Laden reviews...
398 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken structureel duidelijk advies, vakbekwame medewerkers en betrouwbare uitvoering. Subsidieafhandeling komt meerdere keren naar voren als pluspunt. Klanten waarderen de professionele aanpak en de prettige omgang gedurende het hele proces.
Super geholpen bij de aanvraag van de subsidie, snel en vriendelijk. Top!
4 June 2026
Dagmar Evenhuis-Vos
Zaltbommel
De uitleg wat er gedaan gaat worden was heel duidelijk. Ook is er duidelijk uitgelegd hoe het te werk gaat wat betreft de aanvraag subsidie. Kortom zeer tevreden
Baars
Doesburg
Top inspectie van jesse, de spouwmuur word geisoleerd waar ik er blij mee ben!
R.c.
Beverwijk
The floor insulation went smoothly. Consultant Miel also helped us with all the grant applications. We definitely recommend this company!
Antoni
Woubrugge
We had our floor insulated by Comfort-Isolatie. The process went smoothly, and we’re very happy with the results. Consultant Miel also provided excellent assistance with applying for all the grants. We definitely recommend this company!
Weronika Anna Pietrowicz
Woubrugge
Everything went perfectly. Plus, consultant Miel was a huge help in applying for all the grants. We definitely recommend this company!
Phillipe Santos
Woubrugge
I have been helped by Hero. We wanted to insulate our house. He gave us good advice. The work has been done good. He also helped my with all the subsidies. I could not do this on my own. Thankyou!
Joro
Tilburg
Fijne communicatie en topservice!
Erika
Tiel
Brent is bij ons geweest met advies over het isoleren van de kruipruimte. We kregen duidelijke uitleg en hadden een prettig gesprek. We zijn blij met de hulp die we kregen met het aanvragen van de subisidies.
Albert van Dueren den Hollander
Breda
Goed geholpen door mijn adviseur.
Jaap
Aalsmeer
Wij hebben de vloer geïsoleerd, Alex dankjewel!
Evelien
Hardenberg
Ik raad dit bedrijf zeker aan ze hebben alle isolatie netjes en vakkundig aangebracht en ik ben zeer tevreden met het resultaat!
E
Drempt
Ik heb via comfort isolatie vloerisolatie aanbrengen en alles is goed verlopen en heb nu lekker warme voeten!
J
Drempt
Super tevreden met de werkzaamheden en achteraf hebben de jongens mij geholpen met aanvragen van de subsidie. Zeer tevreden!
Banu
Doetinchem
zonder Quino was de aanvraag niet gelukt. Hij was heel behulpzaam en geduldig. we waren heel blij met hem
ita
brakel
Brent en quino hebben ons goed advies gegeven over het verduurzamen van de woning. We zijn blij met de service en de klantvriendelijkheid van het personeel
Sabire van Uitert
Tiel
Goed voorgelicht door Thom, alles is goed uitgevoerd en de jongens waren erg netjes.
Rijsemus
Hardenberg
De vloer hebben wij geïsoleerd en zijn super tevreden! Alex bedankt
Peter
Steenwijk
Ik vond het advies en de diensten van Comfort Isolatie en adviseur Stan uitstekend.
Joshua
IJmuiden
Stan heeft ons goed geholpen.
Arnold
Stan was top!
Loes
IJmuiden
Er kwam een hele nette jongeman van Comfort- Isolatie aan de deur met informatie over o.a. vloerisolatie en subsidies (waar ik zelf helemaal niets over wist). Wij hadden een afspraak ingepland en los van alle informatie en stappen die deze adviseur helder uit had gelegd, heeft hij mij zelfs geholpen met de hele subsidie aanvraag. Daarnaast heeft hij mij ook door het hele proces bijgestaan. Het contact met Comfort-Isolatie verliep altijd goed, de afspraken werden snel ingepland, met duidelijke instructies en de isolatie is heel netjes uitgevoerd! Dank Comfort-Isolatie!
Priscilla
Almere
Perfect geholpen. Advies voor mij op maat gekregen. Alles in één keer geregeld zelfs subsidie aanvraag voor mij gedaan. Top geregeld zeker aan te raden.
Maaike
Alkmaar
Blij met het advies voor de bodemisolatie en de uitvoering. En erg tevreden met het helpen van de subsidies.
Jannie
Breukelen
Heel fijn bedrijf, duidelijk en houden zich aan de afspraken!
29 May 2026
karin
Moordrecht
Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.
De Trompet 1100
1967 DA Heemskerk