Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijke en behulpzame medewerkers, duidelijke uitleg en een betrouwbare uitvoering. Klanten waarderen de open communicatie gedurende het hele proces van oriëntering tot oplevering. De algehele ervaring wordt geprezen als hoogwaardig met aandacht voor details en netheid.
Alles top geregeld.
4 June 2026
Dian Drenth
Beste Dian,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring! Fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Werd er zeer geholpen
14 May 2026
Rob Burgers
Beste Rob,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo ontzettend goed bent geholpen bij Sanidirect. Dat is precies de service waar we elke dag ons best voor doen!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Geweldig dat Nom zoveel tijd voor je neemt om alle mogelijkheden in het uitgebreide assortiment voor badkamer en toiletruimte te tonen. Nadat ik de bestelling had gedaan wilde ik toch nog aanpassingen doen voor mijn appartement in aanbouw. Dat was geen enkel probleem en opnieuw werd er veel tijd besteed net zo lang tot ik tevreden was. Tussentijds ook de eigenaar Ender gesproken en de aannemer Ali van Die Bouw. Je merkt in de winkel al dat hier een team staat. Ook over de manier waarop de installatie door Die Bouw verliep ben ik dik tevreden. Wat een aardige en vakkundige mensen die ter plekke nog met je afstemmen en adviseren voor zover nodig. Het eindresultaat is uiteraard prachtig!
4 May 2026
Paul
Beste Paul,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Het doet ons goed dat het hele proces, van aankoop tot en met montage, naar wens is verlopen. Dat wordt vanaf nu heerlijk genieten in jullie prachtige badkamer van Sanidirect.
Thea de Jong - Sanidirect
Van begin van de verkoop..uiterst plezierig ervaren tot oplevering van het eindproduct. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en mooie design . De mensen allemaal uiterst klantvriendelijk en meedenkend. De uitvoerende aannemer waar ze mee werken idemdito! Ook uiterst beleefd. Werken keurig en laten alles schoon achter iedere avond. Ook de eindservicepuntjes worden tot in detail uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
23 March 2026
Hans-Peter
Almere
Sanidirect! jullie verdienen echt een pluimpje. Jullie service is top! De medewerkers zijn heel vriendelijk en er wordt snel actie ondernomen als je een probleem hebt. Wij zijn hartstikke blij met jullie geweldige service. Een absolute 10 hebben jullie dubbel en dwars verdiend.
5 February 2026
Dino Raalte
Beste Dino,
Wauw een 10!! Super om te horen en daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten! Dank je voor deze mooie positieve review.
Inge Stam - Sanidirect
Op 24 juli kwam de aannemer onze badkamer opmeten. Anderhalf maand later starten zij met het slopen van onze badkamer. Op 22 september 2025 zouden zij starten met het slopen van onze badkamer en twee toiletten. Wij vonden het erg spannend, omdat wij het niet wisten wat ons te wachten stonden. Dit zou onze 1e grote verbouwing zijn. Ze hebben onze vloeren netjes afgedekt, van de voordeur tot aan onze badkamer. Wat ik echt fijn vond, zodra ze klaar waren met hun werkzaamheden, eerst even de vloer met al het stof vegen voordat ze naar huis gingen. Dit deden ze 3 weken lang. De eerste dag was een hels kabaal, in een dag lagen de tegels, douche en bad in de container. De tweede dag was de vloer eruit. Het ging best snel en veel stof, de mannen hadden onze raam wagend wijd openstaan, zodat het stof naar buiten kon, het waaide ook best hard. Daarna vertelden ze dat ze nog een dag nodig hadden om nog verder te slopen. De vorige eigenaar hadden 3 lagen tegels geplaatst die hebben ze helemaal gesloopt totdat ze de bewapening tegen kwamen, dit was erg heel veel werk. Ze kwamen leidingen tegen die ze moesten verleggen en verplaatsen. Ik dacht eerst als dat maar goed gaat. De mannen hadden mij gerustgesteld, en zeiden het komt goed mevrouw. Ik vertrouwde deze mannen. Wij hadden een goede klik met de mannen, ook werden er grappen gemaakt en gelachen. Wij vinden het erg belangrijk, als ze hun werk netjes en goed kunnen uitvoeren. Paar dagen daarna werd de betonnen vloer geplaatst. Zodra de vloer hard en droog was gingen zij weer verder. In 3 weken tijd hebben ze onze badkamer en 2 toiletten geplaatst. Wij zijn erg tevreden met deze aannemer (Ali) als iets niet goed ging kon ik Ali bellen, hij was altijd goed te bereiken. Wij gaven ook alles door aan onze contactpersoon van Sanidirect Ender (eigenaar) Hij was ook overal op de hoogte en altijd bereikbaar, het is een vriendelijke en betrouwbare man. Wij kunnen iedereen aanraden om een nieuwe badkamer renoveren bij Sanidirect.
