Die behandeling van Cheyenne heb ik als zeer plezierig ervaren. Ze is kundig en vraagt tussendoor of het goed gaat.
Er wordt netjes gewerkt en deze keer alles in overleg met mij
Tevreden
Professioneel
Prima en nu op tijd geholpen
Ik vermoed dat iedereen goed is in hun vak maar daar hoort ook communicatie bij en dat is niet aangeleerd of is daar niet goed in!
Vriendelijk personeel en fijn behandeld!
Mijn ervaring is dat er veel wisseling is van Tandarts, Mondhygiënist en baliemedewerker.
Het is een fabfriekshal. Ik voel me een nummer.
Dingen die niet nodig zij niet doen
Prima geholpen
Ik heb de behandeling van de mondhygiëniste als minder prettig ervaren. Meer gevoeligheid dan anders.. nu had ik ook blaasjes in de mond die het ook hebben beïnvloedt. De tandarts en haar assistente vriendelijk en open in gesprek. Er is ruimte voor overleg.
dikke prima!
Twee afspraken achter elkaar., gelijk na de lunch. De eerste begon 10 min te laat en de tweede 15 min te laat. Wachtruimte is koud en tochtig, geen prettige plek om te zitten.
Vlotte afhandeling bij de tandarts. Uitleg op preventief gebied.
Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. Zowel de preventie-assistente als de tandarts bekeken en onderzochten het gebit zorgvuldig.
Mijn ervaring: Ik wil aangeven dat ik het bijzonder vervelend vind om een tandarts te hebben die de Nederlandse taal niet machtig is. De man praat onverstaanbaar. De uitdrukkelijke wens is dan ook om van tandarts te veranderen. Wat zijn de mogelijkheden daarvoor bij U? Fred Borg
Tevreden.
Holle ruimte
mondhygiëniste heel rustig en goede uitleg. de tandarts heel rustig en goede controle. Deze personen willen we graag houden voor onze behandeling.
Zeer vriendelijk en behulpzaam Ben erg bang en zenuwachtig voor de tandarts maar werd erg op mijn gemak gesteld
Ik ben vriendelijk en goed geholpen.
Ik vind het onduidelijk hoe jullie werken. Ik was gewend dat bij controle direct tandsteen werd verwijderd. Heb nu 2 minuten in de stoel gelegen...werd tandsteen geconstateerd, maar verder niks. Moet dus apart voor mondhygiënist afspraak maken? Dit kan niet bij het online afspraak maken..alleen keuze controle. Kwam beetje beduusd bij jullie vandaan..
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum