Ik heb een niet al best gebit, maar er werd deskundig naar gekeken. Wel jammer dat controle en tandsteen verwijderen niet in 1 afspraak kan.
Voel mij op mijn gemak en ze zijn nauwkeurig
Heel erg tevreden!
Over mijn tandarts ben ik volkomen tevreden. Echter de wijze waarop er ongevraagd wordt aangestuurd op een behandeling van de eigen mondhygiënist ben ik niet van gediend. Het is bekend dat ik onder behandeling ben bij een externe mondhygiënist, en toch wordt ik ingepland voor een interne behandeling, hier ben ik niet van gediend.
Aardige tandarts, goed geholpen en degelijk advies.
Tandarts ging mooi vlot, uitleg kan af en toe wat beter.
Röntgenfoto controle en plan van behandeling opgesteld
Professioneel en kundige medewerkers
Er werd gelijk een totale x-foto gemaakt van het gebit, zodat er een goed behandelplan kan worden gemaakt.
Tevreden
24 jaar bij tandarts Zeegers geweest, daar had ik altijd een fris gevoel bij, na kijken en dan tandsteen verwijderen, polijsten. Nu was ik zo weer uit de stoel, maar van 1 keer kan je niets zeggen, dus ik wacht af hoe het verder gaat, ze rade een mondhygiënist aan voor de volgende keer! Vr gr.
Prima, goede service, vriendelijk, En betrouwbaar.
Zeer vriendelijk begripvol en zo duidelijk met alles wat ze gaan doen en hun plan is , ook ruimte om mee te denken.
Prima behandeling, fijne tandarts en assistentie
De Mondhygiënist heeft goed werk verricht!
Alles loopt soepel van afspraak t/m behandeling.
Goed geholpen en perfect eindresultaat! Mij werd nog netjes gevraagd of er foto's van mijn gebit gemaakt mochten worden en verteld wat de kosten hiervan ongeveer zijn
Helaas wegens omstandigheden een andere tandarts gekregen. Geen idee wie je krijgt als tandarts, geen voorstel of iets via de mail. Of andere informatie. Ook qua assistentes ineens andere en geen uitleg over de werking van de praktijk
Eigenlijk iedereen is vriendelijk en denkt mee. Duidelijke uitleg tijdens de behandeling.
Ik kom voor een dubbele afspraak, tandarts en mondhygiënist. Tijdens de afspraak van de tandarts krijg ik te horen dat ik de volgende keer ook naar de mondhygiënist moest. Ik zeg, nou daar ga ik zo heen. Niet dus, vind het echt zeer bijzonder dat ik hier niet over ben ingelicht. Kom ik vervolgens bij de balie voor het maken van een nieuwe afspraak, ik vond die beste dame niet vriendelijk. Ik wou gewoon weer een dubbele afspraak hebben op de woensdag wat ik al jaren heb, nu is dat in een keer niet meer mogelijk. Dan moet ik maar 2 losse afspraken maken. Ik geef aan dat ik toch echt het liefst op woensdag of donderdag een afspraak heb, dit ivm werk en kinderopvang, er is echt niets mogelijk en nu dus met tegenzin een afspraak op dinsdag, dus dat kost mij en vrije uren op het werk en dit kost mij opvanguren. Dit is echt niet hoe ik het gewend bij jullie ben ook echt. Erg jammer. Verder vond ik de tandarts wel fijn en duidelijk.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen