Tevreden
Prima uitleg Over de behandeling . Gewoon tevreden
Erg vriendelijke receptioniste, die alle tijd neemt je goed te helpen. Mijn eerste afspraak weer ne 12 jaar. Ben erg gerust gesteld door met mij en mijn situatie mee te denken en daarbij de juiste informatie gegeven en een eerste planning te maken . Erg vriendelijke mensen . Een goeie ervaring , juist erg belangrijk voor mij !
Kies brak af, volgende dag eruit gehaald!
Super tandarts en assistente (haar naam vergeten) vanmorgen! gaven goede uitleg en communiceert goed! Gevoel voor humor en een grapje op zijn tijd!
Rust en werd alle tijd genomen. Super
Geen prettige ervaring met nieuwe tandarts
Correct, gemakkelijk afspraak te maken. Goede voorlichting
Goed.
Ik ben behandeld op tijd van afspraak. Het gebit is goed gereinigd. Shirly? erg aardig, vertelde eerst bij elke deelbehandeling wat ze ging doen en nam voor elke behandeling de tijd.
Snelle reactie op mijn melding m.b.t tandprobleem. Vervolgens snel geholpen.
Vriendelijk en rustige tandarts Vriendelijke assistenten.
Ik had een dubbele afspraak ,eerst bij de mondhygiënist dat ging perfect vervolgens had ik een afspraak bij de tandarts na 25 minuten wachten in de wachtkamer heb ik aan de balie gevraagd wanneer ik aan de beurt was. Hier wist men niet dat ik een afspraak had bij de tandarts en na dat de baliemedewerker navraag heeft gedaan bij de tandarts zou ik nog 10 minuten moeten wachten. Ik had elders om 15.00 uur nog een afspraak en ben toen maar weggegaan en wens de volgende keer graag een andere tandarts.
zie boven
De medewerkers van de praktijk hebben me goed geholpen. Last van verstandskies en ze hebben de ziekenhuizen voor me gebeld om me nog zo snel mogelijk een plekje te veroveren om naar de kaakchirurg te kunnen. Heel aardig !
Zie boven:
Vriendelijk personeel en snel geholpen
Dikke duim.
Erg prettig en vlot
Keurig geholpen op de afgesproken tijd. De mondhygiëniste werkte erg precies en gaf duidelijk de verschillende stappen aan die ze doorliep.
De Mondhygieniste heeft belangstelling voor mijn gezondheid. Werkt plezierig vlot en pijnloos. De tandarts had ook persoonlijke aandacht en overlegde met mij over een volgende stap.
Na het vertrek van tandarts Mulder vond ik het allemaal wat rommelig worden. Geen vaste tandarts, geen vriendelijke tandarts of iemand die goed met je kon communiceren, voor mij belangrijk maar voor mensen met angst zoals mijn vrouw nog veel belangrijker. Ik vind dat hier niet genoeg naar is gekeken hoe deze patiënten over te nemen van dhr. Mulder. Nu heeft ze geen vaste tandarts en dus ook geen vertrouwd gezicht waardoor de angst alleen maar groeit. De tandarts die ik nu had zou ik aanbevelen ook bij haar, rustige man, duidelijk in uitleg, iemand die tijd neemt voor een patiënt ipv dat je een nummertje bent zoals alle anderen!
Zie boven
Vriendelijk en huiselijk