Museumlaan 2
3581 HK Utrecht
"Denk je na over je eigen afscheid of regel je de begrafenis of crematie van een dierbare? Wil je dat alles met zorg en aandacht verloopt? Als uitvaartondernemer in Utrecht help ik je om keuzes te maken op een manier die bij je past. Sinds 2002 begeleid ik families bij het vormgeven van een persoonlijke uitvaart in Utrecht. Met rust, overzicht en oprechte betrokkenheid neem ik je stap voor stap mee naar die ene dag: het afscheid. Een intens moment dat, ondanks het verdriet, goed mag voelen. Of je nu kiest voor een traditionele ceremonie of een eigentijdse invulling: elke uitvaart krijgt dezelfde aandacht en toewijding, ongeacht vorm, omvang of stijl. Door goed te luisteren en mee te denken, zorg ik voor een warm en persoonlijk afscheid waarin jullie je als familie herkennen, samen met de mensen om jullie heen. Wil je een uitvaart regelen in Utrecht of omgeving? Neem gerust contact op – ik begeleid je bij elke stap."