Laden reviews...
499 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen een snelle en soepele gang van offerte tot installatie. Heldere communicatie en meedenkende adviezen komen veel terug in de reviews. De monteurs worden als vriendelijk en vakbekwaam beschreven met netjes werk. Over het algemeen is er veel vertrouwen in prijs-kwaliteit en service.
Zelf geplaatst super goed
Bart
Hoogvliet Rotterdam
Leuk om te horen dat je alles zelf hebt geplaatst en dat het zo goed is bevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling. We wensen je veel plezier van het resultaat!
^Nick.
De heren waren vanmorgen keurig op tijd. Ze werkte snel en vakkundig. Je kunt merken dat ze op elkaar ingespeeld zijn. De screens hingen snel en vooral netjes. Ook de installatie van de hub en afstandsbediening ging snel en goed. Dank voor jullie service!
M Elzinga
Harderwijk
Wat een fijne review, dank je wel! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de samenwerking en vakkundige werkwijze van onze monteurs. Mooi dat zowel de screens als de hub en afstandsbediening snel en netjes zijn geïnstalleerd. Geniet van je nieuwe screens en het extra comfort!
^Nick.
kwamen volgens afspraak alles volgens afspraak gedaan ook nog tips gekregen. en alles werkt super
else
hilversum
Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Fijn dat je ook nog handige tips hebt meegekregen en dat alles super werkt. Bedankt voor je mooie review en geniet volop van het resultaat!
Keurig afspraken nagekomen
Ellen Smit
Berkel en Rodenrijs
Dank je wel voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met het resultaat!
^Nick.
Positieve ervaring met de verkoop en installatie van ons nieuwe zonnescherm.
27 July 2026
Mark Waitz
Hilversum
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Fijn dat je tevreden bent over zowel het verkooptraject als de installatie. We hopen dat je volop geniet van je nieuwe zonnescherm en van vele fijne momenten in de schaduw!
^Nick.
Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Zeer tevreden
26 July 2026
C
Aalsmeer
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie woorden over de vriendelijke hulp en duidelijke uitleg. We wensen je heel veel plezier van je aankoop!
keurig opgehangen
willem
zuidland
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles keurig is opgehangen. We wensen je veel plezier van het eindresultaat!
Mooi scherm, goede service
Jos
Harderwijk
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het scherm en onze service. We wensen je er veel plezier en heerlijke momenten in de schaduw mee!
^Nick.
We were unsure if an awning would be the best choice for us and after speaking with the sales associate we were drawn to the shades as a superior option. Installation was professionally done and we are very happy with the result.
Anton
Gouda
Thank you for sharing your experience! It’s great to hear that our team took the time to help you explore the different options and find a solution that suited your needs. We’re also pleased that the installation went smoothly and professionally. Enjoy your new shades and the extra comfort they bring!
^Nick.
In mijn oude huis had Zon en Scherm al de rolluiken en zonnescherm geplaatst, dit was goed gegaan. Onlangs verhuisd en nogmaals Zon en Scherm (in Hilversum) benaderd voor rolluiken, horren en een zonnescherm. Contact is goed! Ze denken mee! Montage team werkte netjes en correct. Wederom weer een goede ervaring van a tot z.
Patrick
Aldewereld
Wat ontzettend leuk dat je na je verhuizing opnieuw voor ons hebt gekozen! Dat vertrouwen waarderen we enorm. Fijn om te horen dat het contact prettig verliep, er goed met je werd meegedacht en het montageteam netjes te werk is gegaan. Geweldig dat je wederom van begin tot eind een goede ervaring hebt gehad. Heel veel plezier van je rolluiken, horren en zonnescherm in je nieuwe woning!
^Nick.
Duidelijke En prettige communicatie, aardige en vakkundige monteurs . Ons scherm hangt prachtig, Nogmaals dank!
24 July 2026
jacqueline
barendrecht
Wat een enthousiaste review, dank je wel! Heel fijn dat je de communicatie als duidelijk en prettig hebt ervaren en onze monteurs zo waardeert. En natuurlijk extra leuk om te horen dat het scherm er prachtig bij hangt. Geniet ervan en bedankt voor het vertrouwen!
^Nick.
Het scherm is precies wat ik besteld heb. Jammer dat het scherm niet in het midden van de achtergevel is geplaatst en dat de monteurs het niet netjes hebben achter gelaten.
24 July 2026
Rob
Zoetermeer
Medewerkers konden mij veel vertellen over de verschillende opties en modellen rolluiken. Inmeten zeer professioneel en secuur uitgevoerd. Denken goed mee over de juiste geleiders zodat de rolluiken gecombineerd konden worden met onze huidige horren. Scherpe prijsafspraak gemaakt met huidige -20% actie. Factuur bleek later wat hoger uit te vallen ivm andere materiaalkosten; dit was helaas niet van tevoren gecommuniceerd. Dit werd netjes opgelost: excuses ontvangen en het verschil werd teruggestort. Al met al een goede ervaring bij zon en scherm; wij zullen zeker weer terugkomen voor de ramen aan de voorkant van ons huis. We bevelen hen aan!
23 July 2026
Steffi
Amersfoort
Wat leuk om zo uitgebreid over je ervaring te lezen! Fijn dat onze medewerkers je goed hebben kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden en dat er tijdens het inmeten zorgvuldig is meegedacht met jullie bestaande horren. We vinden het belangrijk dat het hele traject prettig verloopt en waarderen je mooie woorden en aanbeveling dan ook enorm. Extra leuk om te horen dat je bij een volgend project weer aan ons denkt. We helpen je dan graag weer met dezelfde aandacht!
^Nick.