17 November 2025
Jetty
Beste Jetty,
Dat klinkt als een goede en prettige ervaring, fijn dat je deze met ons deelt. Dank voor de mooie en uitgebreide review en dat je Sanidirect aanbeveelt.
Thea de Jong - Sanidirect
Voor de renovatie van onze badkamer en apart toilet kwamen wij als laatste in contact met Maurice van Sanidirect in Almere Buiten. Het was direct een prettig gesprek waarin hij ons duidelijk de werkwijze van Sanidirect heeft uitgelegd. Daarna in een oriënterend vervolg de mogelijkheden en te gebruiken materialen besproken. Zonder enig aandringen en geheel vrijblijvend hebben wij alle informatie meegenomen en op ons laten inwerken. Het geheel gaf ons een betrouwbare indruk en hebben wij besloten verder met Sanidirect in zee te gaan. Voor het concreet maken van onze plannen kwamen wij nu in de winkel in gesprek met Nom. Ook hij heeft ons het gehele proces van ontwerp tot oplevering nogmaals helder en duidelijk uitgelegd. Ook heeft Nom ons met zijn inzicht en ervaring geholpen met het ontwerp van de badkamer en toilet. Voor een kleine wijziging zijn wij nog een keer terug geweest en hebben deze wijziging besproken met de eigenaar Ender. Zonder enig probleem kon deze wijziging worden doorgevoerd. Op basis van deze prettige ervaringen met deze medewerkers hebben wij besloten om de renovatie door Sanidirect te laten uitvoeren, tegen een eerlijke prijs tot achter de komma. De renovatie is geheel soepel verlopen en binnen de afgesproken tijd. De medewerkers van de aannemer hebben netjes gewerkt en alles in goed overleg. Na de oplevering heeft Nom het werk van de aannemer geïnspecteerd en bood hij aan dat als er nog accessoires opgehangen moesten worden dat dit ook door Sanidirect kon worden gedaan. Top. Voor ons is Sanidirect Almere Buiten het adres voor badkamer en toilet. Heren bedankt.
16 October 2025
Albert en Ilse
Beste Albert en Ilse,
Namens het hele team van Sanidirect Almere Buiten hartelijk dank voor het delen van jullie positeve ervaring. Super fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het advies van mijn collega's en alles naar wens is uitgevoerd.
Thea de Jong - Sanidirect
Levering was zoals afgesproken. Kundige vakmensen voor het inbouwen (sloop, monteren, tegelwerk, montage garnituur en afsluitend kitwerk). Werken heel netjes en laten alles schoon achter.
20 September 2025
Nico
Beste Nico,
Helemaal tevreden over de levering en montage, dat horen wij graag. Geniet vanaf nu heerlijk van jouw mooie badkamer van Sanidirect.
Thea de Jong - Sanidirect
Meedenken,professioneel erg aardig en vriendelijk zeker aanraden aan familie en vrienden.
2 September 2025
Theo
Biddinghuizen
Beste Theo,
Dat zijn nog eens mooie complimenten voor onze collega's in Almere, heel hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Spanjer - Sanidirect
Die kraan hebben wij 10 jaar geleden bij jullie gekocht en de dame die ik aan de lijn kreeg had snel onze aankoop gegevens bij de had en wist direct welk onderdeel ik nodig had.
12 August 2025
Gerard Stokman
Beste Gerard,
Dat is wat je mag verwachten van Sanidirect, een snelle en goed service. Fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.
Thea de Jong - Sanidirect
Klantgericht, vriendelijk en deskundig geholpen.
31 July 2025
Albert
Beste Albert,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wat fijn dat wij jouw van dienst mochten zijn.
Koen Staals - Sanidirect
Heel vriendelijk, bekwaam personeel. zowel in de winkel als bij de levering. Gewoon top!
3 July 2025
Mieke
LELYSTAD
Beste Mieke,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Koen Staals - Sanidirect
Kwamen op tijd, alles is boven neergezet, de tegels beneden alles ging gewoon goed!
28 March 2025
Frank van Montfoort
Beste Frank,
Helemaal tevreden over de goede levering van jouw badkamer, dat is wat je ook zeker mag verwachten van Sanidrect.
Thea de Jong - Sanidirect
Na heel goed te zijn geholpen in de winkel in Doemere, deze week ook nog een after sales call ontvangen om mij op de hoogte houden van het verdere verloop van de levering! Heel attent!
5 March 2025
Wil
Beste Wil,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de door Sanidirect geboden service. Daar doen wij het allemaal voor, tevreden klanten!
Inge Stam - Sanidirect
Bij bezorging van onze badkamer bleek de wastafel gebroken. Wastafel weer mee genomen en voldende dag bericht van de planning dat de bestelling was doorgeven en nog een dag later bericht wanneer de nieuwe wastafel bezorgd zou worden. Schade dus prima en snel opgelost en we werden goed op de hoogte gehouden.
