Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik loop eigenlijk altijd met gekochte spullen weer naar buiten en ik breng ook geregeld spullen. Prettig voor de kleine beurs en goed tegen verspilling.
1 June 2021
M.
Mijdrecht
Precies op tijd werd deur geopend en de tijd-reservering gecontroleerd. Niet op lijst, helaas dan kon je gaan. Dat was nu eenmaal nodig. Reuze veel keuze en goed geprijsd. Vriendelijk personeel.
30 May 2021
Rosella
Mijdrecht
Betreft leeghalen van een woning. Klus besproken, offerte uitgebracht, klus uitgevoerd conform planning en precies/beter/ uitgevoerd en dan verwacht. Zelfs de complimenten ontvangen van degene aan wie de oplevering was.
30 May 2021
Serge
Noorden
Kom er met regelmaat. Fijn personeel, bereid te helpen met bv tillen. Wisselend assortiment goed gesorteerd. Hangt een fijne sfeer
Tinus278
Aalsmeer
Een passende/menselijke bedrijfsvoering van de vloer tot kader. Op de vloer onderscheidend tov andere winkels, wmb terug te voeren op betrokken personeel, betrokken bij de klandizie in zijn algemeenheid en de verzorging en representatie van het aanbod. Verder een schone winkel, een uitgebreid kledingaanbod (mn voor dames) en goede commerciele acties (kerst, boeken, oranje). Kleine kanttekening bij de audio wat betreft het (erg lage) aanbod dat de winkel bereikt. Als vaste klant zijnde (jaren) heb ik extra waardering voor de gezichten die het beeld van de winkel al jarenlang bepalen, de synthese van deze motoren en uithangborden zijn mi het meest waardevol aan de winkel.
marten
hoek
Het was goed geregeld en duidelijk aangegeven.
EKJ
MIJDRECHT
Keurig alles geordend, en geprijsd. Wordt echt aandacht aan besteed. Wel is het erg duur.
Cocky
Woerden
Het is voor de derde keer dat wij de Kringkoop hebben gevraagd een woning leeg te halen en weer zijn wij zeer tevreden. Onder leiding en coaching van René doet het team een uitstekende job tegen een zeer acceptabel tarief.
Michel
Mijdrecht
De artikelen liggen mooi en goed geprijsd op de schappen. De spelletjes netjes gecontroleerd en verpakt.
Sandra
Wilnis
Deze k lleren zijn alleen voor kleine maten en niet wat hier wordt gedragen. Eigenlijk zou je de inbreng ook in dezelfde buurt moeten verkopen. Voor de overname was het stukken beter.
L
Amstelhoek
van alles wat, tegen prima prijs
Jan
Bodegraven
De artikelen zijn overzichtelijk en schoon. Niet te duur.
Y.A.J Heemskerk
MIJDRECHT
Je gaat er nooit met lege handen vandaan. Prijzen zijn ok en aanbod meer dan genoeg keus en super vriendelijk personeel, kom er heeeeeel graag
Diana
Mijdrecht
Alle spullen staan overzichtelijk verdeeld in de winkel met aantrekkelijke prijzen.
Elly
Mijdrecht
Ik kom heel graag in de Kringkoop ,alles is goed verzorgd Een 10 dus.
Bettie Sterk
Vreeland
Vriendelijke behulpzame medewerkers, goede prijzen. Ruim gesorteerd. Een aanrader.
Ingrid
De Kwakel
De winkel ziet er goed en overzichtelijk uit en het personeel is vriendelijk
Jenneke
Vinkeveen
Prima partij voor een huisontruiming. Snel, grondig, (zelfs de spijkertjes werden uit de muren verwijderd!) en zeer betaalbaar.
Erick
Vinkeveen
Heerlijke overzichtelijke winkel, prima prijzen en vriendelijke medewerkers.
Monique
Wilnis
Onze ervaring met Kringkoop Mijdrecht is al jarenlang buitengewoon goed.
Henk
De Meern
Altijd leuk om even te kijken maar ik vind helaas niet vaak iets waar ik naar zoek. Ook kleding, leuk om te kijken maar niet vaak iets in mijn maat. Verder vind ik de prijzen iets aan de hoge kant van kleding. Een half uur op een tijdslot is heel erg kort, laten we hopen dat het nooit meer hoeft.
Christine
Vinkeveen
Mooi en goed gesorteerd assortiment. Nette uitstraling.
Janita
Veel rommel
Beveelt niet aan
Harry Van Nieuwkerk
Woerden
Zie bovenstaand.
Nieske
Uithoorn
Het appartement is leeggehaald en keurig netjes achtergelaten. Heel blij mee en zeker een aanrader.
Karin
Almere