Heel goed.
De behandeling was goed
Ik kon met gebroken kies snel terecht en ben goed geholpen
Zoals mijn titel Vanaf begin (afspraak maken t/m behandeling)gewoon best ,uitstekend zou ook kunnen,gewoon zo houden en zelfs verbeteren.
Er wordt verteld wat ze gaan doen, stellen je op je gemak. Weten goed wat ze aan het doen zijn.
Tandsteen werkt direct verwijderd.
Ik heb en goede behandeling gehad en heb goede uitleg gehad over het reinigen van mijn gebit.
Kan redelijk snel terecht en anders kijken naar een snelle oplossing, bij een collega tandarts. Wordt duidelijk uithelegd wat ze gaan doen, hoef niet lang te wachten in de wachtkamer. Helaas heeft de behandeling niet het beoogde resultaat opgeleverd, maar dat was me van te voren wel aangegeven en zit ik binnen een week weer in de stoel.
Heel goed
Ik werd direct behandeld naar aanleiding van mijn klachten en kreeg zelfs speciale tandpasta mee om mijn klachten blijvend te verhelpen.
Maken altijd afspraak nadat we behandeld zijn. Voor beiden een afspraak met de mondhygieniste en tandarts. Dit keer is dat fout gegaan. Alleen tandarts stond in de agenda. Behandeling tandarts prima.
Zeer tevreden. Alles is oké.
Door een foutje van mij ( ik had mijn naam niet gehoord) ben ik later geholpen. Dit was voor de medewerkers geen probleem, ik ben gewoon wat later geholpen, waarvoor mijn dank.
Ik kwam voor de reguliere controle. Deze werd vlot en precies uitgevoerd. Er werd een mogelijkheid aangedragen voor het witten van mijn voortand. Hier zijn twee mogelijkheden voor. Toen ik vroeg om een offerte werden die direct per mail aan me toegestuurd. Snel en vakkundig dus!
aardige mevrouwen met nette consults
Echt ik heb mij nog nooit zo vertouwen gevoeld bij een tandarts. Ben zelf niet meer bang
Heel tevreden.
Goed behandeld en zeer volledige tandsteen verwijderen. Ze nemen terecht daar tijd voor .
Wordt altijd goed geholpen
Vriendelijke behandeling en duidelijke uitleg
Tevreden
Competent en vriendelijk. Zowel tandarts als assistente en balie personeel.