Prettige benadering. Kundig.
Snelle afspraak en korte wachttijden en een prima behandeling !
Door een paar keer over mijn vullingen te schrapen en foto's te maken die zogenaamd 3 jaar niet gemaakt waren terwijl ik vorig een implantaat gekregen heb en er elke keer wel foto's zijn gemaakt. Met één blik op de foto constateren dat ik een gaatje heb en het verder niet controleren voelde me voor mij niet goed. Ik ga de behandeling ook afzeggen omdat ik het niet vertrouw. Dit heb ik mijn hele leven nog niet ervaren!
snel, vriendelijk en ongecompliceerd
Deskundig geholpen door de mondhygiënist en de tandarts
Ik had twee afspraken achter elkaar, de (nieuwe) tandarts nam goed de tijd voor me, en luisterde goed naar mijn voorgeschiedenis. Daarna afspraak bij mondhygiëniste, die nam zo mogelijk nóg meer de tijd voor me en was erg vriendelijk en grappig. Dat alles is erg belangrijk voor me want ik ben een angstpatiënt, al lijkt het hier langzaam beter te gaan door hoe ze hier met me omgaan.
Ik kom al vanaf 1967 bij Tandarts Zeegers en dit bevalt prima, ook ontzettend aardige assistenten
Ik had een inval tandarts die erg jong was en heel snel de controle deed, dat was effe wennen.
Ze zijn gewoon geweldig goed
zoals altijd top
Bij de intake voelde ik me niet helemaal serieus genomen. Ondanks hevige kiespijn en drie slapeloze nachten, werd er op de foto’s niets gevonden. Het advies was om het voorlopig met pijnstillers en antibiotica te doen. Vanwege een volle agenda zou een wortelkanaalbehandeling pas over zes weken mogelijk zijn. Na enig aandringen werden dat ruim twee weken Mijn echtgenote nam daar echter geen genoegen mee. Ondanks mijn tegenwerpingen regelde zij alsnog een snelle afspraak, waardoor ik de volgende dag al geholpen kon worden. Die nacht was de pijn ondraaglijk, dus ik was ontzettend opgelucht dat ik toch terechtkon. De behandeling — een uur durend en vakkundig uitgevoerd — bracht vrijwel direct verlichting. Kortom: een moeizame start, maar met een uitstekende inhaalslag. Het had aanvankelijk iets doortastender gemogen, maar uiteindelijk is het keurig rechtgezet.
Heel goed geholpen en mijn dochtertje van 5 ook. De tandarts en assistente waren heel lief en mijn dochtertje heeft een fijn bezoek aan de tandarts gehad
goede service prima tandarts praktijk
Nvt
Zie boven.
Prettig
Snel en netjes behandeld
All was great, on time and very good attention
Het is altijd gezellig!
ik ga met plezier naar de tandarts
Goede bereikbaarheid, adequaat gereageerd op mijn hulpvraag, snel een afspraak kunnen maken, op tijd gezien, goed en vriendelijk te woord gestaan, uitvoerige uitleg. Uiteindelijk andere tandelementen behandeld dan waar ik direct voor kwam (..)
Geen commentaar
Ik wordt netjes en professioneel geholpen
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen