Voor het eerst sinds het vertrek van dhr. Willenborgh goed geholpen.
Fijn dat de tandarts en mondhygiëniste tegelijk kon, zodat ik daar niet weer apart voor terug hoefde te komen.
Goed geholpen en op de tijd die ik had afgesproken.
Niets op aan te merken. Vriendelijke mondhygiënist en behandeling zeer correct
Korte wachttijd, adequate aanpak.
stuk van mijn kies afgebroken , ik had last van scherpe randen. ik kon dezelfde dag al terecht voor een definitieve reparatie. perfect gedaan.
Het is voor mij een fijn bezoek, ik ben nooit bang geweest voor de tandarts, hier wordt ik ook altijd heel fijn en vriendelijk geholpen!
De behandeling bij de mondhygiëniste heb ik na afloop als pijnlijk ervaren. Ik heb twee dagen een pijnlijke boven en onderkaak gehad.
Vriendelijk..rustig goed gedaan
Positief
Mijn ervaring met de praktijk is goed. Fijne tandarts,neemt de tijd.
Goede afspraken, duidelijke uitleg, lief voor kinderen!
Niks op aan te merken. Wat ik verwacht als ik naar de tandarts ga.
Goed en plezierig
Met toewijding en goede uitleg werd er gewerkt !
Hoewel ik het tandartsbezoek niet prettig vind, heeft de tandarts mij goed geholpen bij mijn klachten. Dus blij met de tandarts, maar minder blij met zijn handelingen.
Ik vind dat ik uitstekend bent behandelt. Er werd door de tandarts gevraagd of ik medicijnen slikte en op dat moment slikte ik medicijnen die niet samengaan met de normale verdoving en dus heb ik een andere verdoving gekregen zodat ik geen hartkloppingen of andere vervelende bijwerkingen kreeg. Heel scherp opgemerkt dus.
Het was goed
Goed, geen wachttijd. 1 min puntje vind ik de moeilijke verstaan baarheid
Goed!
Prima behandeling zoals altijd
Geen opmerkingen
Prettige mensen. Professionele behandeling en aandacht voor de persoonlijke zaken.
Duidelijk uitleg en vriendelijkheid