21 December 2024
Karel Bruckman
Beste Karel,
Fjn dat je zo tevreden bent over onze serviceverlening. Dank je voor het delen van jouw ervaring en mooie waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Na jaren van gebruik was onze badkamer verouderd en voldeed niet meer aan onze behoeften. We wilden een moderne uitstraling en betere functionaliteit. Maurice en collega’s hebben uitgebreid de tijd genomen voor het bespreken van onze wensen en de combinaties van de tegels en de meubels! De renovatie verliep snel en soepel, in 14 dagen is de gehele renovatie uitgevoerd! Het team was altijd op de afgesproken tijd, werkte efficiënt en hield ons voortdurend op de hoogte van de voortgang. Ze beantwoordden al onze vragen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! De badkamer is prachtig en functioneel, meer dan we hadden gehoopt. De tegels zijn perfect gelegd en de nieuwe douche is geweldig!
19 December 2024
Astrid
Beste Astrid,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe droom badkamer, en wat een eer dat wij deze voor je mochten verzorgen! Dank je voor deze mooie complimenten.
Inge Stam - Sanidirect
Ze helpen je goed mee bij het bepalen van je design en nemen er ruim de tijd voor
26 September 2024
Joep
Beste Joep,
Dit is precies wat je mag verwachten van Sanidirect. Fijn dat je het ook zo hebt ervaren.
Perfecte ervaring.
13 September 2024
Bert
Almere Buiten
Beste Bert,
Wat een fijne recensie! Bedankt voor je positieve woorden. We zijn blij om te horen dat Maurice je zo goed kan helpen met het onderdeel voor je wastafel.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Bezorging met humor. Eén minpuntje vind ik dat zware tegels en tegellijm tot aan de voordeur wordt geleverd.
13 September 2024
Hans
Beste Hans,
Dank je wel voor het delen van al jouw goede en minder goede ervaringen met Sanidirect.
Twan Spanjer - Sanidirect
Onze wc lekte , sanidirect heeft het probleem verholpen, en zelfs kosteloos de wc vervangen.Het was een grandioze sevice.
31 August 2024
Edith Romkes
Urk
Beste Edith,
Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Goede communicatie, netjes geleverd en gecontroleerd. Aardige jongens die het kwamen brengen. In overleg met ons gaan ze nu zelfs eerder starten met de badkamer. Het enige wat nog ontbrak is dat je zelf kan kiezen wanneer ze komen leveren. Ik had toevallig vakantie, dus voor mij kwam het prima uit.
31 August 2024
Ellenoor
Beste Ellenoor,
Fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge Stam - Sanidirect
Vanaf het begin tot het einde top! Denken goed mee, alles gaat in overleg. Goede afstemming en komen afspraken na. Vanaf het begin op tekening tot aan het leveren van de spullen. Ook de demontage en montage helemaal top! Echt vaklui tot aan de oplevering aan toe. Complimenten! We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer.
13 July 2024
Zaccaria en Belinda
Beste Zaccaria en Belinda,
Van begin tot en oplevering tevreden, dit horen wij natuurlijk heel graag. Namens het hele team van Sanidirect, dank jullie wel voor de mooie waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Sanidirect Almere heeft mijn oude badkamer geheel vervangen door een stijlvolle, luxe nieuwe badkamer. In de showroom de badkamer in een aantal sessies uitgezocht, besteld en door Sanidirect Almeren laten plaatsen. Klaar in drie weken doorlooptijd. Bij een groot project gaan natuurlijk wel kleine dingetjes mis. Prima en vlot opgelost door Sanidirect Almere. Betrouwbare club.
28 April 2024
Mel ter Reegen
Heteren
Beste Mel,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en waardering die je Sanidirect geeft, fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij stellen dit enorm op prijs.
Thea de Jong - Sanidirect
Aardige personeel, snel afgeleverd, en werd goed geholpen.
14 November 2023
Vincent
Beste Vincent,
DIt horen wij heel graag over Sanidirect! Dank je voor de mooie waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Dit is de 2e keer dat wij een badkamer bij Sanidirect hebben uitgezocht. De medewerker nam rustig de tijd om samen het ontwerp te maken. Je krijgt na afloop een offerte mee zonder dat je meteen hoeft te tekenen. Ook een kleine aanpassing nadat de bestelling was geplaatst was geen probleem.
22 September 2023
M
Kalb
Beste heer/mevrouw,
Het doet ons enorm goed om te vernemen dat u wederom voor Sanidirect hebt gekozen voor uw nieuwe badkamer.
Dank u wel voor uw vertrouwen en super mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
In ons mooie filiaal in Almere zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!
Washingtonstraat 111
1334LS Almere