Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
A-solartechniek heeft keurig werk geleverd, voorwerk wat ik al had gedaan in mindering gebracht. Erg netjes.
16 October 2023
Keimpe
Marum
Via via in contact gekomen met A-Solartechniek voor zonnepanelen voor onze woning. Tijdens de opname werd er goed meegedacht over oplossingen, omdat de standaard installatie bij ons niet mogelijk was. De installatie werd uitgevoerd door een leuke en kundige installateur. De communicatie was erg goed en de service was top!
29 March 2022
Sanne
Hemrik
Snel geregeld, en goede service.
18 February 2022
T Douma
Dokkum
Snelle levering! Goede service! Prima medewerkers! Wij zijn zeer tevreden!
23 November 2021
Maaike
Holwerd
8 zonnepanelen op plat dak, alles mooi en netjes aangelegd top. En alles werkt goed. Zeker een aanrader om je zonnepanelen door dit bedrijf te laten installeren.
18 August 2021
Jappie de Jong
Dokkum
Prima bedrijf met zeer scherpe prijs en goede service.
4 July 2021
Edwin
Baflo
Zeer blij met de panelen. Peter zorgde voor een vlotte levering, netjes afgewerkt. Goede service!
24 June 2021
JG
Dokkum
Snel geleverd en geplaatst, ziet er goed uit.
23 June 2021
Tieneke
Blije
Goed bedrijf zeer meeedenkend in oplossingen.
22 June 2021
Sjoerd de Vries
Triemen
Top!
21 June 2021
Jornt
Leeuwarden
Prijs aangevraagd, 1 dag later al een duidelijke en scherpe offerte inclusief voorbeeld van eindresultaat, super!
20 June 2021
Klaas
Afspraak is afspraak.
Wiepke
Dokkum
Goed geregeld, mooi op tijd geleverd Werkt prima, zeer tevreden Al met al heel goed.
Jarmen
Groen
Geen bijzonderheden, gewoon goed.
Dorien
Stavoren
Vlotte service en afwerking.
H Osinga
DOKKUM
Na een zeer vlotte levering zijn de zonnepanelen en de laadpaal voor onze elektrische auto vakkundig geïnstalleerd. Een heel keurige behandeling en afhandeling. En de zeer scherpe prijs bevalt natuurlijk ook heel goed…! Nergens goedkoper te realiseren. Een zeer vertrouwd bedrijf wat wij graag bij u aanbevelen!!
Klaas
Dokkum
Goeie ynformaasje en priis en help . Komt syn ôfspraak nei .
Catrinus Tadema
EASTERMAR
Zeer tevreden installatie supermooi geplaatst zeer kundig bedrijf. Prijs / kwaliteit komen ze zeker na.
27 March 2021
Renè
Leeuwarden
Van bestellen tot plaatsen zeer fijne ervaring met dit bedrijf.
Johan
Dokkum
Goede spullen van hoge kwaliteit! Ook de installatie is binnen een dag keurig netjes uitgevoerd.
Jan Jongsma
Ferwert
Na de website bekeken te hebben een afspraak gepland. Dit was op korte termijn mogelijk. Alle vragen werden goed, duidelijk en eerlijk beantwoord. Nette prijstechnische offerte, die snel door ons geaccepteerd werd. De montage werd 2 x uitgesteld ivm het weer, maar daar waren we het beiden over eens. De montage zelf werd keurig uitgevoerd, en heb wel respect voor die mensen om met deze grote panelen het dak op te gaan. Nadat alles in bedrijf was gesteld, de volgende dag de link gekregen om bij SolarEdge een account te maken om zelf te monitoren. Het enig wat nog moet gebeuren is de btw teruggave, maar dat zit meer in de traagheid van de belastingdienst. Wij zijn zeer tevreden met onze 12 panelen met optimizers.
Patrick
Uistekend
10 March 2021
Elaine Reitsema
Britsum
Snel de offerte in de bus. Prima communicatie, heldere afspraken. Snelle levering en vakkundige monteurs.
9 March 2021
Ina
Dokkum
Door de heldere en duidelijke afspraken en de montage binnen een kort tijdsbestek kunnen wij nu optimaal gebruik maken van de zonnepanelen.
9 March 2021
Theo Bosgra