 KA 's-Hertogenbosch