Laden reviews...
110 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Marie-José Beukers om duidelijke uitleg, professioneel handelen en betrouwbare resultaten. De feedback benadrukt snelle reacties en een praktische, betrokken aanpak. Over het geheel gezien wordt de dienstverlening als betrouwbaar en effectief ervaren.
Advocaat mr. M.J. Beaukers heeft ons op een professionele, duidelijke en betrokken manier begeleid. Haar adviezen waren helder en realistisch, waardoor wij steeds wisten waar we aan toe waren. Wij hebben haar deskundigheid én haar persoonlijke benadering zeer gewaardeerd en kunnen haar van harte aanbevelen.
25 June 2026
Giulia Montanelli
Eindhoven
Beste mevrouw Beukers, Wij willen u ontzettend bedanken voor alles wat u voor ons betekent heeft in de strafzaak/zaken van onze zoon (E). U heeft heel veel voor hem betekent en nog steeds. Hij en wij kunnen ons geen betere advocaat wensen. Het was een lang proces ernaar toe. Maar danzij u met veel succes. Wat gaan we u ontzettend missen. Ga zo door u bent een Top vrouw. En nogmaals bedankt.☺️
21 June 2026
Ancilla
Krimpen aan den IJssel
Marie was fantastic from start to finish. She was always friendly, approachable, and available whenever I had questions. Her calm and reassuring attitude made a difficult situation much easier to deal with. I felt supported throughout the entire process and would highly recommend her services.
Communication
Quality of the advice
Expertise of the lawyers
Involvement
N/A
17 June 2026
Guilherme
Eindhoven
Super tevreden over Marie Jose Dankzij haar inzet heb ik mijn rijbewijs 6 maanden eerder terug gekregen en heeft ze mij geholpen bij mijn vrijlating uit detentie. Echt een top advocaat die ook echt voor haar cliënten vecht!! Proffesioneel betrokken en altijd fijn en duidelijk in communicatie. Ik ben Marie José heel erg dankbaar en kan haar ook absoluut aanraden!
16 June 2026
Antony
Veghel
Helpt je heel goed en is echt n heel lieve vrouw
11 June 2026
levi
Ze weet wat ze doet
9 June 2026
Jeffrey
Eindhoven
Vanaf het eerste contact werd ik duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar mijn situatie en ik kreeg helder advies over de mogelijkheden. De communicatie verliep snel en professioneel, waardoor ik steeds wist waar ik aan toe was. Dankzij de deskundige begeleiding voelde ik mij goed ondersteund gedurende het hele traject. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en zou deze advocaat zeker aanbevelen.
8 June 2026
Chiara
meteren
Mijn advocaat is een uitzonderlijke vrouw: professioneel, toegewijd en ongelooflijk hardwerkend. Ze zet zich met volle overtuiging in voor haar cliënten en laat geen enkele kans onbenut om voor hun belangen te vechten. Met haar kennis, doorzettingsvermogen en sterke rechtvaardigheidsgevoel biedt ze niet alleen juridische ondersteuning, maar ook vertrouwen en zekerheid in moeilijke tijden. Haar inzet en betrokkenheid maken haar tot een advocaat die het verschil maakt.
Melissa
Eindhoven
Ze is de beste Advocaat die ik me kan wensen. Ze is vriendelijk,ondernemend,empathisch en zeer vakbekwaam. Ze staat altijd voor mij klaar Als ik haar nodig heb en ze boekt altijd goede resultaten. Als ik het zelf verpest in mijn leven probeert zij mij altijd in het goede te raden en dat waardeer ik heel erg. Ze is gewoon de beste!
Sjefke
Eindhoven
Ik ben hartstikke tevreden over Marie José als mijn strafrecht advocaat keer op keer krijgt ze mijn onschuld bewezen 11 jaar lang trouw zou geen betere advocaat kunnen wensen
Sjefke
Eindhoven
Mevrouw Marie José is een betrokken advocaat: persoonlijk, menselijk en professioneel. Het contact verliep snel en prettig. Ze is eerlijk, duidelijk en realistisch in haar advies. Ik heb de samenwerking als erg fijn ervaren.
28 May 2026
Melvin
Helmond
Very helpful, highly skilled and understanding. Fully recommended.
27 May 2026
Makranczi
Helmond
José is een vechter die voor jou alles doet ik kan alleen maar loof over haar zijn ze helpt mij altijd en tot nu toe loopt het nog altijd goed af al bel ik haar in de avond ze luistert er naar en geeft altijd goed advies je bent een topper José ik raad je zeker aan als advocaat
27 May 2026
Pascal
Eindhoven
Fijn gesprek gehad en goed advies gekregen.
19 May 2026
Marty Smetsers
Oirschot
Super goede ervaring, super service en altijd vriendelijk erg meedenkend. Goed te bereiken! Kwaliteit en een goede ervaring
18 May 2026
Emre
Eindhoven
Kort maar duidelijk en direct
14 May 2026
Daymion
Eindhoven
Goede ervaring goed bereikbaar en ze belt of appt snel terug
11 May 2026
Noortje
Eindhoven
Marie jose staat mij al bij sinds 2013 en ze heeft uit elke zaak het beste gehaald weet rechters en officieren goede vragen te stellen en luistert naar de wensen van haar cliënten en gaat hier dan ook volledig voor ze leest zich goed in t dossier en ziet ook altijd punten waar wat over te betwisten valt ze bijt zich dan ook goed vast in haar vak en zou haar met veel vertrouwen aanraden als advocaat
6 May 2026
Ricardo
Aarts
Topadvocaat! Deskundig, eerlijk en zeer gedreven. De belangen van de cliënt staan hier echt centraal. Vijf sterren meer dan waard
21 April 2026
Kane
Engelen
20 April 2026
Timothy
Rotterdam
Een top advocaat met verstand van zaken een aanbeveling voor iedereen ik ben super tevreden over de werkwijzen
16 April 2026
Rens
Kaatsheuvel
Prettig
16 April 2026
Jos
Someren
Ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor mevrouw Beukers. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zij een echte toppertje is in haar vak. Ze heeft zich volledig ingezet, geen detail over het hoofd gezien en altijd alles gedaan wat in haar vermogen lag om mij zo goed mogelijk te verdedigen. Wat mij vooral opviel, was haar doorzettingsvermogen en betrokkenheid. Ze gaf nooit op en bleef vechten voor mijn zaak, met als resultaat dat het haar daadwerkelijk is gelukt om mij vrij te spreken. Dat is iets waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben. Daarnaast was de communicatie altijd helder en prettig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen, hield mij continu op de hoogte en was altijd bereikbaar voor vragen. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen in een spannende periode. Kortom: een absolute topper die ik iedereen zou aanraden. Professioneel, betrokken en resultaatgericht. Nogmaals ontzettend bedankt!
13 April 2026
Shirley
Eindhoven
Wat een lieve en eerlijke vrouw! Doet écht alles voor je! Heel blij mee geweest!
9 April 2026
Manuela
Best
Een oprechte en realistische advocaat die echt de tijd voor je neemt. Duidelijke communicatie, goede begeleiding en heldere uitleg van wet- en regelgeving. Absoluut een aanrader!
8 April 2026
Bianca