Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenservice is essentieel. Het verschil tussen een tevreden en ontevreden klant. Bedrijven die goede klantenservice bieden tonen respect en professionaliteit.
2 May 2023
Nigel
Almere
Goede communicatie
2 May 2023
Oumaima
Bergen op Zoom
Ik ben zeer goed geholpen door dhr Yahya. De communicatie verliep goed en hij was altijd heel goed bereikbaar. Ik dank hem zeer voor zijn geduld, doorzettingsvermogen en nog veel meer. Ben zeer tevreden met de afhandeling. Ik raad iedereen claimhoff aan!
27 April 2023
Yassine
Maastricht
Ik heb echt hele goeie hulp gekregen van mijn advocaat(e), ze stond altijd achter haar woorden en heeft mij tot het uiterst geholpen en heeft me goed begeleiden in deze zaak. Heel erg bedankt team Claimhof!
14 April 2023
Eren
Den Haag
Voor mij was het de 1e keer dat ik slachtoffer ben geworden van een verkeersongeluk. Gelukkig ben ik vanaf het begin tot aan het eind ondersteund door Nordin, de communicatie verliep in korte lijnen wat voor mij als prettig ervaren werd. Ook ben ik zeer tevreden met de tijdsduur van het gehele proces, dit omdat Nordin snel schakelt met de wederpartij en er geen gras over laat groeien. Het eindresultaat was boven mijn verwachtingen. Kortom echt een aanrader!
10 April 2023
James
Breda
N.v.t
29 March 2023
Hamza
Koog aan de zaan
Mijn ervaring met Claimhof letselschade is erg positief. Mijn zaak was binnen 8 maanden afgehandeld. De communicatie was goed. Ik werd met alles op de hoogte gehouden. Vriendelijke en empathische personeel. Ik raad iedereen claimhof letselschade aan.
28 March 2023
Aicha
Utrecht
Ik ben 100% goed behandeld en geholpen ben zweer tevreden en raad iedereen aan om in contact te komen met claimhof bij letselschades bedankt heren jullie zijn toppers!
27 March 2023
Dogan
Den Haag
De service is top! Ze komen hun afspraken na, ze zijn altijd bereikbaar. Ze zijn vriendelijk.
21 February 2023
Lies
Ik ben erg dankbaar. Goed geholpen. Dankjewel
12 February 2023
Ahmet Karaguzel
's-gravenhage
Alles was erg duidelijk en vlot geregeld. Ga zo door!
9 February 2023
Yasmina
8 February 2023
Farid
Rotterdam
Goed geholpen begreep alles en goede communicatie
7 February 2023
Chaima
Den haag
De communicatie vanuit claimhof met mij was zeer goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden betreft de ontwikkelingen rondom mijn letselschade zaak. Claimhof gaat tot het maximale voor hun cliënten.Het zijn eerlijke en betrouwbare letselschade juristen.
26 January 2023
Soufian
Den Haag
Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van claimhof letselschade. Ik heb een super goeie ervaring gehad. Ik werd op de hoogte gehouden door heel het proces. Ik had er zelf weinig vertrouwen in dat ik mijn zaak zou winnen, maar ze bleven mij positieve moed geven en ze beloofde mij dat alles goed zou komen. Die belofte zijn ze zeker na gekomen! Voor iedereen die te maken heeft gehad met een letselschade, ik zou zeggen zoek niet verder en neem contact op met claimhof letselschade en ze zullen je gegarandeerd helpen en je begeleiden door heel het proces! Nogmaals bedankt voor jullie hulp!
25 January 2023
Nasser
Rotterdam
De vlotte communicatie zorgde direct voor een aangenaam en vertrouwd gevoel.
24 January 2023
Hamid
Den Haag
Ik ben door de heer Nordin geholpen in mijn letselzaak. Zijn hulp heb ik als zeer professioneel ervaren. Contact tussen Nordin en mij was heel goed. Claimhof is zeker een aanrader voor anderen.
18 January 2023
Abdelwahed
Amsterdam
Heb een auto ongeluk gehad en zij hebben mij hierbij goed ondersteund
4 January 2023
Ismae
Den haag
Uitstekende ervaring, zeker aan te bevelen!
29 December 2022
M
Amersfoort
Voor je letselschade moet je hier zijn, top service en snelle reactie!
29 December 2022
Redouane
Lelystad
Ik ben in een langdurige proces bijgestaan door Adil. En bewonder daarin zijn geduld, doorzettingsvermogen en professionaliteit. Adil probeert altijd het hoogste rendement te behalen. Zodoende raad ik Claimhof aan.
17 December 2022
Hajar
Utrecht
Mijn letselschade werd direct opgepakt door het team en ik werd bij iedere stap op de hoogte gehouden. Ik raad Claimhof zeker aan voor iedereen.
28 November 2022
Lotfi
Den Haag
Het Contact was goed uitleg was duidelijk.
20 November 2022
Amara
Amsterdam
Uitstekend professionele hulp gekregen ! Ik vind dit de nummer 1 letschade kantoor ! Er word veel tijd en aandacht aan je besteed wat zorgt voor een goed en vertrouwd gevoel. Claimhof gaat voor de maximale!
17 November 2022
Chakir
Den haag
Dit was mijn eerste keer dus ik wist niet zo goed wat ik moest doen. Gelukkig kwam ik uit bij Claimhof. Ik werd goed geholpen en alles werd me duidelijk uitgelegd. Alles ging soepel en snel. Aanrader!.
17 November 2022
Nourdin