Rolluiken werden op afgesproken tijd geleverd en vakkundig opgehangen en ingeleerd door zeer vriendelijk personeel.
22 July 2026
Marco Vermeer
WADDINXVEEN
Dank je wel voor deze fijne review! Geweldig om te horen dat alles volgens planning is verlopen en dat onze monteurs de rolluiken vakkundig hebben gemonteerd en ingesteld. Ook je compliment over hun vriendelijkheid geven we graag door. We wensen je veel comfort en plezier van je nieuwe rolluiken!
^Nick.
Prima ervaring met Zon en Scherm. Vanaf moment opmeten, offerte en levering netjes op de hoogte gehouden. Planning en levering zoals afgesproken. Keurig op de aangegeven tijd bezorgd en netjes door de monteurs geplaatst.
22 July 2026
Robert van Leusden
Hilversum
Wat leuk om te lezen dat je het hele traject als prettig hebt ervaren! Van het opmeten en de offerte tot aan de planning en uiteindelijke montage. Fijn dat je goed op de hoogte bent gehouden en dat onze monteurs alles netjes hebben geplaatst. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat!
^Nick.
levering werd weken na eerste planning uitgesteld. jammer
Gemiddeld
Beveelt niet aan
Reana
Rotterdam
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen dat een wijziging in de planning niet prettig is wanneer je ergens naar uitkijkt. We waarderen je geduld en hopen dat je uiteindelijk volop kunt genieten van het eindresultaat.
^Nick.
vriendelijke service monteur(s) en ze zijn op tijd gekomen, Dat vind ik wel belangrijk afspraak is afspraak.
C.F. Pindus
Nieuwegein
Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je onze monteurs als vriendelijk hebt ervaren en dat je de stiptheid zo waardeert. Een prettige service en duidelijke afspraken maken het verschil. Veel plezier met het eindresultaat!
^Nick.
Nu het zonnescherm hangt zijn we heel blij. De jongens werkten ook erg snel. We hebben er alleen wel lang op moeten wachten de levering werd steeds uitgesteld. Dat was erg jammer! Vooral als je er vrij voor vraagt. Maar nu kunnen we lekker in de schaduw zitten.
N.
Amersfoort
Uitstekend geholpen en montage netjes volgens afspraak en keurig gedaan.
Ernst
Amersfoort
Hartelijk dank voor je fijne woorden! Goed om te horen dat je uitstekend bent geholpen en dat de montage keurig en volgens afspraak is verlopen. We wensen je veel plezier van het mooie eindresultaat!
^Nick.
Binnen korte tijd 4 grote rolluiken geïnstalleerd. Zeer vriendelijk personeel, kundig en netjes afgewerkt.
Xander / KFC1910
Koog aan de Zaan
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je de vriendelijke en kundige werkwijze van onze monteurs zo hebt gewaardeerd en dat alles netjes is afgewerkt. We wensen je heel veel plezier en comfort van de vier nieuwe rolluiken!
^Nick.
Wij zijn supervriendelijk ontvangen in Spijkenisse. Peter nam de tijd voor ons. Legde alles goed uit, over de verschillende rolluiken en kleuren. Zat totaal geen druk achter, we konden er rustig over nadenken. Vandaag keurig wezen inmeten door Tim. Levertijd is 4-6 weken dus over de kwaliteit en afwerking hebben we nog geen oordeel. We hopen dat dat net zo goed ( of beter) is als de ontvangst in de winkel. Dan kunnen we er jaren tegen.
Rn
Heenvliet
Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent ontvangen in onze winkel in Spijkenisse. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Mooi dat Peter je rustig heeft kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden en dat ook het inmeten door Tim naar wens is verlopen. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je straks heel veel plezier van de nieuwe rolluiken en hopelijk vele comfortabele jaren!
^Nick.
Sympathiek en vakkundig personeel.
Leen
Berkel en Rodenrijs
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze collega's als sympathiek en vakkundig hebt ervaren. We waarderen je positieve woorden enorm en wensen je veel plezier van het eindresultaat!
^Nick
De levering was erg snel en het product is precies zoals verwacht. Daarnaast werd het inmeten en montage gedaan door vriendelijk en professioneel personeel. Zeker een aanrader!"
Henry
Nieuwerkerk aan den ijssel
Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet. Ook leuk dat je onze collega's bij het inmeten en de montage als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. We wensen je veel plezier van het eindresultaat!
^Nick
Gervais nog niet helemaal goed een van de kasten sluit niet , maar daar heb ik over gebeld dus komt vast goed
Plony
Bodegraven
Bedankt voor je review en fijn dat je hierover al contact met ons hebt opgenomen. We waarderen het dat je de moeite neemt om je ervaring met ons te delen en hopen dat je straks volop kunt genieten van het eindresultaat!
^Nick
25/2: screens besteld. 3/3: inmeten. Levering 6 à 8 weken. Stilte. Eind april gebeld ivm levering. Antw: niet bekend (drukte). Eén week later weer gebeld. Antw: bestelling niet doorgegeven aan afd. Planning. 14/5: mail plaatsing screens gepland op 22/6. 17/6: mail vertraging levertijd. Wordt nu 3/7. 3/7: screens geplaatst, *maar* niet aangesloten. Kan geen aansluitpunt vinden. Advies: regel maar een elektricien! Extra kosten. 6/7: aansluitpunten geregeld en getaped (meterkast) en weer gebeld voor een montageafspraak. Antw: druk, druk en nog eens druk. 7/7: mail terugkoppeling montageafspraak 9/7. 9/7: afronding plaatsing screens door dezelfde monteurs en met hulp van de voorbereidingen van de elektricien.
Beveelt niet aan
19 July 2026
Ella
Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen